Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    ta dcera a manzelka hlavni postavy lol....brrr, fakt hnus *11*
    • ukaz fotky tých svojich *1* *1* *1*
  • moc nechapu co vsichni resej, tahle hra neni o nic horsi nez poslednich x dilu codu nebo battlefieldu, vsechno jsou to preskriptovany sr*cky,
  • najlepšia video recenzia akú som kedy videl :D klobúk dole, autor máš môj rešpekt :DDD
    ps. taká "hra" si ani nezaslúži dôstojnú video rec.
  • Už z dema MW1 jsem tehdy pochopil že tenhle směr FPS se mi ani trochu nezamlouvá. Bohužel ostatní hráči na to mají dodnes asi jiný názor když tyhle poklady stále vychází :-(
  • Novodobé střílečky stojí za obrovské ho*no. Započalo to sérií MW a myslím, že to neskončí jen u MoH, které si občas zahraji. Ale jen ty staré díly.

No což, je čas se vrátit k té nádherné atmosféře S.T.A.L.K.E.R.a a Chernobylské zóny. =-) Na tuhle sérii nemá žádná jiná hra.
    • zrovna včera jsem zas po dlouhé době rozjel Quake II (nově) s high res texturama a celkem se dobře bavím :)
      • S.T.A.L.K.E.R.a, každý díl mám dohraný už minimálně 20x a stále mne to neomrzelo, zkouším do toho i všelijaké mody a musím říc, že na to vážně nemá žádná hra. Tedy Quake a Doom možná ano, ale nějaký COD, vážně ne. To je stupidní střílečka, které jsou dnes obrovsky popolární a vlastně ani nechápu proč. Jo možná ano. Média! Když si to vezmete, tak v TV a na internetu stále je USA, USA, USA jsou ti dobří, kteří zachraňují svět a Islám je ten špatný. Proto nesnáším novodobé střílečky. *16* *16* Je to stále o tom samém...
  • Odulin
    Dohrál jsem a vcelku jsem se pobavil. Nevím co byste chtěli, vždyť je to jen tupá arkádová koridorová střílečka. Jedinej problém, který s hrou mám je její cena....za tenhle typ zábavy bych navrhoval startovní cenu kolem 300,-Kč;)
    • Cosi
      Ea ceny snižuje celkem rychle, kor v případech her, které se neprodávali dobře. Do měsíce máme slevu a do dvou bude stát do 500kč.
    • hmm .. mela by byt moznost koupit SP zvlast treba za 200,- a v kombinaci s MP za normalnich 900,- ...
    • Je to tak, 1200+ za 6 hodin zabavy ? Sranda ne ?
      • Za 1200kč si raději koupím pár lahví vína a užiju pár hezkejch večerů v náručí pár holek :-)
  • Výborná recesistická recenze! Je to smutná realita, opravdu.. mezi Duty Calls a Wórfájtrem zas takovej rozdíl nebyl. Příští týden se přesvěčíme s novým Kól of djůty 9 (!), že jsme s tímto žánrem opravdu na samotném dně.
  • Ten podprahovej "boring" na konci *1*
  • Miluju Lukášovi videorecenze! Akorát je fakt trochu škoda, že vynechal MP.
  • Singl nehraju. Bohužel MP narozdíl od minulého dílu má málo otevřeného terénu. Jsou to mapy jako v COD (které mě nebaví) a to mi vadí. Člověk je prakticky stále za nějakou zdí, zídkou nebo zříceninou. V minulém díle bylo více pobíhání a přebíhání z krytu dfo krytu po volnějším prostranství. Pro mě zklamání, protože jsem čekal opět alternativu stísněných map z COD. Ale je tu zase hodně zbraní. Jenže vyznat se v tom interface je hororo. Vůbec si nevychutnávám povýšení, protože je to strašně nepřehledné a vůbec nevím, co se mi vlastně a kde otevřelo a zpřístupnilo. Chaos. Toť můj názor na MP.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší