-
Nějaký věcný koment by nebyl ?
-
Veterán (nejde mi reagovat): Souhlasím. Ja aktuálně něco takové zažívám u Incredible Adventures of Van Helsing 2. Za nějaké tři stovky a jaká je to zábava. Mnozí by se mohli u těchto malých studií, která se snaží doručit nějakou hodnotu, hodně učit. Vlastně většina - Ubisoftem počínaje a Blizzardem konče. *4*
-
nevím jestli jsi k smíchu nebo k pláči.
-
Ani v jedničce nemjusíš měnit zbraně, ale můžeš. To je rozdíl. V MoW to bylo v kampani jiné, tam si začínal s pistolema a potřeboval si pobrat lepší kvéry... ale v AS1 a 2 ti v 95% případů stačí výchozí zbraň u vojáků a jen doplňuješ munici... (ani to často ne, neb kvůli rychlosti MP hry ti málokdy pěchota vydrží déle, než její inventář...)
-
Tak tak... někteří se tu honosí hláškami o přdraženosti, nicméně pokud tenhle díl dotáhnou (optimalizaci), dá se u toho strávit pěkným pár set hodin profi RTS zábavy... což si myslím, je za cenu 4 vstupenek do kina (cca 10 hodin filmu), docela solidní cena... Však si uvědomte, jak předražené jsou některé AAA tituly dnešní doby, které dohrajete po 6ti hodinách a možná si na ně zítra už ani nevzpomenete... (výjimka jest, pokud mají kloudný MP).
-
Dá se koupit i za 16 europeněz! :-) a to si myslím, že je výborná cena za to, co tu bylo popisováno okolo...
-
v jednice, jak pise muj predrecnik, taky jen doplnujes munici, jenom zbrane musis menit idividualne, stejne tak kazdymu vojclikovi dat helmicku.....o dvojce nemluvim ja ani on
-
Co ? Nemluvíš náhodu o jiné hře ?
V AS2 stačí jen doplnit munici, když vojákovi dojde (objeví se nad ním značka s červeným nábojem). Další manipulace se zbraněmi je jen na tobě, ale nutná není... -
Minimálně přechod z Gamespy na Steam, tím pádem nové servery, celkově překopaný MP, workshop (pro modery), videa apod... chybí tam toho hodně... zmínit jen, že je to těžká hra a že tam roho oproti AS1 moc není (což není až tak pravda), je snadné...
-
mozno arma vs bf, coh2 je o niecom inom ako MOW, original coh ma velky vyber modov ktore zvysuju obtiaznost a do dvojky pribudla expanzia ktora je fakt zabavna, posledne dni som mal hry 4vs4 ktore trvali cca 1hod a dali zabrat, treba pochopit ze nie kazdemu vyhovuje hc piplanie sa s inventarom kaydeho vojaka ktory chcipne za sekundu, Red TIde bol super doteraz si pamatam ako som jednu misiu ukladal 50krat skoro na kazdom kroku, s orig. Mow zelezn. stanica a obrana Sevastopolu, skoro sa tie kvanta vojakov nedali ovladat ale vyzeralo to ako rusky vojnovy film
-
jenom musis kazdymu dat zbran, helmu a pokud je k sehnani tak i brneni....tohle by chtelo vyrazne doladit
-
recenzuje vydanou hru, ne mody....je fer ohodnotit, co vydavatel za penize nabizi, a nemichat to s komunitou, ktera zadarmo hry dokoncuje a dela z nich casto hratelny, hratelnejsi zalezitosti, k nimz se maji hraci chut vracet......
-
* pokračování výše, je tu limit na odstavce...
-
Matchmaking zatim zlobí (bohužel), ale měl by brzo fungovat... navíc hodně se změní, až dokončí (již brzo) optimalizaci - pak jej bude hrát víc lidí a trochu se ranky rozhejbou.
P.S. Zatim MM řadí lidí podle celkových zkušeností, ne podle lvl za jednotlivý národ. Tohle by se mělo pořešit. -
První odstavec - plácáš - co má být caveat epmtor ? Dále, ty si kupuješ hry, aniž by sis zjistil, co si kupuješ, nebo si počkat na release a podíval se na videa a screeny ze hry ? Tvůj problém...
Druhý odstavec - opět plácáš - pokud sis hru objednával a vlastníš AS1, mohl sis jí koupit za 20 e (nebo deluxe za 25e). Pokud až po vydání, tak je to sice více, ale docela brzo (vlastně měsíc a půl po vydání) už byla sleva na 20e... takže nemel.
Třetí odstavec - ok ty si asi odkojenej free2play co ? Tak až budeš pracovat (nebo jestli už pracuješ), tak řeknu tvýmu šéfovi, aby za tebou po půl roce přišel a řekl ti - sorry kámo, děláš furt to samý, dostaneš jen pár šupů místo platu.
P.S. Nehledě na to, že je to částečně i podpora pro vývojáře. Navíc, jak jsem psal výše, co třeba nový engine, přechod komplet na podporu Steamu (no jo vlastně, ty bys to zmákl na víkend a ještě zdarma co), přeskinování jednotek (taky brnkačka na pár minut), nový mapy, přeskinování starších + skirmishů, nahrání nových zvuků pro národy (taky na pár minut práce) atd atd... člověče ty bys asi rád perpetuum mobile co *15*
A jak s tím souvisí CoH2 ? No zkus zapojit mozek, jestli to umíš - CoH přineslo strašně málo novinek, (součtem vlastně +/- stejně jako AS2, možná dokonce míň), hrdě se pojmenovalo "2" a ne třeba Compay of Heroes Eastern Front, to by bylo OK, a na vrch si řeklo o 50 e za předprodej. Už to srovnání chápeš ?
Edit - správně, jsi asshole, díky za přiznání. *3* -
Assault squad mám dodnes nainstalovanej a podle mě je to nejlepší strategie z ww2 o to líp že dvojka je v podstatě stejná. Baví mě i skirmish třeba ve čtyřech kde za bitvu je na každýho pár vojáků dělo a tank tak doufám že to je taky stejný a hned jak bude nákej čas na hry tak rád koupim dvojku. :)
-
Ahoj, mohl by jsi (mi) nám poradit nějakou strategii real -time/ unreal time kde to tak není. Jako matmatking ok ale (lepší) level 10. Něco jako v Re-play. Díky
-
Propojení se Steamem...
-
Dost osekaná recenze. Kde je zmínka o level systému, o propojení se (servery, Workshop), už teď velký počet módů atd ? To je u AS2 zasadní. A pokud si autor stěžuje na obtížnost, vyzkoušel mise od SirHinkela ?
-
Zatřetí, caveat emptor je něco za co bych ti nafackoval. Za čtvrté, mě je úplně jedno co slibovali.
Dále, 27 euro právě teď na steamu. AS1 vlastním a i kdybych nevlastnil nic to nemění na tom, že je naprosto irelevantní kolik to kde kdy stálo.
A ano připadá mi to málo, protože to je málo, i za 20e. I za 10e. Je to prostě jednička a technické vylepšení jsou krásné, ale mohli si je nechat na opravdový nový díl. A jak s čímkoliv souvisí CoH2 netuším.
edit: Ano i já umím být asshole. A to jsem se ani moc nemusel snažit, stačilo mi zkopírovat tvůj styl! Ještě že jsem takový fiškulín.