Přejít na výpis diskuzí
Metro: Last Light vám nabízí návod na přežití
9.4.2013 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
No, Metro 2033 byl ošklivej koridor, a jelikož jsem si předtím přečetl knížku, zdála se mi hra nehodna takové skvělé knížky(konec byl překvapivý.: :D)
Bohudík je Metro: Last Light samostatný FPS, s žádnýma vazbama na knihy, takže se těšim, jak udělají příběh, když budou mít volnou ruku -
Ty měli i v knize, jestli se nepletu. Nebo alespoň vojáci z Polis, někdo z Hanzy a tak.
-
Vylet na povrch, v minulem desetiminutovem videu to vypadalo ze vyrazil nekam do Tesca. Za tech deset minut posbiral vic koristi nez kolik ve Stalkerovi najdes za hodinu. Uz mi tam chybeli jen klicky od funkcniho BMW. Ve Stalkerovi se na poradnou zbran sakra nadres, taky se valeli co dvacet metru. Tohle je survival asi tak jako nova Lara Croft, te to clovek bastil asi tak prvni hodinu, pak se z ni stal hotovy Rambo.
-
Strilecka to bude paradni ale ze vsech tech laseru, kolimatoru atd. na me dycha CoD. To i Stalker je daleko vic survival games. Meli se drzet knizni predlohy pak by to byl luxus. *9*
-
No...srovnávat to s COD je jak srovnávat tričko od Nike a od Bushmana... *1* Sice oboje jsou trička, ale - Nike má super-hyper celosvětovou reklamu, stejně ale je většina oblečení je z Bangladeše a Bůhví odkud, zatímco Bushman, o kterým se skoro neví (krom fandů) je velmi kvalitní, ručně šitý v EU... to je přirovnání :D Prostě, tohle nemá s DayZ moc společnýho, je to FPS, propracovaná, s různými způsoby "průchozu" - stealth/rambo/kombinovaný - a hlavně bez zombií, ale s mutanty zvířat, a v Metru...navíc, už z principu je Metro jedna z nejatmosféričtějších her vůbec, ze všech žánrů...
-
MISERY 2.0 už dávno vyšel vyšel.
-
Hustý....ženská fárá post-apo FPS a náramně se u toho baví......přestávám chápat svět
-
Já se tak strašně těšííím!! První Metro jsem hrála zásadně po jedenácté hodině se skleničkou vína. Naprosto nádherná kombinace atmosféry ponurého moskevského metra a strachu z toho co na vás může za každým rohem číhat. Upřímně jsem se bála, když tam mluvili o poškození přechodu mezi světem živých a mrtvých nukleárními bombami. Miluji tyhle ruské kombinace vědy a duchovna.
-
Tak v tom bych problém nehledal...popisky ve hře musí být rusky, však "jsme" v Rusku *3* a co se dabingu týče, ten ruský je nejlepší, každopádně pro méně zdatné v rychlém aj čtení titulků je tu právě ten anglický s ruským přízvukem...takže jediný, co by se dalo "doladit" by tak byl ten "ruský přízvuk" *15*
-
jn v knize arťom nestihl říct tomu magorovi aby rakety neodpálil a tím démony vyhubil, i když byli nejspíš nadřazený nad lidma a chtěli lidem pomoct...
-
To mě právě trochu zlobí. Když hraje za rusa, tak by tam IMHO měly být nápisy v angličtině (když mám hru nainstalovanou v angličtině), protože on jim přece rozumí. Tady je část azbukou a část ne - to mi přijde divný. Stejně tak ruský přízvuk v angličtině, ten mi taky nedává smysl.
-
Je to Rus Artyom a dabing se dá zapnout ruský, což jsem u jedničky strašně žral *1* zatímco ruský přízvuk u anglického dabingu mě užíral...
-
O Metro jsem se zatím moc nezajímal, ale po shlédnutí tohoto videa mě začíná zajímat.
Postava, za kterou se hraje je rus, nebo cizinec, který nemluví rusky? -
To je celkem zajímavé prohlášení když vemu v potaz že koridorovost se pomalu z Metra vytrácí a jde právě cestou onoho Stalkera. Hra ti v novém díle nabídne možnost chodit na povrch a zkoumat tam vše možné. Navíc jsem někde četl že hra bude dovolovat i možnost se vracet na stanice ve kterých si už byl předtím tedy že to nebude jedno filmové divadýlko kde máš start point a cil point. K tomu ještě přidej fičurky jaké má stalker (tedy upgrade zbraní "doufejme že i obleků").
osobně si typuji že bude nové Metro hodně podobné Stalker Shadow of Chernobyl (však většina vývojářu z 4A Games jsou starý veteráni který tohoto Stalkera právě dělali).
Osobně se hodně těším jen se bojím že to bude o dost náročnější na hardware než jeho starší bratříček :-( -
Day Z je výborná hra ovšem srovnání je to zcestné - jedná se o MMO zatímco Metro je "čistokrevné" FPS typu Call of Duty (bože... opravdu jsem to napsal???).
-
Metro 2033 patří k nejlepším FPS posledních let a na pokračování se moc těším. Mimochodem je jednou z mála akčních her (krom HL a Bioshocků), u kterých Vás osud hlavní postavy opravdu zajímá.
-
se roztrh pytel se survival hrama? stejne v sichni budou hrat dayz :D ta hra nema konkurenci
-
Nemůžu si pomoct, čím dál tím míň se mi líbí Metro: Last Light a čím dál víc se mi líbí mod MISERY 2.0 (ještě nevyšel) pro S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat.