Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

No jasně a co sis myslel že oblačky ?

Fanboys maj hooodne dobrej duvod proč sou fanboys ...nebo ...recenzent si akorad dela svou praci aby měl na chleba, a tohle je jenom dalši napsanej članek za ktery dostane penizeee...

• Nesmysl? Osobní názor? Tak to si vedle pro změnu ty. Za prvé osobní názory jsou vyjádřeny v textu a s nimi nemám většinou problém.  A nemám ho ani u Metra.  Za druhé si myslím, že kromě té devítky kterou jsem popsal s jistou nadsázkou, je to přesné. Ona i ta placená inzerce a objektivita je tu diskutabilní, ale to sem nepatří. Ten posun a zmenšení hodnotící škály potvrdila i redakce na můj dotaz ve FC.  Zjednodušeně se hodnotí jen 5-10, kde 7/8 je průměr. Nebo si prostě 2 body uber.

• Takze nemame brat vazne recenze, ale mame brat vazne fanboye.... Tak urcite:)

• BookerDeWitt

Naprostý souhlas.

• Jack1947

Noa že jsme to už hráli hlavní je to že to dopadlo celkem dobře! v dnešní dovbě člověk nikdy neví no. Jsem za to rád.

• Derp_1337

Doom 4? Opět to opakuji, Doom 4 asi těžko, když jeho vývoj byl zrušen.

Jestli jsi náhodou nemyslel restart série tzv. DOOM ?

• Derp_1337

Doom 4 ??? To asi ne, jeho vývoj byl přece zrušen.

Nemyslel jsi náhodou restart série tzv. DOOM ?

• Derp_1337

Vidím to podobně, zvysoka kašlu na to, abych hrál podle nějakého návodu, jenom aby mi vyšel určitý konec. Rozhodnutí zásadně podle nálady (třeba nepřátelé nikdy nešetřím jenom z důvodu, že to je "správné" a můžu tím získat jakousi "karmu").

Ale zrovna ten happy end bych u Metra nehledal. Přece jenom jeho předlohou je ruská literatura a ta je prostě taková syrovější, tam si nehrajou na sluníčkový happy ending.

A jak tady někdo napsal, hry jsou ve stylu knih: i když jste nahrál "nejlepší konec", tak to nebude "canon" a další díly budou vycházet z horšího konce.

• Derp_1337

^ Haters gonna hate.

Ačkoliv Zaklínač 3 nebyl perfektní hra, tak své kvality prokázal. Když se 95% hráčské populace shodne na tom, že ta je minimálně 9/10 a spíš je to jasná 10, tak to tvé nízké hodnocení znamená, že jsi buď troll, hater a nebo člověk s velmi divným vkusem na hry.

To, že tu pořád předhazuješ to tvé hodnocení z tebe dělá spíš ubohého trolla/hatera. Kdyby se ti ta hra prostě nelíbila, tak by jsi šel hrát něco jiného (tvůj život by šel dál) a neměl by jsi potřebu pořád spamovat ty kecy.

• species

musis to brat v tom ze nez vysel half life tak strilecky nemely nejen zadny "pribeh" ale ani pospojitost urovni. Vsechny strilecky byly typu doom a unreal, rozdeleny na levely a mezi nema loading.

Half life, zase, neni dokonaly, ale bylo prvni v tomhle ohledu. Dvojka nezestarla uplne nejlip, ale jednicka(a Black mesa) je porad kvalita :p

• species
    rekl byhc ze to je dost subjektivni, neni to perfektni hra, ale je to hra o ktere se bude mluvit jeste za deset let a vsechny ostatni hry v zanru se k ni budou prirovnavat (stejne jako morrowind a half life) pro me urcite 10
  • JamesFaith

S místními rejpálky je to jednoduché.

Když má hra míň, než by jí dali oni sami, recenzenti ničemu nerozumí.

Když má hra víc, než by jí dali oni sami, recenzenti jsou zaplacení.

A když má hra stejně, jako by jí dali oni, tak se z toho zaplaceného ignoranta najednou stane odborník.

• iSpirit

Witcher 3 má tolik problému v game desingu, ze se můžeme bavit prinejlepsim o 8ckove hře. 

• ALHAZRED

To prvni sem hral tak 10 hodin, ňejak mi došlo, že na tyhle hry sem už asi stary, co se Half Life tyče, jo, dobra strilečka ale skutečně nevim, proč se tak přeceňuje aaa Morrowind, kurňa to už bylo fakt hodně davno...to sem nehral 😂

Ja hry hodnotim podle toho jak mě do sebe vtahnou, tzn jak uvěřim tomu, že sem to na co si hraju a v tom je cela Metro serie proste TOP jo a ješte STALKER

• TheGGG

původní metro 2033 skoro nehratelný... no díky bohu za redux verze obou her. last light o něco lepší po skoro všech stránkách.

• speciesz

Last light byla uz dost strilecka. 2033 melo spis bliz ke staller.

• speciesz

Witcher3, half life a morrowind

• uher

Vždyť i ty předchozí díly byly spíš takový 6-7/10 solidní hry, takže vlastně tento díl nijak zvlášť nevybočuje. Moje peníze mají jistý............

.............až to vyjde na Steamu.

• Cvicme_v_rytme

Já tedy ten dobrý konec beru jako takový bonus, achievement. Něco, k čemu většina hráčů napoprvé nedojde a ani dojít nemá. Že je to tam schované hlavně pro ty, kteří chtějí hrát hru víckrát, a správně hra končí tím špatným koncem. Svým způsobem se tím snaží dát určité skupině hráčů důvod to hrát znovu, prodloužit tak životnost hry. Jen si člověk nesmí připustit, že je o něco ochuzen, když ten dobrý konec nemá.

• ALHAZRED

Možna byla, v něčem, to by pak 2030 měla dostat 11 😂 

A když si vemeš jaky hry tady dostavaj 7 tak to Metro patři do celkem jinyho soudku !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit