Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Rising se s novým studiem mění ve zběsilou akci
11.12.2011 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
Další debilní rubačka, jakoby jich nevycházely desítky každý rok.
-
-
Taky prosím o seznam.
-
Prosím seznam desítek rubaček ročně, rád si nějakou vyberu. Děkuji.
-
-
LOTR: War in the North, Spider-Man: Edge of Time, The Cursed Crusade, X-Men: Destiny, Captain America, Harry Potter and the Deathly Hallows, Hunted: Demon's Forge, The First Templar, Thor: God of Thunder, Splatterhouse, TRON Evolution, Shadows of the Damned.
Pokud počítáš i střílečky, můžeš přidat Red Faction: Armageddon, Call of Juarez: The Cartel, Haunted: Hell's Reach, Modern Warfare 3, Bodycount a další (dál už se mi hledat nechce). -
A neni to jedno?Hloupe to vypada tak nebo tak.
-
-
-
tak timhle si myslim že poškodili značku Metal Gear Solid
-
Jako jo, těším se, ale už to nebude Metal Gear, tak jak jsem ho měl rád.
-
To je snad zlej sen. Z hodně nadějný hry se zajímavým přistupem ke stealth a k soubojům udělali další tupou rubačku....
-
-
YU dont rike it?
-
-
Jsem dost naštvanej...tohle byla moje druhá nejočekávanější hra příštího roku a oni z toho udělaj DMC, kde nepřátelé vydrží deset seků mečem jako nic, navíc s hromadou hnusných a zbytečných efektů.
Přitom z těch prvních videí to vypadalo tak slibně....
Přoč mi to přepíše původní post když dám reagovat? -
-
Hmm, no ano, já se taky teším jak sviňa.
Ale naštěstí mi DMC-like hra vůbec nevadí. I když chápu, že někomu může... -
-
To nový DMC vypadá docela slušně, ale od MGS:Rising sem měl úplně jiný očekávání. Podle prvních videí a informací to měla být hra kde se skloubí akce se stealthem. Očekával jsem něco ve stylu Tenchu s propracovanýma soubojema, kde nepřítele rozpůlim jedním úderem a kde budu muset taktizovat, aby mě neobklíčili nebo nerozstříleli dřív než se k nim dostanu.
Tohle je úplně někde jinde
-
-
-
-
-
Nemužu si pomoct ale Metal Gear Solid je u mě do dneška nepřekonanou hrou už je to řada let a furt na ni vzpomínám ty hodiny co jsem u ní proseděl u PSX ,bossové,příběh,zbraně, skrývaní v krabici...... plno skvělých napadu ktere zatím podle mě žádna hra nepřekonala,prostě srdcovka jak sviňa.
http://www.youtube.com/watch?v=WpG9XIfFkE0 -
-
hh taky si to pamatuji z PSX *1*
-
-
fúha nejak sa zmenil ten MGS od MGS4 nie? celkom som sa na toto tešil že aspoň jeden mgs na PC ale ked som videl toto.. ruky preč radšej
-
Mě se víc libí tohle: http://www.youtube.com/watch?v=aKU_od-oN8o
-
Takhle to vypadá jako by stealth přestalo lidi bavit (nebo si to alespoň vývojáři myslí) spliner cell conviction, nový Hitman, teď MGS neříkám že to nebudou nebo nejsou dobré hry a já osobně zas tak moc stealth neprožívám ale chápu že hodně lidí naštve že se všechny hry ať už bývali strategie RPG nebo stealth přesunuli do akční podoby. A tím pádem i žánr akčních her začíná působit poněkud jednotvárně což už mě celkem vadí. Bohužel se ale zdá že to lidem vyhovuje.
-
-
doufejme, že Thief 4 navrátí žánru stealth sílu :)
-
-
Velebnosti, jdu blejt!
-
Tímto dielom zanikne klasika MGS ako zanikla klasika Resident Evil 4 dielom.
PS: nehovorim, že RE 4 bola špatná to naopak ale už to nieje ono. -
-
já bych to přirovnal spíš k nadcházejicímu Operation Raccoon City.. to je taky taková odbočka a uplný paskvil..
-
-
JJ to každopádne ja som to skor myslel tak, že to bude diel ako RE 4, teda diel ktory uplne vyboci od zakladu serie.
-
Hmm, ale MGR: Revengerance nepůsobí jako paskvil. A jelkož jde o Platinum, tak věřím, že ani nebude.
Racoon City bohužel ano.
-
-