Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

Hral sem to několikrat a vždycky sem měl špatnej konec😛

Vubec mě to netrapi, asi sem špatnej člověk...teda ve hře, ditko pohladim, když mužu pomužu, ale jesli mě pali prst na spoušti, tak ji zmačknu a ňakej happy end si kouknu na YTB 😎

• iSpirit

Ta sedmička byla zasloužená. Last Light je oproti 2033 skok dolů.  

• ALHAZRED

Takle abych to shrnul:

Hral sem nekolikrat predchozi dili, a jesli je tohle podobny nebo: "mate pocit že ste to už hrali" je jenom DOBRE tvl to už je 5 let !

Scenař psal maestro Glukovski a jestli ste nekto čet trilogii musite uznat, že psat umi

a nepochybuju, že žadna z dnešnich her se na tuhle priběhem nechyta a to ani atmosferou.

Co se tyče hernich mechanik naštesti to nezmrvili, mužem čekat kvalitu jako v predešlych dilech a v otevřenym světe, to musi byt jasna 10ka.

Problem bych videl spiš v tom, že tahle "ruska" tematika tady recenzentum nevoni, jako aj mladši generaci, nebo spiš... ji už tolik nerozumi, jako my dřiv narozeni, kteri sme ty rusi ješte zažili...

• To je nesmysl, prostě si neuvědomuješ, že recenze je názor jednotlivce a to se samozřejmě někomu líbit nemusí.

• Souhlasím, nicméně né všichni jsou hráči i předešlých dílů a zapojeni do celkoveho universa. 

Komentáře a hodnocení od jednotlivců je a bude vždy neobjektivní. 

• ALHAZRED

A co je u vas desitkova hra ?? God of War ? Nebo RDR ? OMFG

Lidi neberte je važne, jako minulej dil dostal tušim 7 a jaka to byla hra...

Sem fanboy, u mne 10 aspoň co sem čet... jako recenze anooo je to kulatyyy ale ne dost kulatyyy ROFL...ješte dva dny...čus

• Hype ... ale na základu předešlých dílů. Je to spíš tedy očekávání hráčů než hype firmy.

• TheGGG

Já již píši slušně a korektně, takže nene 

• Carnage666

Pořád je 8 nadprůměr :)  na lehký nehraju.

• Jakoby si nevěděl jak se tady hodnotí :-) Já ti to shrnu:

6 - podprůměr

7- průměr 

8 - nadprůměr  (lehký)

9 - placená inzerce 

10 - hra roku (kéž by)

• hype

• species
    no takze 8 je nadprumer :D
  • vzhledem k tomu jak se dlouhodobě hodnotí, tak bys měl vědět, že se z 1 - 10 většinou ty první čísla nepoužívají a průměr je někde u 7/10

• nightborne

Zhruba tak =). Já třeba měl v Exodus špatnej konec. Asi dvakrát sem omylem zastřelil vzdávajícího se panáka (kdo si má uprostřed řežby proboha všimnout, že tenhle týpek už nebojuje). Osvobodil sem nějaký zajatce, chránil dětičky, ale asi ne dost... 

A že bych to teď měl chuť rozehrávat znovu od začátku, abych byl ten správnej anděl, to jako úplně ne. Je to supr hra, dobrá zábava na dva, tři večery a kdybych za ní dal peníze, rozhodně bych jich nelitoval, ale na dvě dohrání neni chuť. Ani čas. Meh, no co, se na happyend podívám někde na videu...

• Carnage666

No jo ale ten dobrej konec v jedničce není canon. Ani v rámci pokračování ani podle knížky.

• Carnage666

8 je furt dobrý a dokonce nadprůměr, nechápu místní rejpálky. Kdyby hra byla technicky líp vymazlená tak má třeba ještě o bod navíc. Už se těším a čekám jen na preload na Steamu.

• dworkin

Ten systém "neviditelných" morálních bodů mě štval už v jedničce a tady mě štve taky. Resp. štve mě, že je na tom závislý i konec hry. Já fakt nemám čas - a ani potřebu - tu hru dohrát, potom se pídit po tom, kde jsem jaké dítě nepohladil po hlavičce, čímž bych si polepšil z hlediska toho, jak hra vůbec dopadne, a potom tu hru hrát znova. Někdo namítne, že hra se chová jako skutečný život, ale ve skutečném životě mám dost jiných her, děkuju mnohokrát. Tady se chci od skutečného života odreagovat a užít si happy end, aniž bych musel rešeršovat, jak ho vlastně dosáhnout, protože je fikaně schovaný za různé náhodné kraviny, na nichž se osud světa fakt neláme a nikdy nelámal.

• species
    ban za 3....2.....
  • uher

Asi úplně nechápu jak to myslíš.

• TheGGG

8/10? To je hodně průšvih... no já si to v roce 2020 určitě koupín, ale toto je buď přehnaně ostrá recenze, nebo se hra moc nepovedla...., škoda, předchozí díly byly boží a toto koupím taky no... 2020 bude dobrý rok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit