Přejít na výpis diskuzí
Metro: Last Light vyjde na PlayStation 4 a Xbox One
1.4.2014 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
Co kdyby tu někdo napsal, že to vychází i na PC? :)))
-
A na to jsi přišel s maminkou nebo tatínkem?
-
Tak to je aspon april
-
Jó jako. Dělá ti to dobře? Seš fakt případ.
-
Pani, ten Veskoslav bude zachvily Legendou, a bude se jeste o nem dluoho psat i po smrti... myslim ze uz by se pomalu dal zavest jako povinna cetba ve skolach - minimalne pro par fanousku tady na Games. "Vesele, vesele blijte na Veskoslavovu pocest" *2*
-
Tohle je fakt ustav. *1* Pulce lidi tady veskoslav leze ocividne na mozek, nekteri z nej maji dokonce snad i nejake trauma.
Jinak si tohle uz vazne nedovedu vysvetlit. A kdyz sem byl za veskoslava nekolikrat oznacen uz i ja, tak jsem se musel vazne smat.
Pokud je to jen nejaka zvracena forma srandy, tak fajn, kazdej se bavi jinak, ale pokud to skutecne nekdo mysli vazne, tak by se mel nad sebou zamyslet a mozna i najit nejakou tu odbornou pomoco, protoze to s nim je hodne vazne. *1* -
pacient *1*
-
konkrétně ve všem
-
A pak ses probudil s rukou v nocniku *1*
-
Nějaká porucha? Dělá ti dobře psát si sám se sebou?
-
vtipné, PC vs PC v černé krabičce.. a i to stačí na boj za poměřování šulina. jen doufám že hráči ještě nevymíraj.. :/
-
vsechno je koridor.vse ma pocatek a konec,kazdy nema rad otevrene mapy a bloudit a bloudit! Ja gta5 vypnul asi po 11h,mladou uz to taky nebavilo,ale 90%lidi ano,proste tisic lidi tisic chuti,ti co hrajou sporty tak me s rpg a s the last of us kopli do prrr.s klikacka bych vas zas ja osobne kopl do prrr.asi tak
-
(chvějícím se hlasem) Jak si přejete, Veličenstvo
-
Poklekni.. a rozepni mi kalhoty
-
Ano, Mistře
-
V čem konkrétně?
-
ve všem.
-
Je to normální toto? Já napíšu, že vidím akorát "bla bla pičoviny bla bla" a on napíše znova :-D to je blb :-D jo a ve finále vidím to samé co předtím...
-
Veskoslav detected
-
V čem vede?