Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řeknu pár slov k mému údělu na Games.cz a budou to také mé poslední slova než zase započnu svoji práci. Byl jsem poprosen, abych se snažil eliminovat Veskoslava a jeho psaní pod skrytý anonymy. Moje technika je jednoduchá. Po vzoru Troll detected používám Veskoslav detected. Od teď se zase budu soustředit na svoji práci. Mám vytvořený account, jelikož Veskoslav se snížil na to , aby mi ukradl nick a napsal pod Vrooka Veskoslav detected. Veskoslava kontroluji podle ip, čili nebojte se, že bych někdy chybil. Budu tu minimálně půl roku a pokud by bude obnovena smlouva, tak klidně i déle. Uvidíme, jestli Veskoslavovi znepříjemním psaní pod anonymy.
  • V tom případě by sis měl zopakovat základku.
  • panic bez života detected *7*
  • co třeba poslední Frostbite? Ať je BF4 sebedebilnější, tak ten engine před Cry jednoznačně vede a vůbec nejde o grafiku.
  • Ataker
    Cože to píšeš? Já vidím akorát bla bla pičovina bla bla...
  • Snori_Nosohryz
    Proč píšeš jednou jako skyrtá identita a jednou jako anonym?Není to to,co vyčítáš ostatním? *7*
  • Vrook
    A to jsem přesně já. Příště ti vypustim na ksicht h*vno. *3*
  • Kriplik detected
  • A dobře jsi udělal. Vzepřel ses všem konvencím a vypustil si ze sebe své pravé já, čili omezeného hulváta.
  • Veskoslav detected...
  • Vrook
    Hele já se v internetový diskuzi nikdy nečílim, vulgarismy používám z 95% s naprostym klidem. Jenom jsem dospěl k názoru, že neni třeba plejtvat slušností a civilizovanou argumentací na někoho, kdo očividně nezná ani význam těch slov, a rozhodl jsem se popsat toho člověka tak, jak si ho tu představuju imho nejen já. Prostě jen jako nepovedenou variaci na člověka. *3*
  • Proc mas skryty ucet? Odtajni se, at zjistime, co jsi zac. Nebo se stydis?
  • Veskoslav mi může říkat jak chce *3*
  • Snori_Nosohryz
    Děkuji, že ses odkopal. Nemá smysl s tebou ztrácet čas. A neudělej se z toho Crysis nebo ti mám říkat pane Dollaru dle tvé logiky? *7*
  • Veskoslav Detected as Snori_Nosohryz@tiscali.cz.
  • Tupoun Veskoslav sem plete pouze MP hru. Crysis 3 SP a MP hra a má celkově jen tři patche. Metro LL čistě SP, konzolovka koridorovka a 14 patchů.
  • Neříkal si, že odcházíš na hrej,cz a pozdravil jsi Veskoslava?
  • Snori_Nosohryz
    Zbytečně se čílíš. Já si účet ponechám, ale nebudu psát do diskuzí. Ten anonymní špinavec to má jako krmivo pro prase. Co s tím naděláš, když nemá pc/konzoli a píše z knihovny, kde nejsou hry, takže nemůže nic psát k tématu a jeho slovní zásoba se omezuje na dvě slova. Ale jak vidíš, tak takový n či dollar jsou buď to samé individuální mimono nebo stejný druh provokatéra.
  • Tak napiš, co je nejpokročilejší hra a engine současnosti.
  • Snori_Nosohryz
    PlanetSide má za sebou 132 patchů. Vypovídá to o něčem? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit