-
Tuhle hru bych si zahral, ale asi bych nedal tu obtiznost. Jako starat se o počet nábojů u každýho vojáka?? *8* No toto! *8*
-
po tejto hre som pokukoval uz dlhsie, ale ako vidim, asi si ju odpustim, predosli diel som hral a vadila mi tam nevyvazena obtiaznost, kde som sa skor spoliehal na stastie, ako sa sam snazil, hlavne teda v misiach, kde mate nieco branit, tam tato seria dokaze byt tak frustrujuca, ze to kvoli tomu ani nema cenu hrat, ine misie su zase prijatelne tazke a este stale zabavne, ale ak hrac natrafi na jednu z tych fakt hardcore, tak ho prejde chut na celu hru, potom sa hrac pomaly boji spustit dalsiu misiu...nie nie, taketo hry uz idu mimo mna, radsej si dam znovu CoH2 na hard (i ked par misii z dlc k CoH2 vedeli byt tiez dost hardcore, konkretne jedna bola prakticky nehratelna uz na easy)
-
Pěkná recenze. Men of War znám jen velmi povrchně a taková recenze mi vyhovuje. Neutápí se v popisu každého jednotlivého prvku, ale dostatečně mi zprostředkovala, co bych asi tak mohl očekávat. Vypadá to zajímavě, ale musím uznat, že na mě je to až moc hardcore. *4*