Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další debilní rubačka, jakoby jich nevycházely desítky každý rok.
    • RavenHolm
      Taky prosím o seznam.
    • MrSanta
      Prosím seznam desítek rubaček ročně, rád si nějakou vyberu. Děkuji.
      • LOTR: War in the North, Spider-Man: Edge of Time, The Cursed Crusade, X-Men: Destiny, Captain America, Harry Potter and the Deathly Hallows, Hunted: Demon's Forge, The First Templar, Thor: God of Thunder, Splatterhouse, TRON Evolution, Shadows of the Damned.
        Pokud počítáš i střílečky, můžeš přidat Red Faction: Armageddon, Call of Juarez: The Cartel, Haunted: Hell's Reach, Modern Warfare 3, Bodycount a další (dál už se mi hledat nechce).
      • A neni to jedno?Hloupe to vypada tak nebo tak.
  • tak timhle si myslim že poškodili značku Metal Gear Solid
  • Jako jo, těším se, ale už to nebude Metal Gear, tak jak jsem ho měl rád.
  • Malleth
    To je snad zlej sen. Z hodně nadějný hry se zajímavým přistupem ke stealth a k soubojům udělali další tupou rubačku....
    • YU dont rike it?
      • Malleth
        Jsem dost naštvanej...tohle byla moje druhá nejočekávanější hra příštího roku a oni z toho udělaj DMC, kde nepřátelé vydrží deset seků mečem jako nic, navíc s hromadou hnusných a zbytečných efektů.
        Přitom z těch prvních videí to vypadalo tak slibně....

Přoč mi to přepíše původní post když dám reagovat?
        • Hmm, no ano, já se taky teším jak sviňa.

Ale naštěstí mi DMC-like hra vůbec nevadí. I když chápu, že někomu může...
          • Malleth
            To nový DMC vypadá docela slušně, ale od MGS:Rising sem měl úplně jiný očekávání. Podle prvních videí a informací to měla být hra kde se skloubí akce se stealthem. Očekával jsem něco ve stylu Tenchu s propracovanýma soubojema, kde nepřítele rozpůlim jedním úderem a kde budu muset taktizovat, aby mě neobklíčili nebo nerozstříleli dřív než se k nim dostanu.
            Tohle je úplně někde jinde
  • BoB.2
    Nemužu si pomoct ale Metal Gear Solid je u mě do dneška nepřekonanou hrou už je to řada let a furt na ni vzpomínám ty hodiny co jsem u ní proseděl u PSX ,bossové,příběh,zbraně, skrývaní v krabici...... plno skvělých napadu ktere zatím podle mě žádna hra nepřekonala,prostě srdcovka jak sviňa.
    http://www.youtube.com/watch?v=WpG9XIfFkE0
    • Lawliet
      hh taky si to pamatuji z PSX *1*
  • fúha nejak sa zmenil ten MGS od MGS4 nie? celkom som sa na toto tešil že aspoň jeden mgs na PC ale ked som videl toto.. ruky preč radšej
  • B.o.b
    Mě se víc libí tohle: http://www.youtube.com/watch?v=aKU_od-oN8o
  • Mayuri12
    Takhle to vypadá jako by stealth přestalo lidi bavit (nebo si to alespoň vývojáři myslí) spliner cell conviction, nový Hitman, teď MGS neříkám že to nebudou nebo nejsou dobré hry a já osobně zas tak moc stealth neprožívám ale chápu že hodně lidí naštve že se všechny hry ať už bývali strategie RPG nebo stealth přesunuli do akční podoby. A tím pádem i žánr akčních her začíná působit poněkud jednotvárně což už mě celkem vadí. Bohužel se ale zdá že to lidem vyhovuje.
    • doufejme, že Thief 4 navrátí žánru stealth sílu :)
  • Velebnosti, jdu blejt!
  • Tímto dielom zanikne klasika MGS ako zanikla klasika Resident Evil 4 dielom.

PS: nehovorim, že RE 4 bola špatná to naopak ale už to nieje ono.
    • já bych to přirovnal spíš k nadcházejicímu Operation Raccoon City.. to je taky taková odbočka a uplný paskvil..
      • JJ to každopádne ja som to skor myslel tak, že to bude diel ako RE 4, teda diel ktory uplne vyboci od zakladu serie.
      • Hmm, ale MGR: Revengerance nepůsobí jako paskvil. A jelkož jde o Platinum, tak věřím, že ani nebude.
        Racoon City bohužel ano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit