Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising se s novým studiem mění ve zběsilou akci
11.12.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Paneboze neeeeee *9* .Co se vyvojarum stalo?Se snad na vecirku nekde totalne sjeli a pak sli vytvaret hru?Tohle si prece nemuze rikat metal gear solid,vypada to spis jako lepsi no more heroes.Doufam ze se vzpamatujou a zkusi s tim neco udelat.
Ps:Prvni in-game zabery vypadaly mnohem lip.Tohle si snad,ani jako fanousek serie nestahnu jestli bude pravda,ze to bude na PC. -
No vidíš to... a já se zase na toto těším... pokud ty ne, tak se podívej jinde...
-
To je tvůj názor a já ti ho brát nebudu. Jediné co já sám udělám, že budu očekávat slibný spinoff (jako spinoff to bylo ohlášené a podle toho bychom to měli brát) mojí oblíbené série. Pokud to bude sra... tak se nedá nic dělat a pokud to bude dobré, tak tím lépe. Posoudíme až hra vyjde.
-
Poprvé mě tahle hra zaujala a těšil jsem se na ní ale po shlédnutí videa je mi z ní špatně... Fakt, what the hell? do maníka seká s metr a půl dlouhým mečem tak že by z něj udělal špagety a on jen tak pro efekt heká jakože ho to bolí a pro ještě větší efekt z něj během toho sekání odteče tak 200 hektolitrů krve, on to ustojí a ještě mu to chce vrátit... potom chytne robota kterej mi přišel tak velkej že by jich 10 stačilo na vyhlazení planety a hodí si s ním jako by to byla plyšová hračka... No offense ale je to jen další přehnaná asijská blitka... (Jinak proti jejich hrám nic nemám s prvním MGS na psx jem si zažil docela krušné chvilky...
-
Tak černě bych to neviděl. Last of Us vypadá hodně slibně
-
I kdyby tam ten stealth byl, ty souboje vypadaj strašně. Líp vypadaly i v MGS2.
Vemu klidně libru jedu na to že tam nebude. Over the top a stealth nejde moc dohromady. -
Bohuzel
-
Nebo jak sekal do nějakých androidů, který jsou uvnitř bílý ale přitom z nich lítala krev (pěkně hnusná krev mimochodem)
-
Nikdy neodepisuji hru o které nevím vše. Z toho co jsme zatím viděli víme, že to bude hodně akční, rychlá a over the top rubačka. To ovšem stále nevylučuje možnost nějak zapracovaného stealthu. Kojima sliboval jiný přístup k stealth než jaký známe do teď. Tvrdil, že stealth v Rising bude velmi rychlý a ne, že se budem půl hodiny plížit v temnotě.
Ano je mi jasné, že to s RAYem je buď QTE nebo animace, ale stále předpokládám, že se k tomu budeme muset nějak probojovat.
BTW. Je to hra na, které se podílí Kojima a to znamená co? To znamená 60% animačky a 40% samotný gameplay. Už se těším:) -
omg epic fail udelat z spionazni sagy DMC je k placi
-
A to jak v 1:58 presekl metrovym mecem ctyrmetrovy telo toho robota byla tresnicka na dortu *7*
-
Spis bych rekl ze jako konzument kvalitnich her celkove *5*
-
A neni to jedno?Hloupe to vypada tak nebo tak.
-
To ja jsem v tu chvili byl uz temer pod stolem *1* .
-
Nechcu se dotknout fanousku teto serie,ale z toho videa to pusobi jako strasna kravina.
-
S tím Lightning Bolt action máš pravdu ale v interview stealth prvky ohlásili. Krom toho v prvním videu to rozhodně nevypadalo jako Ninja Gaiden
Btw, mám takový tušení že s RAYem budeš házet možná tak v Cutscéně nebo v QTE. -
Nevím čemu se tak divíte. Série MG měla označení "Tactical Espionage Action". Metal Gear: Rising je označen jako "Lightning Bolt Action". To někdo čekal čistě stealth hru? Nicméně se těším až si s RAYem budu házet jako s hadrovou panenkou:)
-
no jako mgs jsem nikdy nehrál, ale tohle bez ohledu na jakoukoliv značku vypadá jako neuveřitelná srajda *8* *1* *11*
-
Koukám, že jako konzument kvalitních stealth her brzy pojdu hladem.
-
Taky prosím o seznam.