Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale no tak... Zas tak hrozné to není. Je to prostě něco mezi COD a BF. 5 bodů je nepřiměřené hodnocení, 7 by si hra určitě zasloužila...
  • Smetana.pavel
    Hodně přemýšlím o stupnici hodnocení zde na webu. K verdiktu - rozhodně nehrát - mi 5 nějak nepsauje. K tomu by se šikla spíš jednička, dyť 5z10 je polovina a to je přece průměr.. Resp. 0-3 shit, 4-6 průměr, 7-8 nadrůměr, 9 velmi dobře a 10 jedna hra do roka... Tady dostane 5-7 ledacos a pak se doma divím co to hraju....
  • Rovnako zabugovane a totozny nedorobok ako BF3 pri vydani, navyse, bez napadu a len kopirka CoD...
  • nekazit si náladu a radši všichni sem... :)
    http://www.gog.com/en/gamecard/medal_of_honor_allied_assault_war_chest
  • prudislav
    to zosobňovalo už MW3 a to dostávali devítky , tady je to v podstatě stejný jen MOH má lepší grafiku a je tam CNN styl místo "Michael Bay" stylu jaký je u cod
  • walltar
    LOL .... *1* Tak to nikdo nečekal, že to dostane 5 potom, co byla redakce "uplacena" pobytem na střelnici, který pořádalo EA. *1*
  • Proč by se z toho měl vyklubat sh*t? Vypadá to milionkrát líp jak ostatní COD... Mě se nové MoH líbí a dal bych tomu tak 6...
  • Tak to bych se hádal... zosobnilo to už MW3... Dohrál jsem to, nejsem sice úplně spokojen, ale dal bych tomu tak 7-...
  • miker17
    Tahle "hra" si nezaslouží ani 3 natožpak 5. Těd už nezbývá než jen čekat jaký sh*t se vyklube z Black Ops 2.
  • Caincz
    Ta hra zosobňuje všechno, co je špatně v dnešních válečných střílečkách...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit