Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě osobně táhnou spíše RPG prvky než příběh. To je rozdíl.

• Derp_1337

Jo, je to velmi nepřesné, obzvlášť když byla ve vývoji hra s názvem Doom 4, která se ale zrušila.

• Derp_1337

True story. Čisté FPS většinou po čase začnou nudit. Vždy to chce aspoň nějaké RPG prvky, aby člověka táhl aspoň ten příběh.

• Derp_1337

I takové TheSims 4 má své fanboys a fangirls, ale nic to nemění na tom, že mě nikdy nepřinutí si to zahrát =)

• Restart série DOOM je vlastně Doom 4, já to tak beru, i když je to nepřesné.

• Ano ten. Hezká hra, ale ke konci stereotypní, až jsem si říkal, kdy už bude konec? Ale to je asi každá střílečka.

• MIlá redakce, proč za tento hate (bod 9) nedostane uživatel ban? Já jsem dostal za daleko mírnější komentář...?

• Derp_1337

Tvoje jasnovidecké schopnosti, které vidí do budoucnosti, by tady chtěl mít každý člověk. Překvapuje mě, že ty schopnosti nevyužíváš k tomu, aby jsi si vydělal milióny a místo toho se tady zahazuješ s předpovídáním toho, jaké hodnocení dostanou hry...

• maros.goc

chyby v designu? no pocuvam, menuj

• Derp_1337

TheGGG je lemra lenivá a nepíše velká písmenka a tak se akronymy ztrácejí v textu 😉

Kdyby napsal "A.C. se dost změnil s Originem" , tak by ti to asi došlo.

• TheGGG

revoluční změny nejsou podmínkou pro to, aby hra dostala 9/10

a dnes 8/10 u mega očekávaného titulu = fail

• maros.goc

problem je ze fanboys nevidia objektivnu kritiku chyb hier ktoré maju aj Metro hry

• Houdini

Mne príde, že z tej recenzie 8ku cítiť. More of the same je fajn a 8 nie je číslo, ktoré by malo odrádzať od hry. Ale revolúcia sa asi nekoná. A za poslednú dobu mi práve príde, že 9/10 nedostalo "kdeco". Ale tiež som to nehral, je možné, že by som mal úplne ný názor no z recenzie 8 cítim čo je OK.

• Houdini

Nič sa nevyrovná prvému stretu s knihovníkom...

• TheGGG

To jsou sice rozumné argumenty, ale já jsem prostě z recenze nepochopil v čem ta hra tak chybovala že zasluhuje podobě přísnou známku.

9/10 tu padalo pro kdeco v minulosti i když pravda to byly recenze od různých lidí 

• nightborne

No právě, chlape, sakra, nejdřív si to zapař - nejspíš tě to bude bavit, taky proč by ne, je to supr hra - a pak s klidným svědomím prohlaš, že je osmička podle tvýho názoru moc přísná. A nikdo nebude moct říct ani půl slova.

Naopak, já sem třeba osobně vlastně rád, když mi někdo do diskuze píše, že sem dementěv a ta hra si zaslouží víc, než kolik sem jí dal. Protože to znamená, že někoho prostě bavila víc než mě, tudíž si ji užil. A to je dycky fajn - od toho hry nakonec existujou, že jo.

Jenže hanit recenzi věci, co sis sám nezkusil, působí prostě hrozně divně, nemůžu si pomoct.

• TheGGG

ještě jsem ani nezačal, ale četl jsem si různý recenze a pro tak mizernou známku jako 8/10 nevidím důvod

• TheGGG

ac origin

• species
    Uvedomujes si jak arogantne to zni?
  • lito

Tak si udělejme nějaké resumé:

Kdy tu naposledy na Games.cz dostalo CoD 8/10? To už bude dobrých pár let. Nechce se mi to hledat, ale poslední roky to byly 6 a 7.

K AC: AC jsem naposledy hrál Black Flag, ale co jsem tak četl, tak poslední dva díly jsou v podstatě RPG, čili dá se říct úplně jiný styl her, než nám byl prezentován. Takže rozhodně tam je posun někam jinam. 

Série Dark Souls má tři díly v hlavní sérii, recenzent(kolaga dole) tomu vyčítal, že tam je málo změn(s čímž souhlasím), samotný tvůrce vyjádřil, že už ho Dark Souls nebaví a chce zkusit něco jiného. Hra tu dostala stejně jako Metro 8/10. Jinak je to pořád výtvárný masterpiece, na který se konkurence vůbec nechytá.

Takže vyblil ses, je to fajn, ale tady jsi ale přestřelil dosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit