Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze je to neco jako tanker?
  • Jack1947
    Kdo cekal neco jineho ? Necht lituje, mel to byt prolog a ne nejaka hra ( tim se nesnazim ospravedlnit tento marketingovy tah, jen konstratuji jiz dana fakta). *3*
  • ringmancz
    teda nevím jak ostatní, ale já před vydáním nikde nečetl, že to bude dlouhá hra. cena je určitě přehnaná, ale to je politika Konami
  • ringmancz
    Oblivion jde taky dohrát za 11 minut
  • Pořád je tu jistá možnost(naděje?), že třeba někdy.. Hayter vypálí Sutherlandovi jeho Outer Heaven!
  • Miserius
    Vidíš v tom zbytečný konspirace... haranti tahaj z rodičů peníze na kraviny odjakživa a tahat i budou... Já musel mít každej plastovej meč kterej jsem viděl stejně jako teď bych chtěl každou "chválenou" hru na vojáčky... tahle hra by mi stejně vydržela dýl než ty meče který jsem většinou zlomil ještě cestou domu
  • Demo za litr dohraný za hoďku a půl. Fakt pecka. *1* *14*
  • Hra roku, ta hratelnost je úchvatná!!!! Pravá, ryzí hratelnost. Hra roku, Hra roku, hra roku!!!
  • Malleth
    Možná mi něco uniklo, ale ve Snake Eaterovi i Peace Walkerovi, kde taky hraješ za Big Bosse ho Hayter dabuje. Až v MGS4 má jinýho dabéra.
  • martin.mares.984
    No, kdyz to nejak shrnu je docela rozdil hodnotit hru MGS: Ground Zeroes a jeji kvality jako takove a hodnotit MGS: Ground Zeroes jako produkt, coz je hodne velky rozdil. Pokud se mam bavit o hre - je to technicky kvalitne zpracovane (grafika, zvuk, dabing + hudba), navozuje to potrebnou atmosferu, umi to pracovat dobre s emocemi vcetne konce ( i kdyz konci cliffhangerem, coz nemusi byt vubec negativum), hratelnost je vyborna, AI nepratel mnohem vypilovanejsi nez u konkurencnich her. Pribeh je to kratky, ale neni hloupy a ma hraci "co" sdelit. Inventar a vyber zbrani je trochu tezkopadnejsi, strelba jak takova neni taky uplne povedena a obtiznost neni nijak extremne tezka. To mi vychazi jako celkem obstojna hra..

Druha vec je hodnotit veci jako delka nebo cena, popripade vyhodnost Ground Zeroes jako produktu v pomeru cena/delka. Kratka hra neznamena atomaticky spatna hra - je to proste kratke, ale ten herni cas ma svoji kvalitu, stejne tak nejake kratke filmy maji mnohem vic co ric a jsou kvalitnejsi prozitek nez kolikrat filmy s klasickou stopazi mezi napr. 90-120. Otazka ceny? Zalezi uz jenom na kazdym cloveku kolik je ochoten za to zaplatit a jestli se mu to zda drahe nebo ne - nekdo je ochoten dat za 1,5 litru lahev sampanskeho nekolik tisic a nekdo jenom nekolik stovek. Na neco jako "vyhodna koupe" se podle me v recenzi nehraje...

Jako produkt je Ground Zeroes samozrejme "predrazena ochutnavka", ale jako hra je to dobra zalezitost.
  • Ta grafika je pěkný hnus, když se mrknete na obrázky, v pohybu to ujde, ale i tak. A 30 minut gameplaye... bída bídoucí, chudáci s konzolema.
  • http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Metal+Gear+Solid%3A+Ground+Zeroes

Digitální distribuci sem neměl na mysli, osobně ji nevyužívám z prostých důvodu. Sem skeptik. *4*
    Ač Steam uznávám jako suprovou službu.

Jde mi podstatě hlavně o to, že dítě pumpne rodiče o peníze, protože vidělo nějaký super Videa na YouTube. Pak se na takových lidech/rodinách dobře rejžují peníze, tedy podporuje zvrhlý systém do budoucna... na to si nějaký šílený kapitalista (neodpustím si *4* ) v kanclu všimne další módní trend, podporován ještě k tomu propagandou WEB magazínů "že vlastně je to takhle pro nás lepší a výhodnější". Však obrázek už je všem zdravě smyšlejícím jasný...

Sakra... to sem si myslel, že po micro DLCčkách nic horšího nemůže přijít... mýlil sem se.
    Nakonec sem i já byl naivní optimista.
  • kubi-wan
    Big Boss fightu?
  • Keyz
    Taky bych rád četl více kritiky. Má to pomoci lidem s rozhodováním a taky o přehledu stavu her a daného odvětví. Píšou to přece odborníci (to nemyslím jako ironii). Momentálně prostě musím koukat na několik recenzí a ohlasů od hráčů. A probírat se tím je fakt vo*er...

To je prostě, když se vysmívá nějakým pokusům o objektivitu. Pak si každý podle vlastního uvážení řekne co je důležité například u závodní hry a FPS lock na 20 FPS bude, taky platný názor a u určitého publika obstojí. Když nemáš ani základní pravidla a definice tak vše je vlastně pravda a dobře.
    Pak dotaz Bulíře ve FC ohledně recenze Thiefa neměl smysl. Nebylo co obhajovat, když nebylo s čím to konfrontovat (maximálně s jiným vlastním názorem opřeným o vlastní pravidla). Přitom délka hry a cena jsou data a s tím se dá lehce pracovat. Žádné pochody myšlenek.
  • To,ze v MGS V nedabuje Big Bosse D. Hayter ma svuj ucel. Pokud jsi fanousek serie,jak pises,mel bys to vedet.
  • Miserius
    Vpodstatě souhlasím, až na to že 499kč neni cca 650kč+ ale 499kč (možná se naše digitální obchody liší...)
  • Jo a tady máš Video: http://www.youtube.com/watch?v=rO-pBfQLOs4
  • Prosím Vás na Games.cz:
    Recenzent musí být férovej Kritik... no tahle hra potřebuje pořádnej výprask!
    Určitě máte něco už zahrané. Tak je Vám jasné, že jde o prachsprosté DEMO! (za absurdní peníze!) Čímž by jste se měli k němu tak stavět!

Táhle (ne)hra není hotová!
    Nezaslouží jakoukoliv známku, a už vůbec si nezaslouží jakékoliv odlehčení situace.
    Takže prosím... PROZATÍM BEZ HODNOCENÍ!!! JE TO DEMO!!!
  • + bez boss fightu :(
  • Keyz
    Pro příště tedy platí. Nekecat o délce SP u BF a COD. Když u dema to není velký problém, tak proč se to řeší u hry kde hrát dlouho MP....

Jinak tolerovat tohle je teda něco. Je to krátké a je to navíc drahé a co tomu dává korunu... Není to TOP technicky provedené. Tohle má být jako to nejlepší co jde udělat? Ryse již toho předvedlo dost a navíc dříve...
    A Crysis hry na PC taky. A to tyhle hry stály adekvátně k obsahu.

A poslední věc. Dema jsou zdarma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit