Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak zničit hrad jednou koulí. Chlápek sice několikrát zopakuje, jak je to šíleně realistický, ale to by tak nějak popíralo smysl stavby hradu...
    • Naprosto souhlasim .. nehlede na to, ze stredoveke zdi mely sandvichovou konstrukci ze tri vrstev (pevne vyskladane a provazane lice a prostor mezi nimi byl vyplnen rovnaninou, nebo nahazenym kamenim a nasledne prolite maltou) a po naruseni integrity by se chovaly jinym spusobem.
      Pro mne je to tedy docela zklamanim ...
      • Přesně tak. Bohužel to zatim vypadá na cosi jako dost jednoduchý PhysX demo s editorem. No on to možná nebude PhysX, ale nějakej jinej kolizní/destrukční engine, nicméně moc práce si s tim zatmi moc nedali :/. Čekal bych zohlednění toho co píšeš plus překlady/dřevěný trámy apod.

Tohle tak jak to zatim je se vůbec neliší od volně stažitelnejch dem na PhysX :/. Ale třeba ještě plánujou před sebou hodně dlouhou cestu a tohle všechno vymakají.
  • No moc reálný mi to nepřijde.. Ve skutečnosti se hrozně střel odrazilo, sjelo atd než to udělalo nějaký znatelný poškození.. Tady to je jak z perníku, 3 rány a celej hrad na sraččky *15*
    • Ve videu jsou určitě použita nerealistická fyzikální nastavení z důvodu předvedení, co to umí.
    • 1/ Je to alfa
      2/ Zdi se určitě dají zesílit
      3/ Katapult nebude střílet tak rychle a přesně

Ale plně chápu názor.
      • Kdyz chci za neco prachy, tak bych asi mel predvist, jak si to predstavuju a ne predvadet demicko, kterych se da (a lepsich) sosnout tisice.
      • 1/ navzdy to bude alfa - viz keen software
        2/ za predpokladu ze tam bude update kterej to tam da, coz nebude
        3/ za predpokladu ze tam nakej katapult vubec nekdy bude
    • souhlas
  • RazorProduction
    Dufam ze pak pridaj nejake ekonomicke a zbranovy sistem neco jak Mount & Blade *4*
    • wini
      To asi budeš zklamanej... Maximálně se o to pokusí někdo z modderů...
  • at nejdriv dodelaj space engineers
    • wini
      Marek Rosa sice říká, že pro SE i ME má samostatné týmy. Byl bych radši kdyby tým SE dál dělal na SE a tým ME by místo toho pracoval na planetách. Vždyť stačí jen do ME kopnout sci-fi textury a propojit s SE.
      Takhle to zatím vypadá, že se snaží oslovit co největší hráčskou komunitu. Na druhou stranu jim třeba raketově vzroustou příjmy a řádně je využijí na dodělání obou titulů. :)
      • .. a k tomu jim dopomáhej bůh amen .
  • tyto destruktivní videa mě asi nikdy neomrzí. Jen škoda že vývojáři s fyzikou u her moc nepočítají a přitom by se dalo s ní tak parádně vyblbnout.
    • jednak to stoji prachy a druhak vykon, prachy se nikomu nechce utracet vic nez je bezpodminecne nutny
  • by se tam hodily efekty Michaela Bae :)
  • WhySoSad
    Vypadá to skvěle, vždycky mě bavilo spíš ničit než stavět, asi proto jsem na pískovištích neměl moc kamarádů...
    • Cosi
      A když jsi přišel pak domů, tak se tě rodiče zeptali: "Why so sad?" *4*
      • Ne, v tý době se ho ještě ptali "Proč tak smutně" ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit