Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smajdal
    hele ti negři zas vytahujou dlc před vydáním, že se nestydí
    • :D

Škoda že ti můžu dát jen jednou +1 :)
    • Moje řeč Heinrichu
  • Ach, jaké to byly krásné časy, když videohry zůstávaly na okraji společenského zájmu a kravaťáci se svými obchodnickými prasárnami ždímali peníze z lidí jen v kinech a knihkupectvích.....a prodávali drogy, abych nezapoměl.. *1* *1* *1*
  • a dost zapínám adblock blbéj přehrávač Reklama na energeták na hlavní strance a podobné věcí je mi líto kluci ale vaší šefové tu reklamní politiku budou muset překopat a myslím že to udělá víc lidí
    • ja bych sem bez adblocku ani nevlez :)
  • DLC, je mor a mor se šíří všude, takže i tady. Multiplayer... třeba ho i vyzkouším, ale prim je singl. Maximálně jsem nadšen z toho, že je tu možnost, že by vznikly nějaký módy. A komunita by mohla z dobré hry udělat skvělou, případně ještě lepší.
  • Radioaktivni_surikata
    To by mě zajímalo, kolik lidí dá přednost multiplayeru v Metru před Battlefieldem, Codem apod. Podle mě skoro vyhozený peníze, mohli by je investovat líp, do singlu, optimalizace nebo tak.
    • Paulcz
      Třeba se najde někdo kdo má vkus nebo tak něco a Battlefield a podobný věci mu lezou krkem :)
      • někdo určitě ale ne dost
  • Na nový metro se moc těším...asi stejně jako ze zvědavosti na BF4. Jen mám trochu obavy,že nás čeká jen totéž v novém grafickém kabátu. Kupříkladu dnes jsem si po spoustě let nainstaloval SWAT 4 a člověk by nevěřil,kolik lidí to stále hraje. Pro mne to vždy byla nejlepší MP hra a po dnešku to bohužel musím konstatovat znovu. Proč někdo neudělá hru se stejnými herními mechanizmy. Je to jediná akce svého druhu,kde se používal slzný sprej,omračující granáty,zatýkalo se atd... Tohle mi v těch dnešních střílečkách chybí. Ten adrenalin z toho,jak se snažíte co nejrychleji spoutat soupeře,než na vás vyskočí jeho parťáci a daj vám co proto. I samotný design map je skvostný, od parkovišť po ponuré rozbořené vily masových vrahů a únosců, nebo má nejoblíbenější A-Bomb club,diskotéka s cákanci krve na zdech a podlahách. Dnes je to vše na jedno brdo. Stále vyvíjejí co nejrealističtější grafickou podobu a všemožné efekty,samozřejmě díky za to vývojáři,ale vše je to na úkor příběhu nebo nápadů. Každopádně doufám, že nový Rainbow Six se stařičkému SWATU bude alespoň trochu podobat. Rád bych totiž viděl a hlavně hrál,něco podobného,neli stejného. Bohužel SWAT nemá tak silnou fanouškovskou základnu jako CoD nebo BF a tak se nemá kdo věnovat modifikacím. Chtělo by to krapet přikrášlit grafiku na dnešní úroveň (na to že je to pecka z roku 2005 vypadá pořád dobře),přidat nějaké skiny a možná mody,nové mapy... Snad se někdy dočkám i já a mě podobní. Nicméně, Metro je žánr, který miluju,ale možná bych jej okořenil trochu prvky RPG. Myslím, že k surrvival akcím by tohle mělo patřit. Dle mého to člověka víc vtáhne do děje a ten v Metro není vůbec špatný. No a co se nového BF4 týče,tak při shlédnutí prvních 17-ti minut, jsem místy nevěděl zda koukám na záběry z Íráku nebo čumím na samotné hraní. Ovšem v tomto případě dám přednost xboxu před pc. Myslím,že není nic lepšího, než mít konzoli připojenou k 60" LCD s konverzí obrazu do 3D a kosit soupeře z vrtlníku,tanku..... Data vydání se blíží,tak jen doufejme,že nebudeme zklamáni. Jinak na MP v Metro jsem docela zvědavý, hlavně na to, co může taková ,,tunelová záležitost,, nabídnout. Doufejme, že víc než MP ve S.T.A.L.K.E.R.ovi,ten je totiž mizernej *11* Doufám, že jsem tímto mým přízpěvkem nikoho nepobouřil a pokud ano,tak se omlouvám. Jen jsem měl prostě chuť sem něco napsat *4*
  • MP obecne moc neholduji, na druhou stranu za "osmihodinovy" singl devet kil nedam. Takze si pockam na prvni vlnu slev. *6*
  • Zase DLC, njn hold je taková doba, ale místo multiplayeru bych si radši představil co-op pro 2 hráče, možná i pro víc, samozřejmě s upravenou obtížnosti AI.
