Přejít na výpis diskuzí
Metro: Last Light vyjde na PlayStation 4 a Xbox One
1.4.2014 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
:D hezký. Zasmál jsem se. Ses podíval do zrcadla a začal si psát co?
-
Nelži, kdyby to tím končilo, tak tady nic nepíšeš.
-
CryEngine je tak pokročilý, že na něm vznikají samé paskvily typu Crysis, Ryse a ty sniperské lameřiny. Jo a je tak pokročilý, že Warhorse studios si ho museli z půlky překopat. To, že tam mají hezky udělanou džungli, z toho nedělá nejpokročilejší engine, dylino *7*
-
Víš jak poznáš, že nejsem Veskoslav? Protože Veskoslav by ti nenapsal, že jsi jen ubohej zk*rvysynskej zm*d, co 24/7 sedí na PC a píše pod random commenty "Veskoslav detected", a že jsi horší jak kdejakej cikán, kterej sice taky nic nedělá, ale alespoň sedí na lavičce v parku na čerstvym vzduchu, ty vyj*baná mr*ko. Nažer se a chcípni a nebo běž raději ukončit svuj smutnej život a zab se.. Neboj nemusíš ani nikam chodit a odlepovat svoje tlustý tělo s proleženinama od židle, můžeš se zabít rovnou u compu, jen najdi něco ostrýho a bodni si to přímo do krku. Uděláš dobrou věc nejen pro sebe, ale i pro celou společnost, páč nebude muset živit kripla, kterej svuj smutnej život zasvětil nicnedělání a pruzení v diskuzích, jelikož je v nějakym divnym stádiu autismu, že mu dělá face to face kontakt problémy.
-
Se proboha vzpamatujte. Jsem snad já taky Veskoslav???
-
Veskoslav Detected now.
-
Já nejsem Veskoslav se vzpamatuj.
-
Veskoslave detected as Hledač pravdy for now
-
Veskoslav Detected
-
Já už právě díky tomu diskuse ani nenavštěvuju :-/ prostě si prečtu jen článek a tím to pro mě končí.
-
Jo je to bez chyby a těch 14 patchů je jen pro srandu králikům, že ano?
-
Ježiši tady je zase nablito.
-
Nevím proč, když s ním nemám nic společného. Ale jak vidím, dělá ti to dobře, tak jo, pozdravím ho.
-
chtěl jsi říct PC KRÁLOVÉ, poskoku
-
Metro LL hraji od 1. dne vydani na AMD karte. Kde je chyba..... *7* A nepotreboval jsem zadny patch ani nic jineho.
-
Pozdravuj Veskoslava
-
Asi se vesele vrátím na hrej.cz....Zdejší komunita bláznů, kde se neustále řeší Veskoslava už mi začíná lézt krkem.....Ze začátku to možná byla sranda, ale čím více to někdo píše, tím více mě to ujišťuje pouze v tom, že buď je tu jeden blbeček Hledač pravdy po 50 nicky nebo je zde hodně divná diskuzní společnost, která prakticky nikdy nediskutuje k tématu....
-
hmm a jaký je teda podle tebe nejpokročilejší? Neříkej, že zabugovaný metro engine? Který potřeboval půl roku a deset patchů, aby to bylo hratelné na AMD.
-
Veskoslav Detected *7*
-
A nejaka studia ci data, který by tve tvzeni potvrdili? CryEngine Crysis 3 rozhodne není nejpokrocilejsi technologii enginu.