Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - recenze
29.10.2012 | Vilém Koubek
310 příspěvků
-
Za LP, jakožto "kvalitní" doprovod, bych strhával hodnocení už z principu, ačkoli se to samozřejmě nenosí. Dneska už jen takoví přepopovaní maňáskové s kytarama, kteří se mihnou jen v Medalu. :)
-
Ale ne tak jako MW... *6* *3*
-
Tak si to přečti, kulíšku.
-
Mrdal of Honor
-
http://games.tiscali.cz/jak-hodnotime.html#rating5
P.S.: Číslo jen tak mimo kontext textu v podstatě neznamená nic. Důležité je, zda jsi pochopil argumentaci v textu a zda se nějakým způsobem ztotožňuješ s recenzentem (jestli víš, že jsi nesouhlasil s většinou jeho recenzí, pak ta další ti asi taky bude vadit..). -
Když si to nějak rozumně obhájíš, tak si to rádi poslechneme. Ale těch 7 bodů jsi zatím jentak plácnul do vody…
-
Děkuju zdepoCZE že jsi mi tak úžasně osvětlil můj komplexní problém *1* *1* *1* *1* *1*
-
Protože to je taky laciná komerční slátanina?
-
Nevím jak vám, ale mne šlape napohodu, jedu na nejvyšší s minimální odezvou a bugy, jsem zasznamenal dva, víc ne a to to hraji den co den...
-
Proč to furt srovnáváte s tou lacinou komerční slátaninou?!!
-
v první řadě je bf 3 v podstatě zabugovaný pořád stejně jako při vydání a že do něj vyšli 2 nebo 3 "mega" patche který nic nezměnili v potaz neberu . a nejsmutnější na tom je že i přez zabugovanost a nedodělanost to je pořádlepší jak cod... *9*
-
Přesně a Tiskali, už VÁŽNĚ jako extra recenze neberu, občas se tu hodně zasměji... *1*
Radši si počkám na víc recenzí a pak se pustím do nakupování her. Jedinné co si předobědnávám je Assassins, jelikož vím, že na něm se nedá nic zkazit, jako na takovýchto hrách, které, bohužel jsou v poslední době na jedno brďo. -
"Divné, já BF3 po vydání neměl zabugovaný"
Jasny dokaz, odporucam pobyt v
http://www.pnpp.sk/ -
Žádný okecávání - body, ať si každý k tomu přidává, resp. ubírá, jak mu je libo dle svého, ale 5 naprosto vyhovuje. Tento MoH je mišmaš a je dobře, že se mu to dává kritikou obecně sežrat. CoD sice nepřekvapí, ale třeba se u něj objeví podobné střízlivé hodnocení.
-
S recenzí více méně souhlasím, dal bych stejně. Původní medal (2010) byl mnohem lepší, hlavně kvůli multiplayeru, jak bylo zmíněno. Jen bych měl trochu výtku k jedné větě. Nechápu, co všici máte proti COD od Treyarchu.
Upřímně, Black ops mě bavily 3X více než MW2 a 3 dohromady (zejména multiplayerovou stranku, singl MW2 a Black ops je na více méně stejné úrovni.)
Tak to vypadá, že letos vyhrajou na celé čáře Black ops 2, hlavně u mě, protože jsem fanouškem sci-fi, a BO2 už scifi více méně jsou.
Zpět k Medalu. Jestli musím něco pochválit a stát si za tím, tak je to hudební doprovod od kapely Linkin Park. Ale kupovat hru kvůli kvalitnímu doprovodu se nedá... Já se vracím zpět k BF3... -
mno celý verdikt působí docela degradujícím dojmem, tak nevím..
-
Ne s BF to má společného jen engine a vydavatele...
jinak je to prostě dnešní CoD!
Je to hrozné co se stalo tak s skvělou značkou.... -
No tak já si první zjistím co si kupuji až jsem 100% jistý tak si počkám na nějakou slevu nebo si vyberu ten nejlevnější kousek co se dá koupit. Jestli se rozhoduješ podle hodnocení na tiscali tak je to čistě tvůj problém protože každý má na to jiný názor a stupnici si nastaví každý sám podle svého gusta. Přece jenom fanda vlakových simulátorů dá téhle hře jiné hodnocení než fanda válečných her.
-
Kopírka CoD? Děláš si srandu? Tohle vážně nechápu, co je na tom skopčeného z CoD, pověz mi to... =-D To by mne velice zajímalo? =-D Divné, já BF3 po vydání neměl zabugovaný. Vážně směšné tohle tu psát. BF3 je především MP hra... MoH je především Sing... pane BUGU
-
A co pokračovat ve čtení věty dál? Je to psané formou souvětí a ta druhá část obsahuje důležitý kontext.