Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek: Ono je hlavně zajímavé, že série vznikla na konzoli Microsoftu.
  • celý se mi to tu pročítat nechce, takže je možný, že to už někdo zmínil, ale já si myslím, že je to tím, že vetšina lidí tu jsou PCčkáří a MGS na PC není
  • vlastik.plaminek
    Dík za opravu, MGS pro mě vždycky znamenalo hru na PS, tak jsem si to tak nějak spojil, že to je exkluzivita.
  • Pirátství nenese takovou vinu jak ti každý říká, ale evidentně si konzolista podle tvého příspěvku, příště se radši vyjadřuj ke své platformě, buď té lásky.
  • Série Metal Gear nikdy nebyla exkluzivita Sony. To se pouze v Konami rozhodli, že některé díly budou vydány pouze na konzole Sony.
  • Daniell605
    Dostal sem z tebe depresi *12*
  • ten drep me uplne rosekal :-)))) .......Největší stealth prvek ve střílečkách je pak dřep.......
  • vsechno co jsi jmenoval jsou hry co rozjedes i na toastovaci, pochybuju ze vetsina konzolistu nema doma alespon nejake to PC z roku raz dva, na kterem by to zahrali :)
  • svou originalku MGS jsem jiz pod novym OS nerozchodil a pod virtualnima OS zas byly.problemy s grafikou, audiem...
    Tuhle serii konzolim zavidim. Nemam televizy a tak je bezpredmetny uvazovat nad koupi konzole. Kazdopadne si rikam, jedtli treba zavidi oni nam System shock, CS, Deus Ex, Thief...
  • vlastik.plaminek
    Spíš si Sony ráda drží svoje exkluzivity a na ostatní platformy pouští jenom minimum.
  • SnakePlisken
    To jo, variace jsou úžasné, ale mnohým (hlavně mladším hráčům) stačí jen jedno tlačítko na střílení a pohyb. Největší stealth prvek ve střílečkách je pak dřep. *4*
  • Cypri
    Já bych koupil z fleku všechny MGS díly kdyby byli na PC *1*
    Bohužel no, tak mam jen jedničku a dvojku. Eště starý placky ani nevim estli este fachaj.
  • Cypri
    jednička a dvojka na PC vyšli a byli to super hry. Holt jim to asi na PC nelámalo prodeje no.
  • http://www.youtube.com/watch?v=55D8zP9_vYA
  • Tak je to primárně konzolová hra, takže se s tím musí počítat. Na druhou stranu, pokud se nepletu, tak nějaký MGS už na PC vyšel, ještě není všem dnům konec.
  • ty dnesni deti jsou cim dal debilnejsi, hral jsi vubec nejaky Metal Gear ty ubozacku?
  • TheGGG
    Chápej 90% pcčkářů vybere všechny peníze po tatovy a koupí si nabušený kompl za 50 000,- a pak už nemá ani na suchej rohlík, natož aby ještě kupovali hry.
  • TheGGG
    Slyšel jsem že prý veskoslav zase kuje s Kimem nějakou neplechu v KLDR, možná by ses tam měl zajet podívat a poradit jim.
  • kdyby se tolik nepirátilo, tak to vyjde i na PC.
  • ja vim,nechapu ale proc.ty dve "hry" me neprijdou necim zvlastni,spis naopak.treba u MGS4 me strasne bavilo hrat ruznym stylem,kampan se da projit a skoro nikoho nemus zabit,nebo muzes jit jako John Wayne a skladat co uvidis,muzes vyuzivat spousty serepeticek ktery nejsou na oko,chvatu-to odzbrojovani vojaku je tezky ale dobry,zbrani je tam taky okolo 60,.....no nejspis to bude tim multiplayerem protoze v singlu nema MGS konkurenci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit