-
Tím, že napíšu pravdu, tak blábolím... jasně 😂
Přestřelky rozhodně skvělé nebyly. Hlavně hodně trpěly na přeskriptovanost, kde kolikrát panáci stáli a dokud se jim nespustil skript (např ta část s otvírajícíma se vratama, která byla vyloženej desingerskej fail), tak se panáci nepohnuly. Ale je hezký, že takovýmu hateru CoD úplně stejnej systém v jiné hře vůbec nevadí...
Jinak je hezký jak takticky zmiňuješ Redux verze, protože moc dobře víš jak na tom byly ty původní 😉 ono tedy i Redux byl občas bugnutej. Někdy sem musel znova loadovat, protože se mi např při tom venkovním přepadení těma poletuchama, prostě nespustil skript, kterej měl znamenat animaci konce mise (ano v Redux verzi) 3x jsem to opakoval, než se spustil a to už sem začal pochybovat, že sem dělal něco špatně, ale jak se ukázalo, dělal jsem jen to co mi nalajnovala hra (ono to tam ani jinak nejde, že?) ale prostě se nespustila animace, ale jasně, blábolím... 😐
Dobíjení baterky je bezesporu velká zajímavost, která velmi obohacuje gameplay 😀
Jo, maska byla fajn a rozhodně funkční, jen kdyby si příště pochopil co jsem zamýšlel větou: "Po stránce gameplaye nic zajímavého nepřinesly a naopak často hráče spíš svazovaly" bylo by to asi lepší, ale nemůžu chtít zázraky...
á propós co ještě mělo být obsažené v tom "atd" rád bych to věděl.
PS: Jak si zjevně i s tím vymaštěným fanboyem ALHAZREDem vůbec nepochopil, já se u všech Meter bavil a považuju je za velmi solidní hry s výborným neokoukaným zasazením (pochopitelně jsem hrál s ruským voiceoverem, kterej jednak suprově podbarvil atmosféru a taky byl zatraceně kvalitní), takže ty hlouposti o blábolení a podobných kravinách si nech. To, že ty hry hodnotím v rozmetí 6-7/10 neznamená, že vám nějak ubližuju (je to nadprůměr, ano?), ale za všechny prohřešky vůdči hráči jim objektivně prostě dát víc nemůžu. Ano jsem schopný takhle normálně hodnotit. Škoda, že to evidentně skoro nikdo nechápe... Bezmozek ALHAZRED tady dává poslednímu dílu 10/10 a to je schopný se přiznat, že ho ještě ani nehrál, ale to ti zjevně přijde v pořádku. Vrána k vráně...
-
Reaguju na tvůj komentář ve kterém (dost hloupě mimochodem) píšeš o Metru. Komentáře zde patří k recenzi na Metro Exodus, tak o čem se teď asi bavíme? Že by o Metru?
Sakra, já měl za to, že povinná registrace odstraní ze zdejších komentářů aspoň ty největší blbečky. No asi sem se splet 😐
-
Zapoměl 😬😯
-
Ano, odteď je to žok :-)
-
Na Steam forech se pár lidí vytahovalo že Metro šlo chvíli před vydáním koupit na Epic Store za 20 dolarů? Nevíte někdo co je na tom pravdy? Já jen že pokud jo tak je Epic a Deep Silver hodně podělanej z prodejů že hru za 60 dolarů hodí v den vydání na chvilku za 20.
-
A proč si nekoupil na Steamu když to ještě šlo?
-
prisaham bohu, je to ta mechanika "stealth killu" jenze je mohl provadet i kdyz o nem vsichni vedeli a strileli po nem.
-
Yep, další výhoda Epic store - nemá preload.
-
Blábol.... Na nejtěžší obtížnost toto v metru fakt nejde
-
V roku 2020 na Steame už opravenú verziu. Číňanom údaje nedám - áno to sú Tencent a nepodporím podrazy vydavateľa 3 týždne pred vydaním a ani takéto nezmyselné časové exkluzivity.
-
Koukal jsem jak to nekdo streamoval a lec to vypada skvele ten combat je joke. Hral to na max obtiznost a jen behal mezi neprateli a mackal Ecko na "melee kill" animaci ktera zatimco probihala ostatni protivnici cumeli jak na svatej obrazek dokud neprijde cas na ne.
Nicmene pak tam byli v nejakej jinem meste a jeho metru a ta atmosfera by se dala krajet.
-
Jo to je blby toto no :x Moderni doba a vsechmo musi byt dnes pres net.
-
kdepak, budeš žok... to se mě nějak k tobě hodí... a napsal jsem ac origin... to je docela očividné o čem píšu
-
Tak napsat COD a ORIGIN to se ak těžko v tom hledá.
Odpoustit si ty invektíve, jakej pak žok když už tak žak ! ( i když ani jedno nedává moc smysl).
-
Cos čekal lol... jestli se to řídí naší časovou zonou.
-
Např. Leveling, XP rewarding, quest lines: Zaklínač 3 neselhává jenom jako hra, ale selhává i jako RPG. Tvůrci dokonce nedokázali vytvořit smysluplný doporučený lvl pro questy, takže se v questline objeví menší doporučený lvl než u předchozího questu ve stejné linii. Hra měla rozbité perky, takže mutageny nedávali boost, samozřejmě ne že by to bylo potřeba, už v půli hry jsi terminátor, který nemůže umřít. Samotné rozmístění qeustu dělal naprostý diletant, čili klidně na LVL 30 dojedeš pro quest na LVL 8, samozřejmě v lokaci pro lvl 30. XP rewarding ani nemá cenu komentovat. To je fail, v podsatě dostáváš jen xp za questy, za exploring a bitvy nic. Celkový vývoj postavy vázne, perky jsou nudné, hra tě nemotivuje levelovat, protože se leveluješ sám během příběhu, takže motivace vázne a jak říkám, celý leveling je rozbitý. Sami tvůrci potvrdili, že si s tím nevěděli rady, několikrát to překopali a ve finále z toho zůstala nefunkční taškařice. Pak tu máme bossfighty: O to by se už CDP nikdy neměl pokoušel, protože jsou jen velcí panáci s milion hp a s jedním či dvěmi útoky, navíc mají potřebu se zaseknou o nejbližší překážku. Bossfighty jsou pak patrně nejotravnější, co můžeme najít v této generaci u AAA her. Tvůrčí impotence v praxi. Hra selhává samozřejmě i v lootu a rewardingu lootu. Takže v random truhle najdeš lepší meč než od elfího mistra, který ti meč vytvoří na zakázku za tvoje služby. A víte co? Ten meč z té truhly máte z lokace pro lvl nižší než meč za quest. No, to nevymyslíš. Po světě milion truhel, každá obsahuje x nesmyslů, občas je tam pak meč, který pak statistikově vůbec nedává smysl, že by měl být kdesi pod stromem. Zase se tady vůbec nepřemýšlelo a dělal to nějaký diletant. Nejhorší na konec. Game design hry. Celá hra je postavena na tom, že hráč je cvičená opice. Tvůrci hráče ponižuje celou dobu hry. Takže tvůrce si myslí, že hráč je jen polointeligetní opice, proto všechny questy jak hlavní tak vedlejší vypadají jako přes kopírák. Pozoruješ buď červené stopy nebo červený smrad. Dokonce většinou oboje, takže jedna červená linie vede k další červené linii. Jedna z nejvíce casual debilních mechanik u AAA her této generace.
Dále je problém combat. Combat je nefunkční balast. Hra absolutně postrádá funkční agro, takže když zkombinuješ nulové A.I, nulové agro a mačkní dvou random tlačítek, tak tu máme jeden z nejhorších combatů této generace u AAA her. K tomu napomáhají ještě horší hitboxy než u Souls a mizerné animace, které jsou opravdu k pláči.
-
protože ono je potřeba všechno objektivně kritizovat..
-
Žok1947 si potrpí na gramatiku... tvl asi jsem se ráno probudil v paralelním vesmíru....
-
Hele, měl bych dotázek. Mám doma už koupenou hru, ale jde se mi zatím přihlásit jen na účet epicgames, ale nejde mi hra nainstalovat, píše se tam až 15.2. to musím čekat do zítřka i když mám hru na DVDčku?
-
Když už tak ORIGINS, kurna!