Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úžasná hra, atmosféra, grafika, spád, plynulost, žádná chybka. Jedna z mých nejoblíbenějších her. Na 1440p na max detaily s 2x AA je to opravdu skvostnej zážitek. (gtx 980 Ti, i5 2500K).
  • Ahoj slyšel že je i film metro 2033 nevíte prosím někdo kde ho najdu ?
  • vonTossis
    Obsahově naprosto mizerná recenze. Furt se žvaní jen o změnách v grafice. Každopádně Metro je parádní a na hardcore ranger i skvělá výzva.
  • TheGGG
    Tak tudle hru jedině na PS4. Díval jsem se na různý srovnání na YT a fakt jsem čuměl, že Metro 2033 i LL běžej na next gen krásně stabilně s 60FPS. Na PC nehratelné, pokud nemáte ultimátně drahou Nvidiu. Ostatně nejsem jedinej, kdo si stěžuje na nahodilý lagy a propady fps, zvlášť s AMD grafikou je hra téměř nehratelná. První díl, jsem po 1 hodině smazal, nastavení grafiky nedělalo nic, hra se na náhodných místech lagovala, prostě hnus. Fakt se těším až to koupím na PS4.
    • Naprosto zcestnej komentář od zaujatýho konzolisty. Mám prehistorickou sestavu (s amd grafikou i procesorem) která je pod dnešním střední třídou a na maximální detaily bez teselace (která jen zaobluje pár objektů, nic víc v Reduxu neupravuje) mi to jede stabilně při 60FPS se zaplou vsync. Když jí vypnu tak mám i 80-90FPS. Tvuj komentář je naprosto směšnej a očividně víš o počítačích asi tolik co moje stará o motorech. Ultimátně drahou nvidii? To mi stačí na to, abych si o tobě udělal obrázek. A ano. Jsi jedinej. Nikde jinde jsem takovýhle svinstva nečetl a to jsem projel už hodně webů a názorů. Jen se snažíš hejtovat výrobce AMD úplně banálníma a nepravdivejma kecama... Mimo to, uživatelé nvidia karet maj s Reduxem víc problému než lidé s AMD kartami. Aspoň podle zahraničních for. Jen další fanatickej konzolista co si vycucá z prstu co nejvíc nepravdivý špíny to jde a kritizuje, aniž by si věci ověřil. Redux si očividně ani nehrál. O to víc se ti musim smát...
    • vonTossis
      Hra je optimalizovaná výborně. Dokonce mi funguje crossfire, což je pro mne takřka zázrak. 2 x 6870, Phenom x6, 8GB RAM. Sestava stará více než tři roky a všechno "very high". Ani jednou jsem neměl problém s výrazným poklesem fps. Nevím, co bys chtěl. Ale proč na tebe vůbec reaguju. Dám si facku.
    • Hanzales
      Opposite here :) Mám sestavu nebojím se říci blížící se pomalu pod hranici průměru (mainstreamu) Core2Quad 3Ghz, 4GBRAM, GTX560Ti a LL i 2033 Redux běží jak z praku bez náznaku poklesů fps, nebo záseků, swapů atp. Loading trvá asi 3 vteřiny a pak i při větší mele krásně plynulý. Jediné co tak nemám detaily na very high ale jen na High a vyplý ten extra AA, jinak Tesselace i Advanced Physix zapnuté, hra běží naprosto plynule a vypadá přinejmenším stejně jako na PS4, při very high to běží pěkně také, ale tam už samozřejmě k poklesům a spomalením dochází (na mé zdaleka ne high-end sestavě, kupodivu) :)
      Pokud to ale na AMD kartách fakt tak blbne, na PS4 si to užiješ určitě více, o tom žádná, já jsem rád, že tento krok činit nemusím ;o) Už jen kvůli tomu, že Gamepad preferuji u čehokoli (i 3rd person) jen ne u FPS. Killzone2/3 nebo Halo4 byly s gamepadem super, ale Metro fakt radši s myšítkem :) Na PS4 vyhlížím jiné kousky (převážně exclusivní) ;o)
      Jinak 2033 Redux luxusní, rozjel jsem to hned z razu na hardcore ranger bez hudu a užívám si to přinejmenším jako originál. Vedle všech drobných vylepšení dost potěšilo vylepšení těch stealth pasáží a celé té stealth interakce a také těch divných ozvěn (zvuk). Já to pořešil tak, že s originál Last Light jsem spokojený, tak jsem si pořídil jen ten 2033 redux, ať to k sobě více ladí :) za 20 bavek,.no neber to. Originál Metro si člověk může zahrát vždycky taky, když na to přijde :) Aleu mně s 2033 redux maximální spokojenost. Nutno podotknout, že patřím spíše k těm, kterým se líbil malinko více LL.
  • No tak uz to hraju ... no a je to zjednoduseny... pro lamky.... hned prvni past s burbonem je bez nastrazenyho granatu - jako by autori neverili "debilnim" hracum.... Prostitutka jejiz pritel vas zmlatim a okrade nez potkate burbona (kdyz ji na to zkocite) je pric a podobny zmeny...

