Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Multiplayer by hře mohl přispět, ale taky nemusel... Co se DLC týče... Pět ještě není tak zlé, vzpomeňme si na hry, čítající desítky zbytečných DLC. Kdyby tyto přídavky byly ve stylu Borderlands a doplňovaly kvalitně příběh/hru, proč ne?
    • Nektere DLC do Borderlands byly celkem zbytecne a jen na zdimani penez z hracu.
      Jine ale zase byly fajn (Fort Knoxx, Captain Scarlet atd).
    • Nehledě na to, jak DLC vývojářům údajně vydělávají... V dnešní době krachování herních studii nejspíš není jiná možnost. *9*
  • K DLC bych řekl zhruba toto... *4*

http://www.youtube.com/watch?v=5MtZGB5dWLE
  • Multiplayer v podobe coopu na komunitou vytvorenych mapach by mohl hru prijemne prodlouzit.
  • Vždyť ty dlc nikdo z Deep Silver nepotvrdil tak nevim proč tady brečíte... Beztak si to tři čtvrtě z vás stáhne jako warez *7*
  • MACHOgejmr
    Od té doby, co jsem viděl, jak DLC princip zamával s Mafií 2, jsem k nim trochu... skeptickej.

Ale doufám, že se jim tyhle povedou.
  • Jestli dopadnou DLC jako u Borderlands 2 tak potěš pánbůh :D Multiplayer asi nebude pro mě (myslím si že bude podobný Stalker CS/CoP MP, takže o ničem), taky bych spíš uvítal CooP v otevřeném světě.
    • Tak zrovna u B2 jsou DCL skvele oproti jinym hram.
      • Ve srovnání s DLC Broderlands 1 jsou ubohá ;)
        • Treba areny v prvnim dilu jsou v druhem o 200% lespi.
      • Oprava-DLC
  • Tak túto správu som počul aj ja ale namiesto 5 Multi bolo písané 5 Single s pohľadu iných osôb v Metre tak teraz neviem ako a čo :D
    • Jestli sem to dobře pochopil, tak nic co by navazovalo na konec příběhu MLL, ale na průběžné příběhy vedlejších postav, souběžně s hlavím dějem...a MP taky jako dobrovolný DLC *4* Což se mi zdá jako jedno z nejlepších oznámení z her vůbec...prostě ten kdo chce JEN hru, dostane hru s ranger packem a vším všudy, s celým příběhem (na jako Mass Effect 3...). A kdo by náhodou chtěl nášup, tak si může pořídti MP DLC a ty vedlejší příběhy *3* Nicméně majitelé základní hry vlastně o nic nepřijdou *3* Palec nahoru !
  • Hru už jsem hrál a žádný multiplayer jsem neviděl, nenašel, nehrál :( nevíte kde nebo jak si ho můžu zahrát? A spíš bych uvítal multiplayer v survival stylu - open Word atd.... Něco na způsob Day Z co myslíte?
  • Preed
    Tazko povedat co z toho metra bude, povodne metro ma bavilo, lebo to bolo skor klasickejsie FPS a nesnazilo sa to byt CoD ale ta hra mala svoje chyby, toto vyzera ako ''more of the same'' a pochybujem,ze bude mat nejaku zavratne dlhu hraciu dobu,mozno by som tam ten multiplayer aj uvital hned v tomto pripade keby som si to kupoval za plnu cenu a tie DLC,no som skor skepticky, keby aspon stali za to,tak by som tie prachy aj ozelel,ale vacsinou su tie DLC proste zle/priemerne a drahe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit