Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Co chceš osvětlit??? Koukal jsi na některá jeho videa???

Edit: ok, jeden příklad zavšechny. Podívej se na jeho review o hře Rambo. Krásně na začátku obšlehl Weirda Al Yakovice. Je to kr.tén bez vlastních nápadů. Už jenom jeho vyjadřování stojí za... *3*
  • *1* *1*
  • Proboha, vždyť EA je nenáviděná ještě víc, jak Konami, tak jakýpak obhajování...
  • Prý nejsi ovečka a přitom tady bekáš jako stádo okolo :DD
  • Bohužel, nelíbí se mě tenhle precedent a tak nekupuji. Jsem velký fanoušek MGS série ale nejsem "ovečka" holt tohle už je trochu moc. Raději jsem si koupil remastrovanou kolekci MGS (Peace Walker, MGSII a MGSIII) za téměř stejně peněz je to mnohonásobně víc muziky.

Je mě líto ale postavte se tomu, kupujete demo. Je to demo, bylo to demo a bude to demo. Znalci MGS série si jistě vzpomenou na Tanker epizodu z MGS II nebo Virtuous epizodu z MGS III. No tak tohle je to samé jen jste za to právě vyplázli několik stovek. Věci které dříve byli jako bonus nebo jako přídavek k jiné hře teď servírují na stříbrném tácu a vy jim to žerete a ještě jim tleskáte. Argument "ale já na tom nahrál XX hodin" ano svého času jsem na demu Age of Empire II taky nahrál hodiny a hodiny. Nebo stařičké demo Viper Racing, to byla zábavy.

Neberte mě špatně, hraje se to určitě suprově a já se těším na Phantom Pain ale tohle je prostě podraz. Už vidím jak by jste to tady hájili, kdyby to vydalo EA...
  • Na x360ce stojí 399. Přijde mi to přiměřené. Teď si přestavte, že (jak pravil šéf Kojima) Phantom Pain má být cca 200x rozhlehlejší. Jímá mě závrať :)
  • Spades
    Nechci si kupovat PS3 kvůli 1 hře. To si ji radši nezahraju :D
    Už tak nebudu kupovat nové konzole, protože na těch pár exkluzivit se můžu vysrat.
  • A nechtěl bys mi osvětlit, v čem je Angry Joe "kr.tén"?
  • tzn. všechny majitele xboxu *8* *1*

(legrace)
  • Mně se hra hodně líbí, nahrál jsem kolem 20 ti hodin, nemohl jsem se odtrhnout avšak i tak vysoká cena v poměru k obsahu zamrzí... Avšak zase si říkám pořídil jsem "delší hry" dohrál je jednou za 12 hodin a už se k nim nikdy nevrátil, protože nebyly tak zábavné..
  • C-BEAM
    IGIho som zdolal ale znovu by som to už nehral, tá hra bola frustrujúca už v dobe keď boli hráči zvyknutí na obtiažne hry. Nemám problém v hrách zomierať ale musím cítiť, že to bolo fér a môžem si za to výlučne sám, mojou chybou. A to, že bosska na konci vydrží neviemkolko rán sniperkou do hlavy, to už len celé podčiarkuje. Radšej si dám nejakú custom misiu v Raven Shielde, kde je AI rozmiestnená zakaždým inak a vždy keď ma zabijú môžem nadávať len na seba. Ale koncept hry mal IGI výborný, ten typ hier my chýba.
  • ja od nej videl i pozitivní recenze
  • x_ander
    A já pořád čekám, kdy se to objeví na GOG...už leta tam mají jen dvojku (imho o dost horší než první díl), ale pořád nic...
  • Nemá PS3 *1*
  • Pravdu máš. Útočí na nejnižší pudy pro nejméně inteligentní část obyvatel.
  • Jack1947
    Nema rad PS3?
  • Jack1947
    Kup PS3... ( pokud to neni nad tve sily). *3*
  • AJ nerecenzoval nikdy PS3 hru, cize ani Left Behind.
  • kennyB
    Je tady víc slov, co nejsou napsat tak, jak je člověk stvořil *1*
  • Jack1947
    Ja si myslim ze kdyby nekdo delal Debilka v realu byl by jeste vetsi machr nez na diskuzich... mozna by byl hoden obdivu vice. Tady se jedna nejspise o zavist (mozna) ale jak psal nahore Cocra kazdy je svym zpusobem trochu d2bil... to mas to same jako Noobove atp... je to totiz hroozne velka slandá... (teda obcas). Nekdy taky ne. *4*

Btw. Nezklamali jste s cenzurou proto tady mam tak rad... *Příspěvek obsahuje zakázané slovo deeebil *3*

Patri nize, ale to je fuk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit