Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moje první myšlenka byla jestli jsem si nepustil špatný video.. Ale bohužel ne... Že se z MGS stala DMC je k pláči... Ale je pravda že tohle mi DMC připomíná víc než ten novej DMC restart...
  • Japonsi jsou fakt ujetí a nebojej se kýče... tohle bude strašná blbost...
  • Lidi, co šílíte? Tohle není pokračování MGS. Je to spin-off, prostě rozšíření univerza o další serii(tentokrát zaměřenou na frenetickou akci). MGS bude pokračovat jinou hrou. Vždy mě pobaví hysterické reakce neinformovaných jedinců.
    • El-Bravo
      Rozšíření mi nevadí. vadí mi to provedení.
  • smejki
    a sakra, další dílo, kde katany řežou hlavně tankových děl. kthxbye!
  • Nějak se přestávám orientovat. Myslel jsem, že to má být pokračování MGS série, ale tohle nemá se stealthem nic společného? Jestli je to reboot, jak hlásají, tak co to má sakra společného s MGS.
    Pokud přeci jenom jo, tak bych to shrnul třemi písmeny: WTF?
  • Nikdy jsem zde nekomentoval ,ale dnes udelam vyjimku. Metal Gear Solid uz bohuzel nikdy nebude takovy jako byl. Po schlednuti videa jsem chvili nevedel co si mam o nem myslet. Je videt ze Hidea Kojima se na tomdle dilu nijak nepodilel. A to je spatne. MGS byla vzdy stealh akce a ted z toho udelali nejakou debilni arkadovou mlaticku, ktera je totalne na bliti. Byl bych radeji kdyby uz zadny dil neudelali. Posledni dil bylo perfektni umelecke dilo, ktere me v tahlo do deje, a ktere zodpovedelo vsechny otazky. Melo to skoncit. Todle mi prijde jenom jako vyuzivani znacky, ktera je znama a proto se bude lepe prodavat. Je mi z toho smutno, protoze MGS jsem hral od dectvi.
  • CoD je pořád stejnej... lidi si stěžují.

Kojima se nebojí změny a jde se svou značkou kupředu... lidi si stěžují.
    • Ty se taky porad navazis do spousty her,tak pak tady nebrec,kdyz se nekdo navazi do te tve.
      • Hmm, já se navážím a lidi se brání.

Lidi se naváží a já se bráním.

Nevidím problém.
    • Jenze tohle je krok smerem do sr*cek.A to neni pokrok.TO uz radsi tu stagnaci,
    • Hairy_Ass
      Jsou změny a změny. Někdy je změna horší než stagnace a naopak.
      • Malleth
        To máš pravdu, ale první video vypadalo rozhodně jako krok správným směrem. Rising působil jako originální hra, u které se vývojáři nedrží zajetých kolejí.
        Koneckonců každej díl MGS přinesl hodné nových prvků.
    • Malleth
      Kdyby to tak bylo kupředu...tohle je středověk
  • Tak za tohle bych v konami někoho rychle vyhodil :D - aneb kam se poděl Metal Gear
  • Paneboze neeeeee *9* .Co se vyvojarum stalo?Se snad na vecirku nekde totalne sjeli a pak sli vytvaret hru?Tohle si prece nemuze rikat metal gear solid,vypada to spis jako lepsi no more heroes.Doufam ze se vzpamatujou a zkusi s tim neco udelat.

Ps:Prvni in-game zabery vypadaly mnohem lip.Tohle si snad,ani jako fanousek serie nestahnu jestli bude pravda,ze to bude na PC.
    • jakej metal gear solid to neni a ani to neni v nazvu hral sem vsecky dily a ani my nevadi zeto neni steal a jestlisis nevsimnul tak snake tam neni jeto uplne jinej pribech a sem rad zejetam Riven jestli si hral posledi dil metal geara a hral si za toho ninju tak tam ses taky bytkaril z mecem co byste porat chteli Sneaka jak tam chodi z hulkou v ruce nebo co v poslednim dile je sneak starej jak muj deda sorry za cz sem pol
      • Víš, podle mě ani nejde tak o to že to není Solid, ale nese to značku Metal Gear.. ono ani nejde tak o to že tam Raiden seká mečem, osobně mám Raidena ráda.. ale ono spíše jde o to že je to naprosto stupidní rubačka, která postrádá smysl. Osobně když jsem to video viděla tak jsem na to čučela s otevřenou pusou a hlavou mi probíhali myšlenky "WTF co to do pekel je?!". Nikdy jsem nekritizovala hru než vyšla, ale tohle je opravdu moc.. i když je to "jen" (velice stupidní) odbočka "jinej příběh" (i když silně pochybuju že by tohle nějaký příběh vůbec mělo) podle mě to silně uráží MG.
        Ty jo jestli si myslí že seslátaj cosi, nahážou tam postavy z MGS a vydělaj na tom balík tak to opravdu facepalm.
  • MidnighT91
    Poprvé mě tahle hra zaujala a těšil jsem se na ní ale po shlédnutí videa je mi z ní špatně... Fakt, what the hell? do maníka seká s metr a půl dlouhým mečem tak že by z něj udělal špagety a on jen tak pro efekt heká jakože ho to bolí a pro ještě větší efekt z něj během toho sekání odteče tak 200 hektolitrů krve, on to ustojí a ještě mu to chce vrátit... potom chytne robota kterej mi přišel tak velkej že by jich 10 stačilo na vyhlazení planety a hodí si s ním jako by to byla plyšová hračka... No offense ale je to jen další přehnaná asijská blitka... (Jinak proti jejich hrám nic nemám s prvním MGS na psx jem si zažil docela krušné chvilky...
    • No vidíš to... a já se zase na toto těším... pokud ty ne, tak se podívej jinde...
      • Budem se tesit spolu sem take fanousek metal gear nevim comaj porat proti tomu asi nehrali posledni dil
        • El-Bravo
          Kdyby jsi byl fanoušek tak si asi všimneš že série mgs se ubírala úplně jiným směrem než tahle *Japanesse anime* rubačka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit