Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohol by sa toho ujat Uwe Boll :D
    • Vetsi sr.cka nez posledni Resident Evil to urcite nebude.
    • Grifus
      Nestras! *1*
  • Proc nataci filmy z her, kdyz uz ty hry jsou jako film
    • Přesně chlape! Hry - alespoň mainstream - už dávno nejsou hrami, ale jen levnější substitucí hollywoodu. Je smutné, co se z toho média stalo.
    • Lawliet
      Proč by ne, je to zaprvé lepší než naopak a za druhé třeba takovej princ of perša se celkem povedl *2*
      • ZvacA
        Pořád je to ale zbytečnost a těch příkladů není málo. Udivuje mě, že někdo potřebuje ke štěstí fakt, že uvidí živý film, který se inspiruje a ne zrovna úplně v pohodě, hrou. Většinou to končí totiž pro zájemce katastrofálně ( s výjimkou CG projektů a nebo i živých filmů pod taktovkou přímo herních studií ) a obecně veřejnosti to stejně řekne velký kulový.
        • Lawliet
          Pro tebe zbytečnost, pro mně věc na kterou se ve volné chvíli klidně milerád podívám nebo ji budu ignorovat a "mou" hru to nijak neovlivní.
          • ZvacA
            No pozor, na kvalitní rip filmu podle her se podívám taky, na tom se shodneme. Člověk se alespoň zasměje nad zabitým potenciálem, ujetostí a celkovou směšností takového projektu a bude ho hřát pocit, že za to nedal ani korunu, páč si to ani tu korunu nezasloužilo, protože hlavní není fakt, že to nějak má ovlivňovat " mou " hru, ale to, jaké to jsou filmově ve většině případů kraviny bez ohledu na značku, kterou parazitují.
            • vlastik.plaminek
              U toho člověk spíš pobrečí, co se to děje s jeho oblíbenou značkou.
            • ZvacA
              Yep, třeba RE filmy.
            • Třeba RE filmy?
    • NonSuch
      protoze ty lidi co nehraji hry to nevi
      • Ani se jim nedivim, ze je nehrajou
      • ZvacA
        To by ty filmy, ale musely změnit celkový přístup k celé politice robit live-action snímky z herních předloh a musely by být dobrý už samy o sobě. Kvalita těhle filmů je taková, že lidé seznámení s herní předlouhou dostanou většinou žumpu a laikům takový film nenabídne nic zajímavého a řadí se pro ně do sféry další chujoviny, která se honosí " Based upon... " V případě Metra může samozřejmě hrát roli knižní předloha jako primár, ale ona ta otázka je stejně na místě: " Pro koho a proč vlastně? "
        • Lawliet
          Někdy je scénář inspirovanej hrou nebo knižní předlouhou daleko lepší než kde jaké Béčko.
          • Magister_Peditum
            Zatím se filmy inspirované hrami nemají moc čím chlubit. Existují sice příběhy ve hrách, které jsou konkurenceschopné i s těmi filmovými, ale zase je otázka, jestli by se je podařilo převést na plátna kin.
          • ZvacA
            Neřekl bych. Co si budeme povídat - ani ty hry, podle kterých vznikla řada filmů, nemají koncepty na oskary a i v případě inspirovaného scénáře se to většinou zvrtne do takových vod, kde se může směle konkurovat béčkům z nižší třídy. Knihy ale neřeším, tam se domnívám, že knižní předlohy na plátno patří mnohem víc a s filmovým zpracováním tak nekolidují, jak se to naopak děje v případě her.
  • filmu metro bych to přál asi tolik jako jen máločemu ale bohužel jsem skeptik, ale třeba se toho chopí nějaký šikovný režisér a budu překvapenej
  • Doufám, že to bude mnohem lepší než hra a alespoň stejně tak dobré, jako kniha.
    • Ronox
      Přesně tak. Bál jsem se, že hrou jsem si vyspoiloval hru, ale ono události, úmrtí apod je ve hře úplně jinak. Kniha není ani tak akční jako hra od začátku. Pokud doopravdy vznikne film, tak se osobně přikláním k depresivní a hororové atmosféře z knihy než k akčnímu přístupu ze hry.
      • Obavam se,ze pokud udelaji film tak spise podle hry, ktera je znamejsi, primocarejsi a akcnejsi.
        • Snad ne. Doufám, že to bude podle knihy a s tou hrou to nebude mít nic společného. Knihu jsem četl v ruském originálu a byl jsem z ní nadšen. Pak jsem udělal ale tu chybu a dle doporučení zde na Games jsem si zahrál hru. To byla ale chyba. Hra nesahahá knize ani po kotníky. Nevím proč ji tak zkazily.
          • Kozy
            vždyť má pravdu!
  • Mě je celkem jedno jestli to bude podle hry nebo knížky, ale radši bych knižní předlohu protože mi přijde lepší. Hra má příběh dobrý ale je víc udělaný pro akci zatímco v knize je to jiné. Ať tak či tak doufám že ho natočí.
  • Mne by bohato stacil celovecern film v takej kvalite a obsadenia hercov ako bol v traileri :).
  • Pokud natoci film podle knihy rad na nej zajdu, pokud ale budou cerpat inspiraci ze hry rad si ho necham ujit.
  • Snad to nebude taková nuda, jako hra. *6* Ale Last Night vypadá z gameplaye už o něco záživněji, to by mi mohl SKIDROW či RELOADED prodat.
  • MGM by mohlo znamenat že to bude dobré?
    • Ne, napadá mě jen jediná značka, kterou MGM vlastní podle které točí dobré filmy. A tou je Bond, James Bond.
  • hru mám na Steame, ale ešte som ju nehral, uvidíme, možno budem skôr vidieť film :) Každopádne sa celkom teším, snáď to nedoondia ako obvykle...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit