Přejít na výpis diskuzí
Medieval Engineers předvádí na destrukci hradů fungování fyziky
2.2.2015 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Nevěděl jsem, že se ve středověku na obranu stavěly domečky z karet *15*
-
Má docela silnej kanón teda.... *7*
-
amazing, this is amazing, wow, absolutely beautiful wow.. a ještě ten chlápek mluví jak robot :)
-
Naprosto souhlasim .. nehlede na to, ze stredoveke zdi mely sandvichovou konstrukci ze tri vrstev (pevne vyskladane a provazane lice a prostor mezi nimi byl vyplnen rovnaninou, nebo nahazenym kamenim a nasledne prolite maltou) a po naruseni integrity by se chovaly jinym spusobem.
Pro mne je to tedy docela zklamanim ... -
Může bejt slanda no. *4*
-
1/ Je to alfa
2/ Zdi se určitě dají zesílit
3/ Katapult nebude střílet tak rychle a přesně
Ale plně chápu názor. -
Jak zničit hrad jednou koulí. Chlápek sice několikrát zopakuje, jak je to šíleně realistický, ale to by tak nějak popíralo smysl stavby hradu...
-
souhlas
-
No moc reálný mi to nepřijde.. Ve skutečnosti se hrozně střel odrazilo, sjelo atd než to udělalo nějaký znatelný poškození.. Tady to je jak z perníku, 3 rány a celej hrad na sraččky *15*
-
jednak to stoji prachy a druhak vykon, prachy se nikomu nechce utracet vic nez je bezpodminecne nutny
-
Dufam ze pak pridaj nejake ekonomicke a zbranovy sistem neco jak Mount & Blade *4*
-
at nejdriv dodelaj space engineers
-
tyto destruktivní videa mě asi nikdy neomrzí. Jen škoda že vývojáři s fyzikou u her moc nepočítají a přitom by se dalo s ní tak parádně vyblbnout.
-
by se tam hodily efekty Michaela Bae :)
-
A když jsi přišel pak domů, tak se tě rodiče zeptali: "Why so sad?" *4*
-
Vypadá to skvěle, vždycky mě bavilo spíš ničit než stavět, asi proto jsem na pískovištích neměl moc kamarádů...