Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Buď rád že z toho jednou vyrosteš.
  • Delate si pr**l?!!!! Ve verdiktu pisete ze se hre mame vyhnout a dostane to 5/10?! To uz snad neumite davat jina hodnoceni nez 5+?!! 5 je hodnoceni pro prumnernou hru sakra fix!
  • to si delate srandu ne? ty screeny jste tipali vy? jak muze hru recenzovat nekdo kdo to hraje na ultra low. jasne ze to je pak uplne jina hra. a tech screenech to vypada jak cod 4 boze
  • Já teda zatím hrál jen singleplayer. Na MP jsem ještě nenašel čas. A musím říct že mě to docela bavilo. Jasně, není to žádnej zázrak, nic extra, ale to od toho snad ani nikdo nečekal ne?
    Díky Frostbite 2 to bylo samozřejmě hodně alá BF3, na druhou stranu, to je dobře. Boje v různých ruinách,... hrál jsem to na Normal obtížnost a myslím že obtížnost byla vyvážena slušně. Člověk si užil jízdy v autech, s "bojovým vozítkem na dálkový ovládání", ale nic se nepřehánělo. Herná doba samozřejmě krátká, ale tak to už holt bývá. Jsem zvědavej na MP, až pak budu hodnotit jestli se mi to za ty prachy vyplatilo. Ale po dohrání SP zatím říkám že mě to bavilo.
  • Pamatuji na to motto od EA Games - We Challenge Everything... Dnes je to spíš: EA Games - We Rush Everything *10*
  • No ja snad neverim vlastnim ocim. Ono to nedostalo 11/10 no to je zazrak!
  • By si sa divil, taka 1 svetova pre FPS by bola pomaly lepsia nez hry z tejto ery, mas tam siroke vyuzitie zbrani a ide hlavne o boj na male a stredne vzdialenosti, okrem toho kone sa pouzivali tak prvy rok pokial sa to dalo potom sa tieto konske pluky uplne zrusili.

Len pre informaciu Cerveny Baron bol na zaciatku clenom Nemeckych Hulanov /- elitne jazdecke jednotky/

ADD2: Ako tu niekto spomenul, tak tvoja ucitelka by mala fakt radost...
  • Zabavnej multak v čem?
  • Ok, teď ještě podobným způsobem zdrbnout NFS: Most Wanted a začnu mít alespoň trochu pocit, že tenhle svět ještě není úplně na odpis a ještě je čas na nápravu.
  • *učitelka dějepisu
  • Tvoje učitelka by měla vrátit diplom a všechny výplaty. Takovýhle slint, to se jen tak nevidí.
  • ale COD má alespoň zábavnej mulťák oproti tomuto ikdyž je pravda že inovací mají obě hry jak šafránu
  • To je způsobené tím, že herní kritika klasicky hodnotí od 5 do 9 z 10. Pod 5 není skoro nic, nad 9 taky ne. Jinými slovy, když si to člověk transformuje do rozumných mezí, zjistí, že v recenzích 5 znamená tragédii, 6 podprůměr, 7 průměr, 8 nadprůměr a 9 bezchybnou hru.
  • ale všechny ty věci co psal tady, se hodí i na COD. Spolubojovníci naprd,auta taky hned vybouchnou. Obě hry už nemají žádné inovace
  • *neznamena to ale myslim si nutne byt strojove, az arogantne stereotypni.
  • A o tom to je :) PS 1 a dnesni PC :D Vem si kde jsme technologicky a kde oproti teto dobe herne... v totalni prdeli! :D Proste jsi na to kapl... Neni umeni udelat paradni parbu na UT8 nebo Cry20 enginu protoze to obsahove bude totalni howno! ale udelat z niceho hru kterou si bude pamatovat clovek nekde v diskuzi v dobe neprebernyho mnozstvi... uplne jinych tech. moznosti nekde na internetove diskuzi i po cca 15 letech ? (misto jednoho mesice) :D Tohle je umění. Nerikam ze je jednoduche v takove premire vseho co uz vyslo byt originalni, neznamena to ale myslim ze to nutne znamena byt strojove, az arogantne stereotypni.
  • Ne, MoH 2010.
  • to si delate srandu oba dva :D viz Kar1898K Mauser, Springfield nebo skvělý český Bren, navržený po první světové válce!
  • Já věděl už od prvního videa, že to nedopadne dobře. Nudná kopírka snad všech současných válečných FPS. Opravdu nechápu, proč aspoň trochu nezariskovali a nezasadili hru do nějakého zajímavějšího a méně známého konfliktu? Stejně nemají co ztratit, série MoH spadla z konkurenta CoD do šedého průměru už s Airborne.
  • sive byli nejake strelne zbrane ale ty moc nefungovaly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit