Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - recenze
4.4.2014 | Aleš Smutný
166 příspěvků
-
Malleth: nebol si to náhodou ty kto u Left Behind obhajoval 2h hernú dobu ? *1* Navyše LB je hlavne príbehová záležitosť s nízkou znovuhratelnosťou a málokdo v nej strávy viac ako 3 hodiny. U GZ môžeš experimentovať a mnohí u nej strávia aj viac ako 15 hodín. Nehovorím, že tá cena je adekvátna ale niektorí ludia majú zdá sa velmi selektívnu pamäť ak sa jedná o ich obľúbené hry.
-
-
Mezi Left Behind a Ground Zeroes je ale velkej rozdíl. Left Behind má výbornej příběh, je v něm plno skvělých nápadů a překvapivých scén, který ten příběh dokreslujou a hlavně funguje skvěle jako celek. Ground Zeroes je jenom teaser. Jedna mise a dvě cutscény. Z toho jedna byla už dávno venku.
Sice můžeš trávit hodiny experimentováním, ale to můžeš dělat i v plných hrách s příběhem a měnícím se prostředím a ne hrát jednu mapu dokola. Ve finále je to ale asi hlavně o preferencích. Já hraju hry abych něco zajímavýho zažil a ne abych si krátil čas. -
-
nie, nie je v tom rozdiel, pretože ten kto nemá rád príbehové hry tomu bude úplne jedno aký príbeh Left Behind má. Sú to 2 odlišné typy hier pre rôzne skupiny hráčov a každá z týchto hier vyniká v niečom inom.
Aj z údajov z hltb je vidieť, že ten kto sa chce hrať, užije si MGS dlhšie ako príbehovú filmohru, napriek tomu, že samotná základná kampaň je kratšia.
LB: http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=16622
GZ:http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=17291 -
-
Sorry, ale Metal Geary jsou příběhový hry. Metal Gear Solid na PSX znamenala velkej pokrok právě ve vyprávění příběhu a ovlivnila tak směr jakým se velký hry ubírali.
GZ ale v podstatě žádnej příběh nemá. Podle mě má Last of Us a Metal gear hodně podobný publikum.
Z Left Behind si ale něco odneseš, z Ground Zeroes ne. -
-
Metal geary jsou ruzne hry, ne vsechny jsou pribehove a GZ se zrovna snazi o sandbíx, stejne jako treba peace walker. TLoU je pro me spatna hra s hodne odflaknutou hratelnosti, mg4 se mi docela libil i kdyz ty cutsceny byly unavne a peace walker nebo acid 2 se mi libily hodne. Z GZ si odneses spoustu zabavy, pokud se umis bavit hranim her.
-
-
-
-
-
taky TES alebo Dark Souls ma teda 1000+ hodín, lebo si to mozete zahrat 10x..
-
Tohle je hra, která může klidně dostat 3/10 a nebo 10/10. Kdybych neřešil cena/herní doba tak si tu desítku v pohodě zaslouží, jelikož hratelnost, grafika, dabing, ai vše je precizní. No kdybych vzal k tomu tu herní dobu, tak to zas až tak moc dobře nedopadne. Já to hrál podobně jako recenzent kolem tří hodin spíše tak 2:30 což je bídné, ale když si vzpomenu na Gone Homo, tak bych se klidně přikláněl k té desítce, ale zcela spravedlivá je sedmička jako je v recenzi .
-
Prečo zmyzlo označenie či je to na PC alebo na hriankovače, to ma preluskať ďalšich x webov aby som ti zistil ??
-
-
zmyzlo? prečo píšeš po mormónsky? ...keby si použil aspoň štipku rozumu, tak by si vedel, že táto hra vyšla len na "hriankovače" ako píšeš ..
-
-
No já jim dám peníze za tohle až v nějakém bundlu s MGS V a může to být sebelepší, protože tenhle obchodní model je zhoubnej
-
Tahla hra ukazuje stealth jak má být, opravdový stealth. Tohle je jediná hra, která je opravdu stealth a ne trapné pokusy ala Blacklist apod. Kdyby to bylo o něco delší, tak by jsme se bavili o hře roku a nikdo by tu neprskal. Stejně prskají ti, co to nehráli a převážně postižená pc- rasa.
-
-
Stealth jak ma byt? Podivej se na tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=HX-sSHISqK4.
Typek zastreli straznyho tri metry od jinyho a ten v klidu odkraci. Vskutku stealth. Ba co vic, typek obehne kamion kam ta hlucha a slepa straz odkracela a co se nestane? Sice vybehl strazi primo do periferniho videni, ale ta nastesti trpi glaukomem takze nejen ze hned nereaguje, ale dokonce necha toho poloslepeho (rozenej sniper), typka k nemu dojit a nechat se v cutscene sundat. Tohle je stealth jak ma byt? -
-
mna zarazila ta technicka stranka ...to doskakovanie textur a objektov len 3 metre pred Snakeom ..paneboze....toto som naposledy na pc videl asi tak pred 10 rokmi
-
-
Rage?
-
-
Svou blbost jsi potvrdil už tím, že jsi poslal speed run. Tady není o čem debatovat, není lepší stealth hry než MGS: GZ v současnosti. AI je na dnešní dobu v pohodě. Vždycky v minulosti a i vždy v budoucnosti se objeví ve stealth hře nějaká chybky a nelogičnost, ale tady jich je minimálně. Perfektně nadesignovaná hra.
-
-
Co ma speedrun spolecneho s temi nedostatky co jsem zminil?
-
-
-
-
Tuhle hru se rozhodne nevyplati kupovat v krabici. Na US PSN storu to stoji 20$ (ps3 verze) coz bych za to asi dal.
-
Max dve hodiny zabavy za 800 = 3/10 Jestli se rozmuze placeni za dema, tak jsme pekne v hazlu. *16*
-
-
Proč? Vždyť Tě nikdo nenutí "demo" kupovat...nevím, jestli to víš, ale máš svobodnou volbu v tom, co si koupíš...
-
-
Tahle stupidní omluva se dá použít na všechno, co nemusíš používat pro vlastní přežití.
-
Treba mam znacku MGS rad a vadi mi tohle zdimani. Navic Kojima propagovanim DEMA ze sebe udelal peknou prostitutku, co jsem koukal na fotky, driv kasparkovani po kramech s bizarne oblecenyma lidma nedelal. Celkove z toho nemam dobry pocit. Moje svobodna vule je to bojkotovat a je mi lito, ze to tak neudelali ostatni.
-
-
Jako takhle, mně se to taky nelíbí, MGS je jedná z mých oblíbenějších značek, ale jediný, co s tím udělám je, že si to nekoupím/koupím za nižší cenu. Jiný nástroj nemám...
-
-
-
-
Vždyť v této recenzi to je řešené víc, než u recenze GH. Schválně jsem počítal a z nějakých 130 příspěvků jsem narážky na cenu našel 5x.
Tady toho máš víc a to jsme na ani ne polovičním počtu příspěvků...takže ne, okey to tady není a právě GH z toho vylezlo velmi dobře... -
-
reakce na uživatele Ceto
-
-
30€ za demo,pekne. Hlavne kazdy sa ide ppsratc pri codku alebo gone home. Ale je to mgs takze je to okey no.