-
Mno teda to dopadlo mnohem hur nez jsem cekal. A jejich marketingovy rozhodnuti jim tez moc nepomuzou.
Mno co nakonec se to zase vsechno svede na piraty, ti muzou za vsehcno.
-
Nastesti pro me ten pocit, ze jsem to uz hral, se me tykat nebude, zadne Metro jsem totiz zatim nehral.
-
Na základě humbuku.
-
Mám předplacené na eshopu už od února minulého roku. Má to ale vyjít až 15tého...
-
Souhlas. Všechno se už hrálo, ale když tobylo dbré, proč to nehrát znovu v trochu jiném kabátku?
-
Taky jsem se musel nutit, ale mí%n než u jiných her, takže Metro jednoznačně vede. Třeba do dooma 4 jsem se taky ke konci musel nutit.
-
jsou to super hry všechny díly.
-
Čekal jsi to na základě čeho?
-
Na tolik to neni =). Ta hra neni technicky úplně v pohodě ani v zásadě ničim úplně přelomová. Je to super střílečka, dobrá zábava na pár večerů, pěkná na pohled, s výbornou atmosférou. Ta osmička sedí jak pozadí na kastrol =)).
-
ja 11
-
Před tím toho moc nebylo. Klidně si to zahraj, obsah předchozích dílů se dá shrnout do pár vět. Ale určitě si to můžeš zahrát od prvního dílu, pořád ty hry vypadají moc dobře. Pro mě má každý díl stejné příznaky, ze začátku je to super, ke konci se do toho musím nutit.
-
Nehrál jsem předchozí díly... má cenu zrovna hrát tohle, nebo je potřeba první pustit to co bylo dřív?
-
Někdy jo, někdy ne... Zase hrát furt to samý taky omrzí. Spíš než špatný bych to viděl jako obecnou informaci, ze které si každý může vzít co chce.
-
Čekal jsem aspoň 9.
-
V základech je ale až příliš podobné svým předchůdcům a nezbavíte se pocitu, že tohle jste už někdy hráli.
A to je jako špatně?!!