Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebyvali nahodou onehda par rockov dozadu dema za free?
  • Demo za litr dohraný za hoďku a půl. Fakt pecka. *1* *14*
  • taky TES alebo Dark Souls ma teda 1000+ hodín, lebo si to mozete zahrat 10x..
  • Malleth
    Tohle je zlodějina největšího kalibru a to sem fanoušek MGS. Na Phantom Pain to ale navnadilo dobře. Jen se pořád nemůžu přenýst přes absenci D.Haytera. Bez něj už to prostě není Snake
    • Proč to je zlodějna? Oni nabídli hru za určitých podmínek (cena a délka hry) a Ty jsi áš možnost přijmout nebo odmítnout, ne?
      • Malleth
        Pravda že to neprezentovali jako plnohodnotnou hru, ale i tak je to podle mě exploit fanoušků Metal Gearu. Nedostali novej díl pěkných pár let, tak po tomhle neskutečně předraženým demu skočej. Nemluvě o lidech, který nesledujou herní novinky a tu "hru" uviděj až v obchodě za 900,-
    • To,ze v MGS V nedabuje Big Bosse D. Hayter ma svuj ucel. Pokud jsi fanousek serie,jak pises,mel bys to vedet.
      • Malleth
        Možná mi něco uniklo, ale ve Snake Eaterovi i Peace Walkerovi, kde taky hraješ za Big Bosse ho Hayter dabuje. Až v MGS4 má jinýho dabéra.
        • pokud se nepletu, tak i v MGS4 dabuje Snaka D.Hayter
          • Malleth
            Solid Snake a Big Boss jsou dvě postavy
        • Pořád je tu jistá možnost(naděje?), že třeba někdy.. Hayter vypálí Sutherlandovi jeho Outer Heaven!
          • Malleth
            Jo, to by bylo hodně cool.
          • presne tak jsem to myslel. vsechno tomu nasvedcuje, pokud clovek cte mezi radky.
  • Gordar
    Tuhle hru se rozhodne nevyplati kupovat v krabici. Na US PSN storu to stoji 20$ (ps3 verze) coz bych za to asi dal.
  • Tohle je hra, která může klidně dostat 3/10 a nebo 10/10. Kdybych neřešil cena/herní doba tak si tu desítku v pohodě zaslouží, jelikož hratelnost, grafika, dabing, ai vše je precizní. No kdybych vzal k tomu tu herní dobu, tak to zas až tak moc dobře nedopadne. Já to hrál podobně jako recenzent kolem tří hodin spíše tak 2:30 což je bídné, ale když si vzpomenu na Gone Homo, tak bych se klidně přikláněl k té desítce, ale zcela spravedlivá je sedmička jako je v recenzi .
  • Pro anglicky hovořící: Angry Joe se na to dívá přeci jen mnohem střízlivěji: http://angryjoeshow.com/2014/03/metal-gear-solid-gz-angry-review/
    • Co řekl, sedí. 5/10 je zasloužený.

V redakci zase ulítli.. Aleši, co se stalo, když si tomuhle dal 7/10. Nebo si myslíš, že hra za ty peníze s dobou dohrání 1 hodina je naprosto v pořádku? Koupil by sis takovou hru? Jasně že ne a tak se divím, proč dáváš 7čku. Podívej se na hry, který dostaly 7.

Poslední dobou je bohužel Aleš slabým článkem redakce. Dovolená by mu prospěla.
      • Upřímně nechápu, proč pořád musíte hubovat číselné hodnocení. Opravdu vám nestačí všeříkající text recenze? Ta hra je zatraceně dobrá! Skvělá hratelnost, výborné technické provedení,... to si z recenze odnáším já. Jasně, je to krátké, ale hra je to skvělá.

Radši si tu recenzi přečtěte,. protože to hodnotí mnohem přesněji, než číslo na jejím začátku.

Nikde v recenzi Aleš neřekl, že tohle doporučuje ke koupi, spíš naopak (pokud nejste MGS fanboys)
      • C-BEAM
        priemerná herná doba je asi 1,5 hodiny. Ale toto je hra pre ludí ktorí sa v tom pravom zmysle slova radi hrajú, experimentujú, tí sú nad hrou shopní stráviť 10-15 hodín, takže nie pre každého je cena neadekvátna.
        Súhlasím, že krátká herná doba by sa mala odraziť na hodnotení ale netreba to až tak hrotiť. Rozumný človek si pozrie recenzie a podla toho sa rozhodne či za to tie peniaze dá a či nie. Ten kto kupuje bez rozmýšlania môže byť sklamaný ale môže si za to čiastočne i sám.
      • ucho
        Z textu tvého příspěvku to vypadá, že jsi recenzi nečetl. Aleš to tam myslím celkem jasně vysvětloval. A co je na tom, že dal 7? To není bodové hodnocení, kolik bys tomu měl dát ty. To je prostě něčí názor, se kterým můžeš samozřejmě nesouhlasit a hru si ohodnotit po svém. Recenze je však podle mě všeříkající...
  • Jak může hra, která se průměrně dohraje za 50 minut dostat 7/10? aha Aleš Smutný to recenzoval...
    • Totéž si říkám u Gone Home, které dostávalo desítky a PC hry roku...aha, indie hra...
    • Sachy dohrajes jeste rychleji a hraji se uz tisice let. Delka jednoho hrani neni az tak podstatna.
      • To je debilni argument. To jako 4h single kampan COD ma ve skutecnosti 400 hodin, protoze ji spravne mas dohrat 100x? Jestli to Ales dojel za 3 hodiny, tak jenom proto, ze je lama. Bezny hrac ma za hodinu a pul hotovo bez jedinyho zabiti. Kamos to dal za hodku a tri minuty, by the way A to jsem rad, ze jsem mel hru jenom pujcenou, protoze za tohle platit 600-1000 je proste zlodejina a zdimani fans.
        http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=Metal+Gear+Solid%3A+Ground+Zeroes
        • Ne, cod ma delsi herni dobu, protoze ma multiplayer. A to co jsi nepíchopil je, ze nelze zvazovat jen herni dobu, ale i znovuhratelnost, cehoz jsou sachy vybornym prikladem. Ostatne, po tech trech hodinach mas v GZ odhaleno teprve 10 % herniho obsahu. Jde o to, ze nekteri hraci si umi hrat a staci jim, aby jim hra poskytla hriste aby se zabavili a pak jsou tu konzumni hraci, kteri si hrat neumi a potrebuji, aby je hra vodila za rucicku a bavila je aktivne sama. Jakmile to hra prestane delat, jsou tito hraci ztraceni, prestoze zatim objevili jen kousek hry, jenze sami si hrat neumi.
  • 30€ za demo,pekne. Hlavne kazdy sa ide ppsratc pri codku alebo gone home. Ale je to mgs takze je to okey no.
  • + bez boss fightu :(
    • kubi-wan
      Big Boss fightu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit