Přejít na výpis diskuzí
Microsoft chce Xbox One přiblížit PC skrze možnost hardwarových upgradů
2.3.2016 | Adam Homola
111 příspěvků
-
Takze nejdriv vykuchaj PC a udelaj s velkou slavou konzole.
A ted budou upgradovat konzole a s velkou slavou z toho udelaji PC.
Ja si naopak myslim, ze tam nehuli.... -
MS je zoufala firma a na co sahne, tam nic neroste. Mobily, Xbox, OS. Stačí se kouknout na novy interface z XO, to je naprosta, neprehledna hruza. Tohle delala SW firma? Sony jako NE SW firma, má inteface daleko prehlednejsi. Lzi o DX12, cloudu snad nema cenu ani komentovat.
-
To je pěkná hloupost, udělat z konzole PC. Konzole je geniální v tom že je tak jak je a je tam záruka funkčnosti - hry jdou - pokud nejdou - je konzole rozbitá.
Upgradovatelná konzole mění celý koncept konzolí. Špatný nápad.
Jinak PC jde upgradovat i po letech - já před čtvrt rokem upgradoval z GTX 275 na GTX 960 :D s Q6600. :) Kupodivu docela dost her běhá i po letech, akorát ramky mám málo :( (3GB) -
-
a pritom ramka, ddr3, je zrovna ted za hubicku
-
-
řekl jsi to sám ... DDR3 není DDR2 ;)
-
-
-
Zoufalost.
-
A to na me stara, ze z toho chlastu zacinam bejt vyhrabanej. Mno kdyby tomu rozumela dal bych ji precist prohlaseni Microsoftu. Neskutecny! Takze Vase genialni myslenka je sra.. Vasi komunitu uzivatelu? Nejdriv je pripravite o exluzivity a ted po nich chcete HW znalost? Ta PS4 Vam musi lezet nechutne v zaludku, ze uz palite mosty a vymyslite tyhle kejkle. Me samozrejme tahle myslenka potesila, jenze ja jsem PCckar a neco takoveho jako HW upgrade je snidani meho dne, zaklad meho zivota ale predevsim uchylka a konicek. Ale chtit vest osvetu skrz konzolovy svet mi prijde jako hloupost. Jako kdyby existoval schyzofreni Microsoft, jeden chce prinest continuum, windows10free, win phone, hololens, kompatibilta atp. a ten druhej Microsoft se to snazi vsechno posra... continuum bez vykonu, w10 nehotove, win phone bez aplikaci, hololens s pozorovacim uhlem jak po monoklu a ted tahle heureka :D
-
To mi je s prominutím hodně k smíchu... o co mrkvžm jde o nezávislost určitě ne. Aha takže nakonec ta konspirace s těmi W10 (aby je každý měl hned a zadarmo) pomalu vyplouvá napovrch. *3* At si říká kdo chce co chce ale Mrkváč to nemyslí nikdy s váma až tak upřímně... nebudtě naivní... *7*
-
Jedinej rozdíl je monitor - televize. Kdyby Xbox zrušili úplně, tak v tom nebude rozdíl. S kamarádama hrajeme každej pátek Mortal Kombat na počítači s xbox ovladačema, pc zapojené v 3D televizi a je to pecka.
-
-
Podobne. A k tomu rôzne závody a iné blbosti. A keď chcem hrať rpg alebo stratégie tak idem myš a klávesnica.
-
-
Už se těším nad XBOX ONE POINT FIVE *1*
-
Osobně si myslím, že to není nic dobrého pro spotřebitele. Dneska si koupíte konzoli a víte, že hry, které na to koupíte, prostě zahrajete tak, jak máte. Nemusíte toho moc řešit. Prostě hrajete. Když budou konzole modulární, začnou problémy, které známe z PC. Už to nebude, že hru XY prostě rozjedete, ale musíte se koukat, jaký modul k tomu musíte mít, abyste to rozjeli tak a tak. Ani nemluvě o tom, že MS bude chtít moduly prodat, takže to bude tlačit a vše se může pěkně prodražit atd.
Naopak přibližování systému z Xboxu k PC systému je věc pozitivní. Když udrží cenu za konzoli, nevidím v tom negativa - jen pozitiva. Jeden systém pro všechny platformy je podle mě dobrá cesta, ačkoli zase chápu Apple, který jde cestou specializace systému na tu či onu platformu. Mně se ale líbí představa jednoho systému, snad i jednou jedné licence, jednoho účtu a mnoha zařízení, z kterých přecházím dle vlastních možností.
Myšlenka snadného modulárního PC je ale podle mě zase dobrá. To je ale něco jiného než modulární konzole. -
-
Neboj tohle neprojde, jsou to magoři a na co šáhnou to podělaj, sami si kopou hrob, dobře jim tak...
-
-
Tak jestli to dobře chápu, tak zbude na trhu PS4 a PC, to je zoufalost.