Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je tak typický, víc jak dekádu hráči slintaj nad CGI filmečkama Blizzardu, jak by bylo fajn mít takhle celovečerák a když to udělaj tak se můžou zbláznit, že je to špatně ;p
    • takže to nebude klasický celovečerák? *5* Takže nato ožádný nefanda nepujde...propadák.
  • Spades
    Tady se to zase hemží expertama na příběh Warcraftu.
    Film není podle her, protože první hra vlastně žádný příběh ani neměla.
    Příběh je podle 2 knih, a to Zrod hordy a Poslední strážce.
    Ze zrodu hordy si berou to co vidíme v traileru, což je část na Draenoru, kdy orkové otevírají Temný Portál. Těhotná orčice je Draka, matka Thralla. To že bude ve filmu je dost logické vzhledem k tomu, že Thrall je asi nejdůležitější postava ve světě Warcraft.
    Z Posledního strážce si nejspíš nebudou brát tolik, protože se více zabývá příběhem Medivha a Khadgara, ale je tam popsaný počátek invaze orků na Azeroth, a taky částečně průběh a konec první války.
    Co jsme slyšeli o změnách oproti hrám, jsou jenom kosmetické (např. orkové, kteří se nenapili Manorothovi krve zůstanou hnědí, kdežto ve hrách zezelenali), takže nečekám takový propadák jako byl Prince of Persia, nebo Doom, kdy kompletně překopali celý příběh.
    K CGI. Hobbit je taky celý v CGI a vypadá to k světu. Argument, že LOTR a nový SW se obejde bez CGI efektů... LOTR má kontinent podobný našemu a skřeti/uruk-hai jsou tam stejně velcí jako lidé. V SW zase krom záběru ve vesmíru a zbraní není moc CGI potřeba.
    Warcraft má ale naprosto odlišné prostředí, a udělat například Stormwind by bylo na takový film moc drahé. Navíc by to nikdy nevypadalo tak dobře jako CGI, protože by nedokázali udělat tak epicky velké město. Vemte si například GoT, kde je taky 90% CGI a jak dobře to vypadá.
    • Přesně, a navíc v LOTRU bylo taky Minas Tirith CGI a jak to vypadalo luxusně ;) každopádně konečně někdo s normálním názorem a znaly War lore ;)
  • Tady je to zase samej odbornik na WoW universum koukam. Misto toho,aby byli lidi radi,ze bude zase vetsi fantasy film bez deti jako hlavnich hrdinu,co zachrani cely svet (eragon, narnie etc) ,tak hlavne to zprcat ze jo.
  • Tohle mělo přijít o pár let dřív. Před tím, než se půlka herní komunity změnila ve stádo rozmlsaných remcalů, co si pletou kritičnost s jasnovidným fatalismem. Jako fakt, co tu někteří vyvozují na základě čtyř minut rozmazaného čehosi, to klobouk dolů. Snad je to zas jen nějaká východoevropská frustrace, jinak Warcraft nebude mít na růžích ustláno, ať už bude vypadat jakkoliv.
    • XorxoxTalarius
      A co to brat na zaklade toho ze jsi videl uz spoustu filmu a serialu a tak mas opravdu s cim porovnavat a staci ti jenom par minut ochutnavky
      • No právě, že jsem dost filmů viděl, tak bych si netroufl vynášet nějaká hodnocení na základě záznamu čtyřminutové ukázky/upoutávky. Jednak protože kvalita záznamu, jednak protože kontext a hermeneutický kruh, jednak protože střižna a postprodukce. Docela by mě zajímalo, jaký obrázek by sis udělal třeba o Lovci jelenů, kdybys z něj viděl jen tenhle kousek:
        https://www.youtube.com/watch?v=Fev57b729e4

        K tomu připočti, že ta ukázka byla vybraná s ohledem na okolnosti uvedení, tj. hlavně předpokládané složení publika a jeho očekávání, a vyjde ti, že o filmu jsme se toho moc nedozvěděli. Že se tam asi otevře portál, že tam asi bude Thrallova máti a že si DJ překvapivě rozumí s blizzardím stylem.
      • a ty to hejtíš jenom proto, že jsi fanda Warhammeru *3*
        • XorxoxTalarius
          To by bylo znacne detinske, priznavam ze jsem z toho duvodu kritictejsi. Nikoliv vsak ze bych vedl hate. Spis poukazuji na spoustu faktoru ktere jsou, slusne receno, dosti zvlastni a mam z nich obavy.
          A ver tomu ze kdyz film bude super, tak budu jedine rad a klidne si koupim Blue-ray
      • *15* *15* *15* jojo není nad to hodnotit dvouhodinový film na základě čtyř rozmazaných minut.
    • nesmíš to brát na základě zdejší komunity. Zde je velice zakomplexované stádo.
  • Vidíte čtyři minuty a už jste všichni odborníci na slovo vzatí :D fakt epic
    • Ještě v HD kvalitě ty 4 minuty! *3*
  • Pro mě rozhodně překvapení, orkové vypadaj dobře, i mají duši....
    Ostatní co tu nadáváte, že orkové nejsou orkama, ak běžte na jinej film. Protože orkové z BlizzUniversa jsou normálně smýšlející bytosti. To co máte na mysli jsou bersekři, nebo úplně vymletí zelení okrové, kteří mají v sobě krev Mannorotha.
    Ale normální orkové byla silná rasa, která se snažila sžít s aspekty, tradicemi, elementály. Protože většina klanů vedly šamani, druidi, hunteři... Pouze až při věku Pekelných Pánů, se zelení orkové dali pouze na válečnickou dráhu, kde pak i vůdci byli válečníci.
    Ale zase to nebyla mírumilovná rasa, aby zde rádoby trollové mě nechytali za slovo...
    Každá frakce se chce rozpínat a dobývat, což některé kmeny ještě před klasickým W3 lore, dělali víc než dost.
    Nenávist Orků vůči lidem pak vznikla, protože je lidi kvůli svým proporcím využívali jako pracovní sílu v koncentrácích, před tím pouze bojovali o teritorium s horskými Obry, Ogry, kde dokonce byl věk války s Dvouhlavými Ogry (zlobry), kteří byli větší jak orkové, více krvežízniví a chtěli Orkskou poslušnost...
    Warcraft svět má strašně velký a obsáhlý svět, takže lidi co zde píšou, že film nemá z čeho čerpat, tak se pletou. Protože i samotný World of Warcraft má neuvěřitelně krásné příběhy, kde každá rasa má minimálně 3 příběhy na úrovni Tolkien - Jackson LOTR, a dalo by se z nich vysekat ještě víc
    • He7he
      No to je alespoň pár zajímavostí k tématu. Ne jak banda trotlů, co tu špekuluje o tom, zda to bude pro dětičky a jestli to bude makový. Palec hore.
  • njn tá migrácia je dnes všade...
  • Krescz
    vždy jsem doufal, že udělají celovečerák ve stylu filmečků blizzard her...tak jsme se dočkali, snad to nepodělají klišé typu záchrana světa leží na bedrech orkovi, který je outsider, ale zároveň hrdina, pacifista, který bojuje jenom protože musí zajistit těhotnou manželku = prosím ne *7*
    • Asharak
      BOhužel to vypadá, že to přesně tak bude. Ty scény s manželkou tomu uplně napovidají. Prostě...
    • no Durotana ani tu orkyni rozhodne zadny ,,happy end,, neceka...:)
  • MalyZeli
    Ha... ty komenty na YT u CGI traileru na ruzny hry... "To by bylo hustyyy mit celej film takle v CGI, mazeec!" A najednou je to strasnej problem a hnus.. vzpamatujte se.... tohle bude pecka jak svina.
    • podprůměrný animák...a ještě pro fandy...provar.
  • Shania
    par informací:

    1. není to trailer, je to první část nehotových záběrů z filmu,odvysílaných pro fanoušky na comic - conu.
    To je taky důvod, proč není veřejně dostupný.
    2. Těžko můžete vidět herce v této části, když jsou tam vidět jen drenayové a orkové...
    3. po v stupu do portalu pak teaser pokračoval, jsou tam vidět lidé, stormwind, boje atd.

    Za mě velké plus za nabíjení portálu, za zpracování vztahů mezi orky a jsme rád, že ne všichni orkové jsou vykreslení jako barsekeři.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit