Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising: Revengeance - videorecenze PC verze
15.3.2014 | Lukáš Grygar
61 příspěvků
-
Hmm docela dobrý ale která z těch tvých jmenovaných her je na PC? Myslím že jsi tu s křížkem po funuse když konzolová verze vyšla někdy před sto lety (Únor 2013).
-
Mně to připadá jako naprosto příšerná hra, už jsem chtěl recenzi vypnout, ale ta byla docela dobrá, tak jsem dokoukal, ale samotná hra? To je podle těch záběrů docela úlet.
-
All we are saying
Give war a chance! -
Bože když hru sleduješ na youtube tak to je pro tebe celé jeden velkej film,zahrej si to a pak mluv.Tohle fakt miluji kdo hrál ví že The last of Us je příběhová hra kde se ale hlavně hraje.
-
hm metal gear mam rad.. ale tohle jsem zkousel na xku jako demo a docela me to stacilo.. :( asi to neni opravdu pro kazdeho.. ja mel problem v tom, ze me ty boje prisly porad na jedno brdo.. ale nekoho to muze bavit..
-
Rules of Nature!
-
Frank Jaeger (Gray Fox)?
-
Dulezite snad je, jak se to hraje a jak je to zabavne, ne? Kdyz si o neumis uzit, tvoje chyba.
-
Myslíš převlečeného Liquid Snejka?
-
Jack is back !!!!! Super hra :)
-
Mno, mozna to bude mym pokrocilym stadiem japanofilie, nejakou zapsklou agresi, ci co, ale tohle vypada tak strasne prijemne adrenalinove. Tesim se, az bude moznost si revengeance koupit (cti: slevy na steamu), protoze tento zpusob bezhlave akce zda se mi byti ponekud uzasnym.
A budu to hrat na PC, ale s xboxovym gamepadem, protoze nejsem zatrvrzelej netolerantni magor =D. -
teda on to vlastně nebyl Raiden, ale nějakej Snakův parťák, co se potkali někde v africe, když ničili Gray Fox, jestli se nepletu. Už v tom příběhu mám taky guláš, je to dlouho.
-
Rubačka...proč ne. Co jsem se jich nahrál jako malej (na SEGA konzoly). A vrcholem všeho byl Mortal Combat. Ale tohle na mě působí až moc ujetě. Každý máme nějaký vkus. Vůbec nic nezatracuji...MGS1 miluju, Raiden byla moje nejoblíbenější postava, tohle je ale šílený.
-
Víc jsem od toho ani nečekal a jsem nadmíru spokojený *2*
-
Cože? To ani nevim, že požaduje i5 :D mam starý 4 jádro a hru jsem hrál a dohrál na nejvyšší efekty bez jakýhokoliv kousnutí. Grafiku mam teda novou to jo, ale procesor mam starej a neměl jsem nejmenší problém.
-
Hry? Myslils to kde 80 perc hratelnosti tvoria cool cutsceny?
-
No ne?? FAKT?! *8* *8* *11* *11*
-
Nie.. A procesor uz vobec... Castlevania lords of shadow 2 ponuka otvoreny svet, pritom vyzera ovela krajsie a ma o 50 percent nizsie naroky :-P tak?
-
Ale jede to vesele i starých 4 jádrech a možná i 2 jádrech.
Klasicky ty minimální nároky napsaly prostě blbě. -
Omg, další obyčejná rubačka! Žádné city ... prostě nic! Zlatý Beyond: Two Souls a The Last of US = to jsou ty pravé hry.