Přejít na výpis diskuzí
Metro: Last Light vám nabízí návod na přežití
9.4.2013 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Mno jelikož sleduju MODDB stránku modu MISERY tak vím, že poslední verze je 1.2, žádná novější ještě nevyšla ;)
-
Já mám s Metrem jedničkou hrozně velkej problém. Odehrál jsem asi dvě hodiny, celkem mě to bavilo, ale teď se za boha nedokážu donutit k tomu to zapnou a hrát, nevím čím to je
-
ja vim co je metro a co je day a vim ze to neni to same ale jeto surv.? je takze vas nechapu proc ty - i kdyz je mi to buřt jen jsem rekl jak to je...a je to tak ze jedni prijdou se zombikama a dalsich 50 je kopirujou na milion spusobu ale porad je to surv. game a je jedno jestli je mmo, fps nebo plosinovka:D a hlavne co je dulezite je to ze sem si delal srandu to tam znaci ty smajlici ...samozrejmne vim ze ma kazdy jiny styl a byvi ho neco jineho a to je dobre :) za chyby se omlouvam pisu na mobilu a sou 3 rano skoro :D hezky den.
-
on ale srovnaval typ hry, ne jejich kvalitu...
-
Anonyme: v Battlefieldu v Afganistánu nápisy v němčině nemají co dělat, když hraješ za maníka, který zná jenom angličtinu.
Evidentně si nepochopil, na co jsem narážel. -
Klidně mohl být nějaký zalezlý někde mimo..
-
Je pravda, že by napáchali hodně nechtěný škody dřív, než by s nima byla "rozumná řeč"...každopádně, jeden to podle mě přežil, a bude hrát klíčovou roli ;) Však jestli si pamatujete video z vlaku "záchrana rukojmího" a nácky, co se dostali k D6 ;)
-
... hej, hej...Ruština bola fajn. A pre mňa výhoda, že Ruský jazyk celkom slušne ovládam *1*
-
...líbí *4*
-
Zabít ty sráče, to známe, lidem pomoct...
-
Jo to je jasný, ale taj šlo o metaforu ;) Nedá se porovnávat hra (COD), která je od 5ky výš jen bezdůchá řežba s tuctovým příběhem a hra (Metro), kde je příběh "opravdově hluboký" a ne jen "emerické pozlátko" .... Peace ;)
-
Upřímě, tohle je fakt to poslední, co bych téhle hře vytýkal... Procházet si ruský metro s nápisy v němčině nebo třeba...turečtině... :DD trochu hloupost...hra je přece dělaná tak, aby vše šlo pochopit, dovtipit se, použít Mozek...já, byť rusky umim snad jen "da", jsem s tim nikdy neměl ve hře problém - prostě když tam byl kanistr s plamínkem a u toho "žštštštščžý", tak sem se dovtipil, že to bude kanistr na benzín, hotovo... atd... To by to pak dopadlo, kdyby třeba Battlefield z afgánistánu měl na zdích německý nápisy... :D
-
Četl jsem knížku, hra dohrána na hardcore. Koridor kterej se dá procházet více způsoby ? To mi nevadí, navíc co jinýho bys v metru čekal... (a dokonce venkovní mise byly volnější, pokud si prohledával vše co šlo - na hardcore nutnost). A to, že to nebylo stejné jako knižní předloha, je u mě jedině dobře. Alespoň si spoustu lokací zbytečně nezkazím a zůstanou mi v paměti tak, jak jsem si je představoval.. Pokud si navíc četl knihu, jistě uznáš, že spousta částí z knihy by se ani nedala zakomponovat do hry. Ne celá kniha byla akční.. Peace .)
-
Já vím, že jsme v Rusku. Důležité je, že hrdina tomu rozumí, je to jeho rodný jazyk. Já, jako hráč, jsem tím hrdinou. Sleduju svět jeho očima. V jeho očích azbuka není nesrozumitelná (jestli to není analfabet). Tudíž bych tomu taky měl rozumět. Tím pádem by to, podle mého, mělo být v angličtině (když to mám nainstalované v angličtině). Kdybych to měl nainstalované třeba v němčině, tak by ty nápisy měly být v němčině atd.
Je to drobnost, ale mě to krapánek ruší. -
Teda no offence, ale Bushman je předražená česká ***. Dřív kvalitu měl, teď už ne
-
Stejně jako v jedničce bude nejlepší zapnout si ruské audio, teprve pak to bude mít tu správnou atmosféru. Ta angličtina tam pasuje jak pěst na oko...
-
Fakt to šijou ručně?
-
Tak tak...nezapomínejte, že se objevila na konci minulýho dílu základna D6 s tunou munice, zbraní a vybavení ;) a podle záběrů z videa jí někdo obsadil...typuju že náckové, který teď s pomocí ní a raket budou chtít ovládnout Metro...
-
Nezapomínej, že Arťyom asi nebyl jedinej, kdo tim místem šel ;) takže to, že se tam válí tolik těl...prostě tam tolik lidí padlo, když sháněli v Metru tak vzácný benzín... A nezapomínejte, že na konci jedničky se objevila základna D6 s tunou munice, zbraní atd, a podle záběrů z videa jí nejspíš náckové zabrali...takže to "vybavení" teď asi obohatilo plno lidí ;) prostě v tomhle bych chyby nehledal...
-
A? tohle je Metro... *3*