    Mechanika s trezorama je sice fajn ale pusobi dost nucene...

    Nektery textury sou hnusnejsi nez original, Hodne postav sou naportovany gumaci s original 2033 s mrtvejma vocima.

    Jediny co me zatim natchnulo je ze nektery lokace sou bez loadingu....ale jinak zadna hitparada...
    • VaZqeZ_EU
      "Prostitutka jejiz pritel vas zmlati a okrade nez potkate burbona (kdyz ji na to zkocite) je pric" to tam třeba právě je, ale ty to tam nemáš, protože hraješ na lehčí obtížnost..
      Hodně změn udělali podle obtížnosti! Si napřed zjisti fakta než tady budeš brečet... *3*
      • Jop chybi tu edit button...taky sem se divil co sem to zplodil =D

        Nicmene hraju na Survival - Harcore ranger, diky za tvuj zajem... Skoda zes nevidel dal nez za vysmivani se disletikovi...

        Takze co treba ze bysme si oba zjistili fakta ?
        • Hanzales
          Tak počkej ažna ten Survival - Harcore ranger pokročíš mnohem dále. Já už se začínám občas docela potit. PS: Pár nových míst jsem již také stihl objevit :)
        • VaZqeZ_EU
          V tom případě, nechápu co máš za verzi hry. Já to tam měl..
          Mimochodem jsem se ti nijak nevysmíval, jen jsem reagoval na tvoji kritiku. Když si odmyslíme, tu nekonečnou debatu o grafice, tak do hry bylo přidáno spousta věcí, které v originálu nebyly. Takže ne, nezdá se mně, že by se snížila obtížnost, nebo že by bylo ve hře méně věcí, právě naopak.
      • Jack1947
        Nemluvě o tragičtější zjevně trolovací gramotnosti ( Ty Jacku bys měl o gramatice, držet h*bu jajaja wohl). *15*
  • Z recenze není absolutně patrné jakékoliv zlepšení grafiky, ale s rozlišením použitým ve videu uvidíš kulový.. A hlavně, všichni fandové Metra (i Stalkera samozřejmě) hrajou s ruským dabingem, to jsi tam měl nastavit jako první..
  • Brzo budeme mit moskevske demony az u baraku.
  • nechápu jak pro recenzenta muze ztrata atmosfery být "přijatelnou daní" za "lepší grafiku?! Prece ta grafika je jednim z nastroju vytvoření hutné atmosféry. Takže když změna grafiky prinese rozmělnění atmosféry, nei to pro me změna k lepšímu. U hry, kerá je na atmosfere zalozená, je to snad jasny? O.M.F.G!
    • recenzenti mi pripadaj jak uplacený, ale v tomhle pripade tomu neverim, proste nekdo rek ze je to super, tak je to super a basta. Co treba teda vzit Dark Souls a udelat tomu taky takovejdle parádní redux? Poradne to nasvítit nejakym global illumination, postavy vymenit za naleštěný pajďuláky, přidat kontrast a odstranit mlhu? A prodávat výhodně za 50% ceny!! jupíííí! Jak mohli "zapomenout" nato, že v puvodním metru v zimě SNEŽÍ a v reduxu už ne!!! Nemyslím vývojáře, ale recenzenty!! Vývojář si muze delat co chce, recenzent by si měl ale tehle věcí všimnout a dát o nich vědět případným kupcům! V tý verzi ze který to recenzujou, nejsou ani světelný efekty (sun shafts, god rays, jak chcete)... ale neni tam ani napr ten efekt namrzlý helmy, kdy námraza vám distortuje výhled. atd atd, chybí tam XX veci!! Ale to je v pohode, netřeba zminovat, jasná 9/10 a basta!

      A ten styl uchylnýho uvažování, kdy grafika je "technicky" lepší ale vizuelně je horší a někomu to přijde ok, tak to je už na návštěvu Bohnic pánové. U GRAFIKY nejde o prostředky, kterými se k cíli dobereme, ale o výsledek. Takže jestli někdo změní prostředky na více high tech, a dobere se horšího výsledku, je to pro mně fail jak blázen! Ale ne pro recenzenty, ty oceněj high tech prostředky a horší výsledek tomu na základě tech lepších prostředku prominou :D:D To je prostě zvrácený uvažování.
      • Amen člověče, mluvíš mi z duše...
  • Pokud jste četli i knihy Metro 2033 a Metro 2034 tak vás atmosféra i hra musí oslovit :) samozřejmě že je to jiné než v knize, ale co v dnešní době odpovídá přesně nějaké knižní předloze že...?? Já knihy četl až po dohrání Metra 2033 a díky hře jsem měl více otevřenou fantazii a bavilo mě to o to víc :)
  • Krásný důkaz, kam dospěl herní průmysl, když se tohle považuje za jednu z nejlepších FPS her. A srovnávat tuto průměrnou střílečku s legendárním Half-Life může pouze blázen.
    • niceguyfromrussia.ru
      Metro LL je jednoznačne najlepšia SP FPS od čias HL2 (tedá pre tých aspoň čo čítali knihu, ostatným to môže prísť dosť chaotické) ak sa to má s niečim porovnávať tak určite s HL. A tom som zvedaví na Redux a hlavne na to ako upravili 2033 ktorý mi na rozdiel od LL moc nesadol
      • Mato1987
        Ako obvykle perlíš a chrlíš jeden gramaticky chybný exkrement za druhým.
        Tak ako napísal Pascal aj s dodatkom, ten kto porovnáva dnes už legendárny half life s priemerným metrom je blázon.
    • TheGGG
      HL a legenda? Nudná hra, kde se postavy chovaly jak balíky slámy, která měta tu*ej příběh a snažila se to maskovat rádoby tajemnem a poselstvím, vyumělkovaná a naprosto nudná.
      • to co píšeme, vypovídá o nás samých, takže tady ty o sobě píšeš tohle:
        "sem nudnej balík, sláma mi čouhá z bot sem totiž z horní dolní, mám tupej život a snažim se to maskovat rádoby tajemnem a poselstvím, ale pravda je taková, že sem vyumělkovaej a tupej"

        ...to na tebe prostě sedí jak pr**l na hrnec. Zamysli se exote
      • Mato1987
        Nikto nemôže byť tak tupý a duševne zaostalý ako ty, ty to na nás všetko musíš hrať, ináč si to neviem inak vysvetliť.
        • TheGGG
          kromě toho, že má ta hra partičku arogantních yntoušských fanboys, kteří nás neustále přesvědčují o tom, jak hry ve kterých se daly počítat pixely, patří mezi ty nejlepší, jsem zatím nezjistil, co bylo na té hře dobré. Prachy za orange box, jako bych tenkrát spláchl do haj*lu. Dodnes lituji, že nemůžu ze své steam knihovny ten overrated s*it half life oddělat jednou provždy. Akorát tam straší. Chtělo by to aktualizaci steamu, po které půjde hra odstranit z účtu natrvalo. Takhle mě to pokaždý připomene, jak jsem těm řečem o nejlepší fps hloupě naletěl.
          • Kdyby jsi začínal na Didaktiku M jako já, tak by jsi si dobrých her jinak vážil! Smrad tvého věku nikdy nepochopí staré hry.... Určitě měli větší kouzlo než ty dnešní, které ani nedodělají a už jsou v obchodě! Dřív to dělali srdcem a ne jen kuli prachům tak jak dnes.
            • VaZqeZ_EU
              Já na Sinclair ZX Spectrum *4*
          • VaZqeZ_EU
            Vlastík plamínek - hoří jako ohýnek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit