Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wolfcastle

ta 10 hra roku je placená inzerce na celý rok....

• iSpirit

nejsem, jen jsem toho hodně viděl, četl, slyšel, takže mám dost velký přehled. 

• species
    dvojka moc dobre nezestarla no, kor ty priblbly epizody.
  • species
    Jj a uplne nejlepsi ses ty, takze mas vzdycky pravdu.
  • Jack1947

Nechápu co z toho se měnit... to bych musel nejt prolhanej a to já nejsem 😉

• Jack1947

COD a Origin ?

• nightborne

Už to máš dohraný, říkáš =)?

• Já bohužel ano, 100 lidí 100 chutí, ale mě Metro bohužel neoslovilo. Vlastně ani nejsem schopen vyjmenovat konkrétní aspekty, ale hra jako celek mě (bohužel stejně jako Witcher 3) prostě minul a neoslovil. 

Můj pohled je navíc vcelku schizofrenní, protože pamatuji, že Witcher 1 a zejména Witcher 2 mě bavil opravdu hodně. To samé posta-apo tématika a hororové prostředí, kde chytáte ze všech stran Sieverty. Moddb.com byl díky velmi zdařilým módům pro trilogii Stalker svého času jeden z nejnavštěvovanějších herních serverů.....ale Metro, nějak mě holt nechytlo ☹ Počítám, že tohle by bylo stejné.

• TheGGG

half life jsem hrál dvojku a přídavky a ta har mě unudila k smrti (skoro).

nudné primitivní hádanky, špatný gunplay, otřesně zdlouhavé jízdy bugýnou a vznášedlem přes kanály, nijaký hlavní hrdina... no bída 6/10

• TheGGG

blábolíš... metro mělo skvělé přestřelky a intenzivní hratelnost... dlouho jsem si tak dobře a napínavě nezastřílel jak v redux verzích metra. A gameplay přinesl drobné zajímavosti jako masku, dobýjení baterky, filtry atd.

• TheGGG

cod tu dostává hate pořád, ac se dost změnilo s originem, dark souls už tu čočku dostávalo u posledního dílu (ale pořád to byl jinak masterpiece) a valkyria chronicles sice měla už čtyři díly, ale dva vyšli na PSP a jeden jen v japonsku, takže stejně skoro nikdo nehrál víc jak první díl... + gameplay je extrémě unikátní a žádní jiná hra podobný zážitek nenabízí...

pokud jde o metro každopádně souhlasím, tato recenze je zbytečně přísná, mohlo to být klidně i 9/10, bez ohledu na to, že to je po třetí skoro to samé

• ALHAZRED

To se bavime o serii Metro ? nebo spiš o japonskych sekačkach...teď nevim...

• PanS

Jacku, zůstaň pořád stejnej. 🙂

• PanS

Opakované vyjádření negativního názoru ještě z jednoho nedělá ani trolla ani hatera. Navíc iSpirit připustil diskuzi o hodnocení 8/10. To nezavdává dobrý důvod k trousení fráze o haterech.

• uher

No náveznost úrovní už měl přece Blood, takže bych s tím kdo byl v čem první byl opatrnej...

• uher

Mám tuhle sérii rád, ale souhlasím s tím, že minulé díly byly tak 6-7/10. Po stránce gameplaye nic zajímavého nepřinesly a naopak často hráče spíš svazovaly. Nejvíc těžily hlavně ze zasazení a to bylo tak nějak všechno.

A navíc to nebyla úplně bugů prostá hra, že....

• Zajímavý, tady "pocit, že jsme to už hráli" vadí, ale u každoročního CoD a AC to nevadí, u Dark Souls to nevadí, u Valkyria Chronicles to nevadí... jo, dalo by se pokračovat ještě dost dlouho. Divný.

• StarejKokos

No tak hlavne ze far cry 6 a assasin creed 150 tu dostanou za 9 az 10 bez kecu :)

• iSpirit

Hra která stojí na nízkých preferencí hráčů a hypu.

Ti lepší si to uvědomuji.

• ALHAZRED

Jo, maš pravdu, Half Life byl sviho času prelomovej, a myslim že si tu desitku zaslouži, ja musel hodne dlouho přemyšlet jaky to vlastne bylo, vzpominky, vzpominky, když sem šel tenkrat spat, řikal sem si že jsem Gordon Freemaaan 😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit