Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jednoduse super ... jsem zvedavy jestli to blizzardu pritahne dalsi lidi k wowku a k horde :) kazdopadne si hosi zase pekne namasti kapsu. Holt kdo umi ten umi a kdo neumi tak troli...
  • Ronox
    Uvědomuješ si, že tu srovnáváš rozmáznutej flek ... tady máš srovnání - http://www.pixhost.org/show/3028/28650255_screenshot-2015-07-15-12-19.jpg
  • RedEagle
    Rozmyšlam čo bude mat filmovejšiu atmosferu ..či film Warcraft alebo Vavrova Kingdom Come Deliverance..
  • Za mě musím říct, že to vypadá velice dobře. Četl jsem knihy a hrál W3 a tenhle trailer do toho světa zapadá parádně. Jestli scénář nebude úplný shit, tak to má slušný potenciál.
  • takže to nebude klasický celovečerák? *5* Takže nato ožádný nefanda nepujde...propadák.
  • Nadšení nekritických fanoušků a kvalita filmu jsou dvě rozdílné věci.
  • To je tak typický, víc jak dekádu hráči slintaj nad CGI filmečkama Blizzardu, jak by bylo fajn mít takhle celovečerák a když to udělaj tak se můžou zbláznit, že je to špatně ;p
  • hodnotím dle těch 4 minut, jinak tohle má oproti Final fantasy výhodu, že nikdo přesně nevíme jak orkové vypadají ale je to podobně nepřirozené jako Final.
  • ale prosim te.
  • Erien
    Přátele mi tvrdí, že jsem hrozný pesimista. Ale budu jim muset představit tebe. Já totiž od tebe ještě nikdy neviděl příspěvek, kde by se ti něco líbilo. *15*
  • Takovej stařičkej Final Fantasy animák vypadá teda lépe.
  • Vogon
    Že ty jsi jeden z těch pseudo inteektuálních filmových kritiků z csfd? Blizzard pouze DOHLÍŽÍ na to jestli to má s hrami něco společného, což ale ví snad každý, kdo se o ten film aspoň trochu zajímá.
  • o to to bude větší průser...věřit tomu, že herní společnosti jsou schopni natočit koukatelný snímek...jste blázni...45%.
  • Tady je to zase samej odbornik na WoW universum koukam. Misto toho,aby byli lidi radi,ze bude zase vetsi fantasy film bez deti jako hlavnich hrdinu,co zachrani cely svet (eragon, narnie etc) ,tak hlavne to zprcat ze jo.
  • Myslím si, že pokiaľ bude film Warcraft úspešný, tak sa začnú robiť aj iné poriadne filmy podľa hier. Predsa len Need for speed bol podpriemer.
  • XorxoxTalarius
    Chteli to mit multikulturne vyvazene aby to nezavanelo rasismem, nekde na netu je o tom prohlaseni
  • Vogon
    Myslíš Chrise Metzena?
  • Jj, Santer...
  • teda vypadá to příšerně. myslím že měla být cílová skupina tak o deset let starší než jak to vypadá.. tak pro 14ti letý-slaboduchý *15* mě by asi víc oslovil romantickej snímek z podzimního westfallu, něco na styl Jane Austenové - Skill and Ability, Pride of Horde and Prejudice of Vrynn.. *15*
    teď už to může vytrhnout jen Ragnar Lothbrok *2*
  • pravidlo holywoodu říká, že běžný divák má problém sžít se s hlavním protagonistou, když to není člověk (nebo nějaké roztomilé zvířátko jako pes nebo kočička) tak uvidíme, jestli se jim to povede prolomit, mě opravdu porod orčice nervy nedrásá *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit