-
Vy jste taky pacienti někteří, fakt že jo...
Zaprvé, Metro Redux sbírá vysoké známky po celém světě zcela zaslouženě! Tak jak se již píše v recenzi, jedná se zřejmě o nejlepší remaster verzi, a je super že vývojáři pouze nevzali oba díy a nehodily do nějaká „complete edice“ tak jak byly v původní verzi, což je někdy obvyklé. Tady si dali záležet na vizuálním zpracování a 2033 je takřka nepoznatelné oproti původní verzi!
Zadruhé, nevím co znamená přesně označení „konzolijdní nudné FPS“, ale jelikož jsou exkluzivní konzolové série jako Halo nebo Killzone jedny z nejlepších v oboru, tak asi tak...
A za třetí, brát vážně názory lidí kteří jsou schopni napsat něco jako: „Lepší je si hru zhlédnout na YT než si ji zahrát..“ To asi nelze.. Beztak si ji všichni z těhle individuí nakonec čorknou jako socky na warezu a musí hrát na low setting, aby to jejich Lynx z Euronicsu rozjel...
Takže závěrem.. Brečte si jak chcete, ale Vaše blbé slinty nic nezmění na tom že Metro Redux je prvotřídně zvládnutá edice dvou vynikajících FPS! *5* PEACE! -
-
Máš naprostou prvdu, je vidět že tvůrci opravdu na té Metru 2033 skutečně odvedly poctivou práci a o proti původní verzi mi to připadá jako jiná hra a graficky totožné z Metro Last light, přeji jím vysokou prodejnost neboť za dobře odvedenou práci má člověk dostat poctivě zaplaceno, já jsem už svou část splnil, koupeno na PS4 přez PSN s CZ tit. obje hry současně nebo každá zvlášť jako na steamu *4*
-
Zrovna jsem dohrál Last Light (včera 2033) a opravdu nemůžu po autorech nic víc chtít. Jasně, mohli přidat nějakou mini misi, jako kdysi DOOM 3 BFG Edition, ale i to, co vydali, stojí opravdu za to. Samozřejmě se předpokládá, že na to člověk má mašinu a nehraje to na Medium nebo Low, hra staví na atmosféře a naprosto perfektní grafice (která na very high prostě perfektní hlavně v LL je). Jinak důležitý a skoro nezbytný je hrát na Survival, na nějaký Spartan kravinky se vykašlete, ty si dejte třeba až při druhým průchodu. Rovněž doporučuju ruskej dabing, kterej Moskevskýmu metru dává pořádnej říz.
P.S.: Obě hry obsahují české titulky. -
Kdybys to napsal bez tech zbytecnych utoku na lidi co maji jinej nazor a bez toho nesmyslu o Halo a Killzone tak bych s tebou snad i mohl souhlasit.
-
-
Tahle "diskuze" je další důakz toho, že tady na Games nikdo ty hry nehraje, ale jen píčuje v diskuzích.
Milí diskutéři, myslím, že když si ten Redux opravdu zahrajete, tak vám všem jak tu jste spadne brada. Ty hry jsou po těch hovnech co po nás hází současná herní scéna balzámem na duši. -
-
Exactly! +1 *2*
-
-
Opravdu nemam rad HD edice, ale tohle je opravdu "remake done right!" a neni to jen upravena grafika, navic dve hry za cenu jedne.
Nevahal jsem ani chvilku a znovu koupil. -
nechápu jak pro recenzenta muze ztrata atmosfery být "přijatelnou daní" za "lepší grafiku?! Prece ta grafika je jednim z nastroju vytvoření hutné atmosféry. Takže když změna grafiky prinese rozmělnění atmosféry, nei to pro me změna k lepšímu. U hry, kerá je na atmosfere zalozená, je to snad jasny? O.M.F.G!
-
-
recenzenti mi pripadaj jak uplacený, ale v tomhle pripade tomu neverim, proste nekdo rek ze je to super, tak je to super a basta. Co treba teda vzit Dark Souls a udelat tomu taky takovejdle parádní redux? Poradne to nasvítit nejakym global illumination, postavy vymenit za naleštěný pajďuláky, přidat kontrast a odstranit mlhu? A prodávat výhodně za 50% ceny!! jupíííí! Jak mohli "zapomenout" nato, že v puvodním metru v zimě SNEŽÍ a v reduxu už ne!!! Nemyslím vývojáře, ale recenzenty!! Vývojář si muze delat co chce, recenzent by si měl ale tehle věcí všimnout a dát o nich vědět případným kupcům! V tý verzi ze který to recenzujou, nejsou ani světelný efekty (sun shafts, god rays, jak chcete)... ale neni tam ani napr ten efekt namrzlý helmy, kdy námraza vám distortuje výhled. atd atd, chybí tam XX veci!! Ale to je v pohode, netřeba zminovat, jasná 9/10 a basta!
A ten styl uchylnýho uvažování, kdy grafika je "technicky" lepší ale vizuelně je horší a někomu to přijde ok, tak to je už na návštěvu Bohnic pánové. U GRAFIKY nejde o prostředky, kterými se k cíli dobereme, ale o výsledek. Takže jestli někdo změní prostředky na více high tech, a dobere se horšího výsledku, je to pro mně fail jak blázen! Ale ne pro recenzenty, ty oceněj high tech prostředky a horší výsledek tomu na základě tech lepších prostředku prominou :D:D To je prostě zvrácený uvažování. -
-
Amen člověče, mluvíš mi z duše...
-
-
-
Musim říct, že Redux dělá z těhle dvou her opravdovou herní klasiku a doufám, že povzbudí 4A k rozpracování trojky.
Místy na člověka ve 2033 i LL dýchá duch HL2 a to je moc, moc dobře.
Vážně povedená práce. A kdo nadává na barevný textury, není nic lehčího než sis táhnout SweetFX a dobarvit si dle chuti. I tak dostanete mnohem lepší textury, propy a vyladěnej gameplay+ optimalizaci.
Smekám před autory. -
Pro toho, kdo Metro nehrál fajn, ale pro nás co jsme jedničku i dvojku dohráli minimálně jednou, zbytečnost.
-
-
Mám obidve hry originál, ale jednoznačne do obidvoch hier idem ešte raz .. za 20 Eur dostať Metro 2033 vylepšené po všetkých stránkach - nielen grafika, ale AI, menu, stealth, nové miestnosti, lepšie chovanie zbraní, prepracované tváre postáv, zmenšenie loading obrazoviek, možnosť zahrať hru v survival alebo v sparte móde, atď.. za toto mi to stojí si kúpiť ešte raz.. Metro LL nemá toľko nových vecí, ale to som ani nečakal - aj tak to je pre mňa najlepšia FPS hra od Half-Life 2 - a možnosť zahrať si LL viac v štýle M2033 je pre mňa obrovské plus..
-
Někteří si to zahráli třeba jen jednou při launchi a teď si to třeba zase koupí. Když se ten remake týká více věcí než grafiky, proč ne? Navíc ta cena je fakt luxusní.
-
-
Pokud to někdo hrál jen tenkrát a už si to moc nepamatuje, jasně, ale já to třeba mám projeté 2x (LL nedávno) a nevidím sebemenší důvod, proč tohle stahovat, natož kupovat.
-
-
-
Mel jsem predobjednano a fakt nelituju :) Mam za sebou plus minus dve hodiny z prvniho Metra a fakt nemam co vytknout. Vypada to skvele, jede to uzasne. Muzu jenom doporucit :)
-
Pokud jste četli i knihy Metro 2033 a Metro 2034 tak vás atmosféra i hra musí oslovit :) samozřejmě že je to jiné než v knize, ale co v dnešní době odpovídá přesně nějaké knižní předloze že...?? Já knihy četl až po dohrání Metra 2033 a díky hře jsem měl více otevřenou fantazii a bavilo mě to o to víc :)
-
Jako člověku, kterej Metro nehrál, doporučili byste mi radši sáhnout po původních hrách, nebo mam jít do Reduxu?
-
-
Dík za info pánové. Asi si to časem pořídim všechno, ale jen co dohraju Arcanum, pustim se do průzkumu moskevskýho metra v původních verzích.
-
Původní hry.
Proč?
1. Je to levnější (ve slevách určitě)
2. Pokud by tě původní díly chytily a chtěl bys Redux, tak ať můžeš srovnávat, aby to bylo pro tebe dost kulervoucí, aby sis dokázal všímat toho obsahu navíc.
3. Co jsem tu četl, tak majitelé původní hry mají ještě navíc 50% slevu na Redux. -
zahraj si COD,mají lepší scripty i koridory...
-
na konzole či na PC?
ak na PC tak si zaobstaraj last light pôvodnú verziu, goty edícia ťa výjde na 10 euro
a u metro 2033 záleží na tom, či máš výkonný pc a radšej hardcore obtiažnosť a temné prostredie, alebo štandardný pc a radšej máš casual obtiažnosť a presvietené lokácie. Ak pre teba platí prvá možnosť tak si kúp pôvodnú hru, ktorú je dostať za pár euro a keď ti viacej sedí druhá možnosť tak si zaobstaraj remastered verziu. -
-
Čo tak si znížiť gammu a nastaviť obtiažnosť na ranger hardcore?!
-
-
nie radšej knihu.
-
-
Knihu si mal mať už dávno prečítanú!!!
-
-
už dávno mám prečítané, ale rád si ich prečítam znova :) aj keď musím uznať že metro 2033 je lepšie ako metro 2034
-
-
-
-
-
-
Z recenze není absolutně patrné jakékoliv zlepšení grafiky, ale s rozlišením použitým ve videu uvidíš kulový.. A hlavně, všichni fandové Metra (i Stalkera samozřejmě) hrajou s ruským dabingem, to jsi tam měl nastavit jako první..