Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvěle napsaná recenze.
  • Mato1987
    za 20 euro ee, možno v zľave za 5 euro by som to bral, ale aj tak by to malo byť pre majiteľov pôvodných verzii zadarmo vo forme patchu. Aj tak je to pre PC hráčov viacmenej zbytočnosť kedže pôvodné metro 2033 vyzeralo lepšie ako toto presvietené "remastrované", ktoré tak stratilo atmosféru.
    • ucho
      autoři vysvětlovali, proč to nemůže být zadarmo ve formě patche. a majitelé původní hry si mohli hru koupit s 50% slevou, tedy za 10 eur...
      • Takové gesto si zaslouží potlesk.

To mi třeba vadilo že Naughty Dog takhle nejednali s PS4 verzí Last of Us, kterou kdyby pro majitele té původní slevnili (což chvíli dokonce slibovali), tak si ji klidně koupím.

Jinak NASR4T A NACHCAT!!!
        • Mato1987
          Za exkluzivitu si treba priplatiť. Ale stojí to za to, ver mi. TLOU remastered je dokonalou hrou, čo ma ale mierne štve je nutnosť zakúpiť si psn+ členstvo, keď chceš hrať multiplayer tlou remastered. Ale za tých 38 euro ročne sa to oplatí. To sme ale mierne offtopic
        • ucho
          no na druhou stranu Last of Us stojí na PS4 999,-, což je už takhle na tu hru super.
      • Mato1987
        ak máš na mysli toto
        http://steamcommunity.com/app/286690/discussions/0/34094415777794897/
        tak to je nedostatočná odpoveď, a hádzať to na to, že majú 80 zamestnancov, ktorý na redux pracovali niečo cez rok je absolútne neprijateľná výhovorka. Ja som za obe hry dokopy zaplatil 80 euro, 36 euro za metro 2033 a 40 euro za metro ll a celá táto redux fraška mi príde ako vstýčený prostredníček s riadnym kopancom do gulí pre fanúšikov hry.
        • ucho
          řekl bych, že je to zcela dostatečná odpověď. v podstatě se jedná o remaster verzi, za kterou se obvykle znovu platí. těch změn tam je dost. chápu maximálně protesty u toho posledního dílu, kde tolik změn není...
          • Kupil som iba 2033 zatial kedze LL som mal hned po vyd ani, grafika v 2033 je ina, v povodnej hre bola temnejsia ale ide hlavne o herne mechaniky kedze povodna hratelnost bola trochu kostrbata,
          • Mato1987
            To bez debaty, že tých zmien tam je, čo sa týka pôvodného metra dosť, otázne ale je či k dobrému.
            • ucho
              Jejdasek: svůj názor prezentuji jako svůj názor a logicky si za ním stojím. řekl bych, že takto to dělají všichni, i ty. nebo tady snad chceš tvrdit, že když na něco píšeš svůj názor, tak ho nepíšeš s tím, že je ten názor správný? to počítám nemyslíš vážně. a neříkám, že s tím mým názorem musí všichni souhlasit ;)
            • Ucho: Nemluvim o tvojem nazoru na tuhle vec. Mluvim o tom, ze kazdej svuj nazor prezentujes jako dokonaly a jediny spravny.
            • Mato1987
              no veď iste, 4A games sú vývojári ktorý ale práva na metro ip už nevlastnia, vlastní ich deep silver, ktorý zase spadajú pod koch media.
            • ucho
              deep silver je pouze vydavatel...
            • Mato1987
              je to trošku zcestné uvažovanie, veď spadajú momentálne pod deep silver , ktorý zase spadajú pod pomerne profitovú distribučnú firmu koch media a tak mohli investovať radšej všetko úsilie do volného pokračovania last light a mohli to predávať ako na novú generáciu herných konzol tak na pc a zarobili by podstatne väčší balík a následne by si vyvojári mohli kúpiť hoci aj dva páry fungl nových gatí.
            • ucho
              Jejdasek: byli by blázni, kdyby 80 lidí dělalo skoro rok něco, z čeho by se nesnažili dostat další peníze... ano, něco vydělají na konzolových verzích, ale ne každé studio má tak velké zázemí, aby si mohlo vyskakovat. navíc pokud to hráčům nevyhovuje, jaký problém je počkat si na slevu. tu hru přeci už hráli (a pokud ne, tak ji přeci teď nedostanou zdarma). je třeba mít taky na paměti, že první metro se zdarma rozdávalo, tedy po internetu koluje tuna klíčů, kdy původní hra už prakticky nemá žádnou prodejní cenu. kdyby najednou vydali zdarma aktualizaci, tak by na tom prodělali kalhoty...
            • Nehadej se s Uchem. Ucho vsechno vi, vsemu rozumi a jeho nazor je jediny spravny.
            • Taronyu
              Je pravda, že som mal dosť veľa munície a to som hral na hardcore. Ale zase liezol som všade kde sa dalo a často som používal stealth, takže som to bral ako odmenu za to. No keby jej tam bolo menej ničomu by to neuškodilo.
        • Taronyu
          Nie je to žiadna fraška. v Metro 2033 redux je toľko nového materiálu, že ma to až prekvapilo. Čakal som len nejakú vylepšenú grafiku a AI, ale tu je toho omnoho viac. A hraje sa to stále super. U mňa jasná kúpa.
          • Mato1987
            Ako sa hovorí, 100 ľudí sto chutí, ja to ale neschvalujem a stojím si za svojím názorom.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit