Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - recenze
29.10.2012 | Vilém Koubek
310 příspěvků
-
Moc se mi to nelíbí, je zvláštní, co t jednoho enginu dokážou Dice a Danger Close...
-
A nevíte kam přešel? Byl hlavním důvodem, proč jsem přispíval, četl zdejší diskuze a navštěvoval tento server. Kam šel troll? Bez něj už je to tady o ničem, všichni si hrajete na vážné, přitom je herní průmysl posledních deseti let jedna velká komedie bez šťastného konce.
S úctou, Váš Karel Kandelábr -
To COD *** taky *1* *2*
-
Ty jo, tak trolla je mi fakt líto ten kluk si tady už pěknou řádku měsíců honil ego :D chudák co ted bude dělat .... *7*
-
To vaši kamarádi v EA Czech nebudou moc rádi
-
Ne, Ban (Tak nic...), AdBlock
-
Doufám, že si napíše recenzi i na Black Ops 2!
-
Vysvětlení:
Je to naprostá sra*ka! -
Mám jedinou množinu dotazů. Přijede i Mikuláš? Co se stalo s trollem diskuzním? A proč tolik reklam?
-
Kur**a, vždyť ta hra dosahuje asi tak minimálně stejných kvalit, jako všechny předešlé moderní FPS (ano, MWx..) + audiovizuální zpacování(1-2 body) a dostane 5, zatímco ty ostatní 8,9 ? Kde je, do p**e chyba? může mi to někdo vysvětlit jako pětiletému dítěti?
-
Ja by som hru vobec nehodnotil podla tejto recenzie. Ked sa Vam nepaci prosim , EA vam vrati peniaze. A dali aj slusnu akciu ked mas premium tak mas 50% zlavu (neviem ci to este funguje) takze za polovicnu ceny BF3 ky mas obstojnu hru.Multak uz riesia , vydali mnoho patchov a monoho z spominanych bugov co su v recenzia tam uz vobec nie su. Nebudem hru hodnotit ja sa bavim v MP do tej chvile nez sa objavia nejaky aimboter ^%#$!*&@ , potom je to onicom.
Len pridam na zaver stary dobry song :
http://www.youtube.com/watch?v=9cdmLTRs9zw -
budem suhlasit ak CoD dostane rovnaky pocet bodov..mna hra bavila..graficky bola na tom velmi dobre - sice ziaden crysis bo BF3, ale stale lepsie ako CoD. skriptovanie ma sralo menej ako v CoD a pribehovo sa to da prirovnavat k CoD..priemerna hra to jednoznacne..ale preco nadavat na nieco co je u inej znacky vyzdvihovane..len to nechapem
-
ano, já i kvůli 2WW teď hrál Mortyr 4, žádná sláva, ale větší, leč ještě o něco kratší zábava než nový MoH :), Důležitější byl pocit, že hraju hru na starym hradě za druhé světové :)
-
Ach jo, kam až musí tahle série padnout *9*
Jdu stáhnout emulátor a pustit si úplně první (nejlepší) díly na PSX.
zde ukázka soundtracku:
http://www.youtube.com/watch?v=DqO4wHrP1HA -
spis je to pro me dalsi duvod odstranovat si cisilka ze vsech recenzi. urcite by na to slo udelat plugin do prohlizece. tezko muzu shrnout kvalitu hry do jednoho cisla a tvarit se, ze je to ok.
mimochodem, mit toto jako specialni ficuru na games by byl hodne originalni napad :).
a druhe mimochodem: s petrem jsem na podcastu #100 narazil na tema hodnoceni. hodne toho dostava 8cky. petr rikal, ze proste hry co jsou na nic ani moc nechce recenzovat (ani zadavat). pravda, tady jsme na petce, ale kolik jinych her si 3 zaslouzi? -
Tomáš Marný je skutečné recenzantovo jméno nebo je to jen nějaký pseudonym?
-
súhlasím s tebou a napadlo ma presne to isté, dali 5? dáme 5 nie? dali 10? dáme 10 nie?
-
tk třeba BfBC2 postavený na FrostBite 1. generace nebyl vůbec špatnej a Bf3 tky za něco stál..
-
Třeba by Tomáš Marný (No to máš marný) dal i MW3 5/10 ... ten co píše renezi dává hodnocení.
-
Dojel jsem akorát singl na Hard a žádná velká sláva to nebyla, ale zahrání nelituju, protože jsem se prostě místy bavil a né že né.:) Držela mě u toho celkem solidní grafika, obtížnost, vyklánění zbraní a ty různý dopravní mise...tu schovávačku bych fakt nečekal.:)
Za mě by to byla 6, ale zato poctivá.