Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bože můj, co to s tim titulem provedli?! jako skalní fanoušek nevim jestli se tomu mám smát nebo brečet....jak to můžou nazvat Metal Gear. ten byl o drama, atmosféře a příběhu, který se rozplétal kouksek po kousku.....tohle se je béčko, metrosexuál Raiden....sra..a *16*
  • oooooh fuck...
  • DarkHawk
    Vyvojáři mají volnou ruku. Kojima do toho nějak zvlášť nezasahuje, ale sem tam radí vyvojářum a něco k tomu řekne.. Takže nemužeš říct, že s tím nemá nic společného. Kdyby tomu tak bylo tak by se od toho uplně distancoval.
  • tak to vypada jako hodne dobra ptakovina.ve chvili kdy zvednul tu obrovsskou masinu s dlouhym mecem pak ji odhodil a vybehl ve vzduchu po ni,tak mi cukaly koutky do usmevu :D
  • co to jako ma byt??? kdo to vubec mohl vymyslet takovej nesmysl to vypada totalně strašně. a proč se to sakra jmenuje Metal gear???
  • Lawliet
    hh taky si to pamatuji z PSX *1*
  • Lawliet
    mm vypadá to spíš tak trochu jako DMC což asi fandy MGS naštve mm ale možna proto si ji zahraji

oprava: nezahraji si ji pro to že bych chtěl fandy MGS naštvat ale protože styl hry připomína DMC a z toho pohledu to vypadá dobře
  • MrSanta
    Prosím seznam desítek rubaček ročně, rád si nějakou vyberu. Děkuji.
  • Malleth
    To nový DMC vypadá docela slušně, ale od MGS:Rising sem měl úplně jiný očekávání. Podle prvních videí a informací to měla být hra kde se skloubí akce se stealthem. Očekával jsem něco ve stylu Tenchu s propracovanýma soubojema, kde nepřítele rozpůlim jedním úderem a kde budu muset taktizovat, aby mě neobklíčili nebo nerozstříleli dřív než se k nim dostanu.
    Tohle je úplně někde jinde
  • Další debilní rubačka, jakoby jich nevycházely desítky každý rok.
  • tak timhle si myslim že poškodili značku Metal Gear Solid
  • Psychotic
    Až na to, že s Rising nemá Kojima nic společného.
  • Hmm, no ano, já se taky teším jak sviňa.

Ale naštěstí mi DMC-like hra vůbec nevadí. I když chápu, že někomu může...
  • Malleth
    Jsem dost naštvanej...tohle byla moje druhá nejočekávanější hra příštího roku a oni z toho udělaj DMC, kde nepřátelé vydrží deset seků mečem jako nic, navíc s hromadou hnusných a zbytečných efektů.
    Přitom z těch prvních videí to vypadalo tak slibně....

Přoč mi to přepíše původní post když dám reagovat?
  • YU dont rike it?
  • Jako jo, těším se, ale už to nebude Metal Gear, tak jak jsem ho měl rád.
  • Malleth
    To je snad zlej sen. Z hodně nadějný hry se zajímavým přistupem ke stealth a k soubojům udělali další tupou rubačku....
  • BoB.2
    Nemužu si pomoct ale Metal Gear Solid je u mě do dneška nepřekonanou hrou už je to řada let a furt na ni vzpomínám ty hodiny co jsem u ní proseděl u PSX ,bossové,příběh,zbraně, skrývaní v krabici...... plno skvělých napadu ktere zatím podle mě žádna hra nepřekonala,prostě srdcovka jak sviňa.
    http://www.youtube.com/watch?v=WpG9XIfFkE0
  • fúha nejak sa zmenil ten MGS od MGS4 nie? celkom som sa na toto tešil že aspoň jeden mgs na PC ale ked som videl toto.. ruky preč radšej
  • B.o.b
    Mě se víc libí tohle: http://www.youtube.com/watch?v=aKU_od-oN8o

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit