Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Daniell605
    Odštěpený klon MGR *8* *9* *13* *10* ... *8* *7* *4* *2* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • SnakePlisken
    Nemluvím o Solid Snakeovi. Big Boss měl přeci kódové jméno Snake, Naked Snake. Nebyl to vždy Big Boss, tím se až stal. Podobně jako Anakin Skywalker a Darth Vader.
  • SnakePlisken
    Mluvil o ČR, ne celosvětově. Pravdou je, že u nás je populárnější Battlefield nebo Call of Duty než série Metal Gear.
  • Big Bos a Snake jsou prece uplne jine postavy.
  • dohral jsem MGS 1-4,kazdy minimlne 3x,a prislo me to dost zajimavy stejne jako prodeje.MGS1 pres 6mil (psx),MGS2 7mil (ps2),MGS3 3,6mil (ps2),MGS4 pres 5mil (ps3)
  • tiše
  • Blbost, dnešní tupé ovce příběh nepotřebují *5*
  • Já to věděl! Žádný respekt ani k mámě!
  • Velice pěkné, jen škoda že hru Hideo nechce vydat na PC když tak krásně vypadá právě na PC. :(
  • A taky je to asi tím, že tato série není v čechách úplně tak oblíbená... teda je, ale ne na poměry ostatních výše zmíněných...
  • Na druhou stranu Snake pořád jezdí na Triumph Boneville T100, což je motorka, kterou mám v garáži takže velké +!
  • Restart nerestart, David Hayter k MG universu patří, a jeho absence je pro mě velkou ranou...
  • jednoduché tato hra nebude na PC... proto je "nezajímava" pro focus...
  • Možná to tu už někdo dával, ale toto mě rozesmálo *15*. http://www.youtube.com/watch?v=pMrwNz24j_g krásně vystihli všechny nešvary.
  • Co je na tom k nepochopeni? jednoducha odpoved: Konzole *6*
  • El-Bravo
    Nehorázně se těším. Ten nápad open-world-stealth se mi dost zamlouvá a věřím, že Kojima v tomto ohledu nemůže zklamat *3* Jinak co se týká těch sci-fi prvků a "haluzí" to jsou pro mě jedny z hlavních faktorů, které dělají tuhle sérii jedinečnou. I když Velkou létající velrybu jsem ovšem nečekal *1*
  • Nepíše bluéééé ray, ale blu-ray. To jen tak pro informaci.

Jiank to s tou nedostačují kapacitou disku je samozřejmě naprostý nesmysl, když se podíváš jak rozsáhlé hry vznikají, tak se mi prostě nějak nechce věřit že zrovna MGS 4, by měl problém se tam vměstnat.
  • Tak co sem lezeš?
  • musíš brát v potaz, že většina z těch 300+ komentářů je brblání na tu dotyčnou hru
  • Stillson
    Nechápu,že když najedu na Battlefield,CoD je tam 300+ komentářů. Najedu na o dost propracovanější hru jak graficky,příběhově atd atd... a je tu 25komentářů a z toho je 3/4 nějaký šašek co jen tak píše nesmysly :-/ . Docela smutné.

Jinak na MGS se hrozně těším. Snad konečně dovolí Kojimovi dát do hry vše co by chtěl. Páč když dělal na MGS4 chtěl do hry zakomponovat mnoho dalších věcí než co tam je (například Snakovi měly růst vousy a tudíž by se mohl holit). Ale bohužel se to prý už nevešlo na Blue Ray. A spousta dalších věcí, které Kojima vymyslí za běhu vývoje hry, ale nestihne se to buď implementovat nebo už není místo na disku :D. Ale určitě to bude našláplé.
    Bohužel nemám PS3 ale chci kupovat PS4, takže doufám,že časem se na PSN objeví jak HD Collection MGS1,2,3,4 + PW a samozřejmě MGS: Ground Zeroes a Phantom Pain. Jen kvůli MGS bych si tu PS4 koupil :D zbytek her mě až tak nezajímá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit