-
no pretože je to na teba priťažké ...:D..aj fyzicky aj mentálne.:)
-
Já jsem s optimalizací neměl sebemenší problém.
-
Původní hry.
Proč?
1. Je to levnější (ve slevách určitě)
2. Pokud by tě původní díly chytily a chtěl bys Redux, tak ať můžeš srovnávat, aby to bylo pro tebe dost kulervoucí, aby sis dokázal všímat toho obsahu navíc.
3. Co jsem tu četl, tak majitelé původní hry mají ještě navíc 50% slevu na Redux. -
zahraj si COD,mají lepší scripty i koridory...
-
na konzole či na PC?
ak na PC tak si zaobstaraj last light pôvodnú verziu, goty edícia ťa výjde na 10 euro
a u metro 2033 záleží na tom, či máš výkonný pc a radšej hardcore obtiažnosť a temné prostredie, alebo štandardný pc a radšej máš casual obtiažnosť a presvietené lokácie. Ak pre teba platí prvá možnosť tak si kúp pôvodnú hru, ktorú je dostať za pár euro a keď ti viacej sedí druhá možnosť tak si zaobstaraj remastered verziu. -
Jejdasek: byli by blázni, kdyby 80 lidí dělalo skoro rok něco, z čeho by se nesnažili dostat další peníze... ano, něco vydělají na konzolových verzích, ale ne každé studio má tak velké zázemí, aby si mohlo vyskakovat. navíc pokud to hráčům nevyhovuje, jaký problém je počkat si na slevu. tu hru přeci už hráli (a pokud ne, tak ji přeci teď nedostanou zdarma). je třeba mít taky na paměti, že první metro se zdarma rozdávalo, tedy po internetu koluje tuna klíčů, kdy původní hra už prakticky nemá žádnou prodejní cenu. kdyby najednou vydali zdarma aktualizaci, tak by na tom prodělali kalhoty...
-
Jako člověku, kterej Metro nehrál, doporučili byste mi radši sáhnout po původních hrách, nebo mam jít do Reduxu?
-
Nehadej se s Uchem. Ucho vsechno vi, vsemu rozumi a jeho nazor je jediny spravny.
-
Keď opomeniem otrasnú optimalizáciu, za ktorú v podstate môže starý engine, tak black mesa je vynikajúca záležitosť a čo je hlavné, je zadarmo.
-
Když si to čtu, tak si vybavuji Black Mesa, ale ta byla zadarmo. Vypadala skvěle a vytvořili ji fanoušci Half Life z dobré vůle.
-
Je pravda, že som mal dosť veľa munície a to som hral na hardcore. Ale zase liezol som všade kde sa dalo a často som používal stealth, takže som to bral ako odmenu za to. No keby jej tam bolo menej ničomu by to neuškodilo.
-
vypada to jak chujovina btw strilecky nehraju
-
Kupil som iba 2033 zatial kedze LL som mal hned po vyd ani, grafika v 2033 je ina, v povodnej hre bola temnejsia ale ide hlavne o herne mechaniky kedze povodna hratelnost bola trochu kostrbata,
-
nebol problém stealth?
-
Ako sa hovorí, 100 ľudí sto chutí, ja to ale neschvalujem a stojím si za svojím názorom.
-
ja vam nevim. wolfa i shadow warriora sem si dal rad, ale u metra sem vzdycky trpel pri hrani.. neni to tak dementni jak codka a bf, ale po chvili me to sralo a chtel sem abych to uz dohral..
-
To bez debaty, že tých zmien tam je, čo sa týka pôvodného metra dosť, otázne ale je či k dobrému.
-
presne ako som hovoril, remastrovaná verzia je extrémne presvietená, podstatným spôsobom to kazí atmosféru.
-
Za exkluzivitu si treba priplatiť. Ale stojí to za to, ver mi. TLOU remastered je dokonalou hrou, čo ma ale mierne štve je nutnosť zakúpiť si psn+ členstvo, keď chceš hrať multiplayer tlou remastered. Ale za tých 38 euro ročne sa to oplatí. To sme ale mierne offtopic
-
hovadina take vysoke cislo, opat excelujete, ta hra neznamena ze ked ma krajsiu grafiku musi mat hned vysoke cislo, z citania roznych recenzii a dojmov viem ze hra ma ulahceny stealth, odflaknuty, presvietene prostredia, (nieco ako ked vyslo dark souls 2 ,ktore predtym vyzeralo sto krat lepsie) .. a to ze o naboje nie je ziadna nudza ako to byvalo kedysi ... a rovnako aj prestrelky su lahsie .. super ! ..berem ze hra je super ved je to metro ale snazit sa robit hru lepsou a aj ju zaroven dodrbat..
Ako inak treba robit rozne remake dobrych hier pre casual srackove deti
nazorna ukazka
http://dropcanvas.com/839g1/1
nazorna ukazka