Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • haha, nejhorší recenzent se zase ukázal, Grygarova 7 této hře sluší daleko více, velice nudná FPS...
  • Ahoj slyšel že je i film metro 2033 nevíte prosím někdo kde ho najdu ?
  • Metro je kokotinka, prý nejlepší FPS poslední doby... Dyť to nemá skoro žádnou hratelnost, raději si zahraji Crysis 3, které má skvělý level- desing a graficky je taky někde jinde a příběh v Metru? Stejně debilní jako v Crysis...
    • Příběh v Metru ? Doporučil bych si předčíst knížku, a pak až to srovnávat s Crysisem, protože hra knihu příjemně doplňuje...
    • To je věc v kusu. Já mám rád Crysis jedničku, dvojku jsem dohrál, ale byl jsem hodně zklamanej, a trojku jsem ani nedohrál, to prostě nešlo, byla to podle mě blbost. Naproti tomu Metro mě vážně baví, oba dva díly. A že je příběh debilní? To tedy nevím, co si pak představuješ pod pojmem dobrý příběh.
      • TheGGG
        tu hru kde je potřeba nastřílet do jednoho prťavýho KLA padesát zásobníků? Né díky.
    • VaZqeZ_EU
      Je to věc vkusu (někdo rád v moři plave, někdo na moři raději jezdí na lodi). Třeba mně osobně Crysis 3 po chvilce nudil, a naopak u obou Metro her, jsem se neskutečně bavil. *2*
      Tvůj názor, je tvůj názor, ale proč nenapíšeš radši, že tě Metro nebavilo, a musíš hned psát, že je to kokotina?
      • Napsal jsem, že je to kokotinka nezaměňovat s kokotinou.Taková hra, kterou dohraješ a ani si nevzpomeneš jak to dopadlo..
        • Jack1947
          Naopak
          má navařeno, několik dní dopředu. *4*
        • Tak nesmíš hrát sjetej, to si pak nebudeš z ničeho nic pamatovat... *15*
        • vonTossis
          Ty máš v hlavě fakt vyvařeno *1*
  • michaliuz18
    hovadina take vysoke cislo, opat excelujete, ta hra neznamena ze ked ma krajsiu grafiku musi mat hned vysoke cislo, z citania roznych recenzii a dojmov viem ze hra ma ulahceny stealth, odflaknuty, presvietene prostredia, (nieco ako ked vyslo dark souls 2 ,ktore predtym vyzeralo sto krat lepsie) .. a to ze o naboje nie je ziadna nudza ako to byvalo kedysi ... a rovnako aj prestrelky su lahsie .. super ! ..berem ze hra je super ved je to metro ale snazit sa robit hru lepsou a aj ju zaroven dodrbat..

Ako inak treba robit rozne remake dobrych hier pre casual srackove deti

nazorna ukazka
    http://dropcanvas.com/839g1/1

nazorna ukazka
    • Jack1947
      Dal jsem ti plus, protože tě mám rád... jak to jinak de? *4*
      • michaliuz18
        skor by si mi mal dat plus za to ze mam pravdu ale to asi nechapes , asi si konzolista alebo nechapes tomu ze sa hry kazia viac a viac:D
        inak sa mam fajn ale nechodim uz sem, toto je moj prvy koment po dlhsom case, nebavi ma to tu ,nazor si sem tam poviem ,nieco zhejtujem co ma byt zhejtovane alebo trolujem na tom co ma byt trolované ..inak fajn :D
        • Jack1947
          To jsem rád, že je všechno fain. Jinak konzolista atp... to bys mne urazil. Mám tě ale rád takže to beru tak že si už takový legrační bracho. *4*
    • no to aby si hru zahrali aj tý čo sa boja tmy..:D
      • michaliuz18
        urcite to bol ten dovod :D
    • Mato1987
      presne ako som hovoril, remastrovaná verzia je extrémne presvietená, podstatným spôsobom to kazí atmosféru.
  • ja vam nevim. wolfa i shadow warriora sem si dal rad, ale u metra sem vzdycky trpel pri hrani.. neni to tak dementni jak codka a bf, ale po chvili me to sralo a chtel sem abych to uz dohral..
    • Mato1987
      nebol problém stealth?
  • Brzo budeme mit moskevske demony az u baraku.
  • vypada to jak chujovina btw strilecky nehraju
    • no pretože je to na teba priťažké ...:D..aj fyzicky aj mentálne.:)
  • Když si to čtu, tak si vybavuji Black Mesa, ale ta byla zadarmo. Vypadala skvěle a vytvořili ji fanoušci Half Life z dobré vůle.
    • Mato1987
      Keď opomeniem otrasnú optimalizáciu, za ktorú v podstate môže starý engine, tak black mesa je vynikajúca záležitosť a čo je hlavné, je zadarmo.
      • TheGGG
        jedno jaká je to sra*ka, hlavně že je zadarmo, aneb typický čecháček v akci.
      • Já jsem s optimalizací neměl sebemenší problém.
        • Mato1987
          tak keď si to hral na low nastaveniach tak to nepochybujem, ja som to ale hral na maximálnych nastaveniach a v určitých pasážach bol ten fps drop naozaj obrovský. Jednalo sa hlavne o pasáže kde boli otvorenejšie prostredia ale fps kleslo rapídne v úplne poslednom chapteri keď na teba útočili alien grunti a controlleri keď si sa mal dostať do portálu na xen, vtedy to bola doslova slideshow
          • Je to dost davno co jsem to hral, ale ty propadli sli resit kdyz ses postoural v configu.
          • Lotr
            Nemusí ho čekat překvápko.
            Já neměl do konce žádný problém s FPS.
            A to jsem hrál na nejvyšší možné nastavení.
          • Hraji na max. Jinak k tomu poslednímu chapteru jsem se ještě nedostal.
            • Mato1987
              tak ťa čaká nemilé prekvapenie resp. slideshow *15*
  • TheGGG
    Tak tudle hru jedině na PS4. Díval jsem se na různý srovnání na YT a fakt jsem čuměl, že Metro 2033 i LL běžej na next gen krásně stabilně s 60FPS. Na PC nehratelné, pokud nemáte ultimátně drahou Nvidiu. Ostatně nejsem jedinej, kdo si stěžuje na nahodilý lagy a propady fps, zvlášť s AMD grafikou je hra téměř nehratelná. První díl, jsem po 1 hodině smazal, nastavení grafiky nedělalo nic, hra se na náhodných místech lagovala, prostě hnus. Fakt se těším až to koupím na PS4.
    • Naprosto zcestnej komentář od zaujatýho konzolisty. Mám prehistorickou sestavu (s amd grafikou i procesorem) která je pod dnešním střední třídou a na maximální detaily bez teselace (která jen zaobluje pár objektů, nic víc v Reduxu neupravuje) mi to jede stabilně při 60FPS se zaplou vsync. Když jí vypnu tak mám i 80-90FPS. Tvuj komentář je naprosto směšnej a očividně víš o počítačích asi tolik co moje stará o motorech. Ultimátně drahou nvidii? To mi stačí na to, abych si o tobě udělal obrázek. A ano. Jsi jedinej. Nikde jinde jsem takovýhle svinstva nečetl a to jsem projel už hodně webů a názorů. Jen se snažíš hejtovat výrobce AMD úplně banálníma a nepravdivejma kecama... Mimo to, uživatelé nvidia karet maj s Reduxem víc problému než lidé s AMD kartami. Aspoň podle zahraničních for. Jen další fanatickej konzolista co si vycucá z prstu co nejvíc nepravdivý špíny to jde a kritizuje, aniž by si věci ověřil. Redux si očividně ani nehrál. O to víc se ti musim smát...
    • vonTossis
      Hra je optimalizovaná výborně. Dokonce mi funguje crossfire, což je pro mne takřka zázrak. 2 x 6870, Phenom x6, 8GB RAM. Sestava stará více než tři roky a všechno "very high". Ani jednou jsem neměl problém s výrazným poklesem fps. Nevím, co bys chtěl. Ale proč na tebe vůbec reaguju. Dám si facku.
    • Hanzales
      Opposite here :) Mám sestavu nebojím se říci blížící se pomalu pod hranici průměru (mainstreamu) Core2Quad 3Ghz, 4GBRAM, GTX560Ti a LL i 2033 Redux běží jak z praku bez náznaku poklesů fps, nebo záseků, swapů atp. Loading trvá asi 3 vteřiny a pak i při větší mele krásně plynulý. Jediné co tak nemám detaily na very high ale jen na High a vyplý ten extra AA, jinak Tesselace i Advanced Physix zapnuté, hra běží naprosto plynule a vypadá přinejmenším stejně jako na PS4, při very high to běží pěkně také, ale tam už samozřejmě k poklesům a spomalením dochází (na mé zdaleka ne high-end sestavě, kupodivu) :)
      Pokud to ale na AMD kartách fakt tak blbne, na PS4 si to užiješ určitě více, o tom žádná, já jsem rád, že tento krok činit nemusím ;o) Už jen kvůli tomu, že Gamepad preferuji u čehokoli (i 3rd person) jen ne u FPS. Killzone2/3 nebo Halo4 byly s gamepadem super, ale Metro fakt radši s myšítkem :) Na PS4 vyhlížím jiné kousky (převážně exclusivní) ;o)
      Jinak 2033 Redux luxusní, rozjel jsem to hned z razu na hardcore ranger bez hudu a užívám si to přinejmenším jako originál. Vedle všech drobných vylepšení dost potěšilo vylepšení těch stealth pasáží a celé té stealth interakce a také těch divných ozvěn (zvuk). Já to pořešil tak, že s originál Last Light jsem spokojený, tak jsem si pořídil jen ten 2033 redux, ať to k sobě více ladí :) za 20 bavek,.no neber to. Originál Metro si člověk může zahrát vždycky taky, když na to přijde :) Aleu mně s 2033 redux maximální spokojenost. Nutno podotknout, že patřím spíše k těm, kterým se líbil malinko více LL.
  • Taronyu
    SPOILER
    Toto ma v metre redux prekvapilo asi najviac https://www.youtube.com/watch?v=0xXTeah8GOg Ak sa dobre pamätám, tak v pôvodnej PC verzií to nebolo.
    • Mato1987
      https://www.youtube.com/watch?v=w5z9EfZQvJE si toho veľa nepamätáš
    • Good ending byl už v původní verzi
      • Taronyu
        Ale aj v PC verzií? Lebo ja som ten ending videl po prvý krát :)
        • VaZqeZ_EU
          Ano, dobrý konec byl v PC verzi *3*
          Akorát mně štve, že začátek "Last Light" pracuje pouze se špatným koncem z jedničky (což vzhledem k tomu, že to remasterovali je škoda) *9*
          • Taronyu
            Aha, tak dík :) Ja som to prešiel 3x, ale vždy som dostal len zlý koniec. Nikdy som na konci nemal možnosť streliť do toho zameriavača, akonáhle som sa tam prebral, tak rakety už leteli. Preto ma ani nenapadlo pozrieť sa na youtube, či tam nejaký ďalší koniec je. Keby nevyšlo redux, tak asi ani o tom neviem *1*
            • Prostě takové typické lehce nadprůměrné hry za 7/10 *3*
            • VaZqeZ_EU
              Záleželo kolik dobrých (bliknutí světla) nebo špatných (ztmavnutí) skutků (moral points) jsi ve hře udělal *3* Totéž platí pro Last Light (taktéž 2 konce).
              Například tady je to dopodrobna rozepsané: http://metrovideogame.wikia.com/wiki/Moral_Points
            • Lukyz
              To taky čumim jak puk. Já jsme je vždycky odpálil, protože jsem nevěděl, že tam tahle volba vůbec je *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit