Přejít na výpis diskuzí
Metal Gear Solid V bude spoléhat na otevřený svět
29.3.2013 | Adam Homola
64 příspěvků
-
.............
-
-
*13* *13* Asi budu brečet, teď jsi mě zlomil, už nikdy nebudu trollovat na diskuzi a do konce života budu přebývat v šašulinském chrámu.
.
.
.
*1* *1* *1* Ne dělám si prd*l, to bych vám přece neudělal. -
-
Já to věděl! Žádný respekt ani k mámě!
-
-
-
Už to sem dávám podruhé, ale vím že mě máte všichni (a zvlášť veskoslav) rádi a tak se s vámi musím podělit o svůj úžasný úspěch
http://img838.imageshack.us/img838/9343/trolllw.jpg -
-
Gratuluji, ale titul neni vše. Je potřeba velmi dlouhá praxe, abys vypiloval trollské umění na špici a byl v tomto oboru úspěšný. Přeji hodně štěstí.
-
-
Otevřenný svět akorát zabíjí příběh a navíc se člověk docela snadno ztratí a akce tím ztrácí tempo
-
-
Blbost, dnešní tupé ovce příběh nepotřebují *5*
-
Měl bys to napsat Kojimovi, očividně si to neuvědomil.
-
-
Taky jsem napsal, ale nedostal jsem se dál než ke koničiva.
-
-
Kojima umí perfektně anglicky. Myslím, že když mu něco napíšeš svou angličtinou za pomocí Google Translatoru, tak se tím prokouše. *3*
-
-
No já díky sledování anime umím perfektně japonsky, ale to je detail. Mě stejně MGS nezajímá, pro mě to je jen odštěpený klon MGR
-
-
Odštěpený klon MGR *8* *9* *13* *10* ... *8* *7* *4* *2* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Tak co sem lezeš?
-
-
-
-
-
Tak mu ten názor pochvalte, vždyť on touží jen po pohlazení a kamarádství.
-
-
Uvaluji na tebe svůj osobní ban, ale dále tě upozorňuji že přezdívka TheGGG je patentována na jméno Ignác Vlašák a její používaní bez svolení autora může vést k trestnímu stíhaní.
-
-
Na autora a jeho svolení hážů kanel, je mi umožněno kopírovat, co je libo. Tomu se říká svoboda možností, jako v tvém případě. Očekávám trestní stíhání.
TheGGG -
-
Svoboda slova je pro anarchisty a levičáky mezi které očividně patříš. Smutné je že drogově závislí lidé jako ty mnohy ani neví co píšou. Žalovat tě nebudu, tvá neschopnost vytvořit si vlastní identitu je pro tebe největší trest.
-
-
Net odpojí tobě, pokud tvůj tata zítra ráno nezvedne kmíny neskočí na sociální úřad pro dávky a nenajde v koši čtvrtou upomínku *3*
-
Nehádejte se, nebo vám odpojím net..
-
Ach, další z mnoha forem veskoslava? Příliš se bojíš vystoupit se svou obvyklou přezdívkou a tak se snížíš k napsání Další TheGGG? To je tak smutné až je to veselé, ani jako grammer nazi nejsi dobrý, běž si radši na nějaké češtinářské stránky vyplňovat diktát.
-
Můžu se zeptat, to jsi takový de*il nebo je u tebe normální napsat "zdrav(ý) Vás"? Pán plnou hubu keců, ale ve výsledku je to negramotný lempl. Tohle není popoprvý, co se ti to stalo, takže žádný takový, že se člověk utne. Prostě prvotřídní analfabet! Jdi si raději sehnat mladou, ať ti pomůže od přetlaku. Pátek večer a on honí sám nad justínkem. Smutné.
-
To jsem rád, každý totiž ví že jediný pravý TheGGG je ten s justínkem na profilovce.
Z Východu Vás zdravý Ignác Vlašák -
Souhlasím.
TheGGG
-
-
-
-
-
-
Těším se dost a myslím si, že ty novinky, které zde uvádějí, by mohly prospět. Jen ta absence Haytera (pokud Kojima netrolluje) je pěkná kravina.
-
-
Nevím, tady se z něj stává už nám známý Big Boss před Outer Heaven. Chtěl na to asi dát pořádný důraz, že to už není Snake.
-
-
Big Bos a Snake jsou prece uplne jine postavy.
-
-
Nemluvím o Solid Snakeovi. Big Boss měl přeci kódové jméno Snake, Naked Snake. Nebyl to vždy Big Boss, tím se až stal. Podobně jako Anakin Skywalker a Darth Vader.
-
-
-