    • DLC sucks a tak nějak jsem doufal, ež se tomu Metro vyhne.

Naopak já se na MP v Metru těším. Hlavně na to prostředí a jak to pojmou. Doufám jen, že to nebude jedna obrovská volná mapa, ale že tam budou sítě tunelů, tunelů metra, místnosti a tak. Prostě že sis tím pohrajou a bude to jako mapy (teď odvozuji z prvního) v SP.
    • Souhlasim..
    • Kingo1983
      Si pamätám na HL Opposing Force jak som kupoval. Tomu sa hovorí datadisk a nie jeden kostým vlka a valaška pre Connora za 10euro.
      • Mimochodem nejlepší "datáč" jaký jsem kdy pořizoval - nová neuvěřitelně dlouhá kampaň odehrávající se v době událostí původního HL z opačného pohledu, novými zbraněmi a napínavým dějem. To u DLC už asi neuvidíme...
    • Když to tak vezmeš tak dříve se tomu říkalo Datadisk a též jsme to museli přikupovat, dnes to má jen jiný název, ale význam je prakticky stejný.
      • Vydat datadisk o nulové hodnotě obsahu (viz. pár zbraní od začátku hry, nějaký ten skin nebo "arena mod" atd.) by si v tehdejších dobách málokdo dovolil vydat. Dnes se DLC říká každému prdu a tahá se tak penízky navíc... S DLC jsem skončil po Mafii 2, kde jsem očekával "datadisk" s prodloužením příběhu a namísto toho... Bohužel *13*
        • Je jasný, že máte všichni pravdu, a je to fakt hnus kam se herní scéna v tomto směru vydala.
        • Psát koment a telefonovat najednou mi koukám nejde *15* takových nesmyslných chyb... Příště jedno po druhém *1*
      • A v tom se pleteš, význam stejný není. U většiny her je DLC naprosto nesrovnatelné s tehdejšíma Datadiskama.
        • Ale jo když se vezme DLC pro multiplayer a dáš za něj přes tři kila a ono to obsahuje jen dvě mapy to je poděl, ale pokud to přináší do hry nový příběh a nějaké ty hodiny hraní tak je to vlastně stejný :)
          • Nechci Vas nijak urazet, ale je videt ,ze jste tu dobu, kdy zadny dlc neexistovaly a na datadisk se cekalo pul roku, rok vubec nezazil. Jako dobrej priklad datadisku muze slouzit Yuris revenge k RA 2 nebo Brood wars k sc.
            • To co se dříve nazývalo datadiskem je dneska plnohodnotný titul (ideální příklad SC2 a jeho "datadisky" Heart of the Swarm, Legacy of the Void). To co je dnes DLC bylo dříve běžným patchem..
            • No hraji od dob kdy Basic byl nejzákladnějším programem na tzv Computeru a sám jsem dal do oběhu několik textovek, takže jsem v herní scéně už zažil lecos a samozřejmě tedy i dobu Datadisků, tím co jsem napsal jsem nechtěl říci, že je to zcela to samé, protože i dnes jsou DLC a DLC které stojí za to a ty jsem tedy nazval Datadiskem.
          • kubi-wan
            Až na to, že dřív se datadisky nevyvíjely současně se základní hrou... DLCčka tak bohužel nezřídka vznikaj. *9*
  • Ranger obtížnost jen pro předobjednávky.. 5 DLCs.. Ždímačka hadra *12*
    • aaaneeeeboooo... jo ,vlastne jo, muzu si to stahnout a tim dostanu vse + navic se vyhnu vsem DRM kravinam co na to naplacaji
  • Rhulad
    Snad jediné slušné DLC z poslední doby je Artorias of the Abyss...jinak je to jen tahání peněz.
    • kubi-wan
      A Far Cry 3: Blood Dragon :)
      • Blood dragon neni dlc.
        • kubi-wan
          Od začátku se o tom mluvilo jako o DLC. To, že se nakonec rozhodli to pro PCčko vydat i krabicově je další věc. A je to jedině dobře.
          A vůbec, proč se tu dycky musí někdo vyrojit a vyvracet něčí příspěvky? Cítíš se teď líp? *1*
          • A Ty se cítíš teď lépe? *2* *3*
            • kubi-wan
              Ani ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit