Přejít na výpis diskuzí
Microsoft chce znovu dobýt PC, slibuje hry i hardcore hráčům
7.11.2013 | Ladislav Loukota
119 příspěvků
-
Hm, tak na takovej příspěvek nebudu vůbec ani reagovat, protože už je to fakticky dost trapný a ohraný. *7*
-
Já jen aby si někdo nedělal falešné iluze. MS aktuálně nenávidím víc, než EA, Google a Segu dohromady.
-
Upřímně jim nevěřím. Šli by sami proti sobě. PC hry mají lepší grafiku a jsou levnější. A jdou i hrát na gamepadu u televize. K čemu by pak byl X1?
Na konzolích jsem kvůli lepšímu výběru her, kvůli exkluzivitám. (A protože nevím, jak to u PC stříleček vypadá s hraním multiplayeru na gamepadu - jestli se to v matchmakingu dá nějak filtrovat nebo to nejde vůbec. Vlastně bych se bez toho nakonec obešel...) Jinak přece konzole postrádají smysl. -
Ani bych se nedivil kdyby ty hry byly jen na Win8.
-
Go Eva a Vašek!
-
"To samý bych mohl říct o tobě..." Opravil jsem to za tebe. *3*
-
A tys snad cekal od Ms neco jineho, nez pouhou snahu protlacit jejich Win8 a Win Store?
Jo, Ms opravdu zalezi na PC hracich. *1* -
Koncepce je v téhle firmě asi sprosté slovo. Mám pocit, že pokud se pánové nevzpamatují, tak budou za pár let tak maximálně vytvářet kancelářský software, protože ve všem ostatním je konkurence převálcuje. *7*
-
To samý bych mohla říct o tobě... *7*
-
Takže opět se ukazuje, jak moc Microsoftu nejen na lidech, ale i na hráčích záleží. Chudáček Steam teď asi bude mít hodně co dělat, aby vůbec přežil. A ty Vaše negativní příspěvky u tak mimořádně skvělé zprávičky teda vážně nechápu. *7*
-
Aha, já myslel, že jsi GGG. A ty jsi jen nějaká další napodobenina.
-
Soudě dle originálního článku chtějí vydávat hry jen na dementním Windows Store v dementních Windows 8 a výš.
"At the launch of Windows 8, we had about 30 games in the Windows Store. A lot of those you'd consider lightweight or casual games... But we've covered all of that property now. Now we're starting to look at bigger and core gamer things. I'm excited by that." -
Dalsi zoufale prohlaseni by Microsoft. Trapas
-
Ty ses nejakej mladsi bracha GGG ?
-
Zatim ho nemám :D Ale to příjde...Nikdo mě z redakce nemá rád :(
-
A jak ti chutná ban? *1*
-
Všechno co Microsoft dělá, je uplně mimo realitu, natož co napovídaj...
-
Zrazu sa začnú zaujímať o PC, pretože ho "trochu" zanedbali. Úprimne mám chuť písať len v nadávkach ale zdržím sa. Je dobré sa spamätať po niekoľkých rokoch, počas ktorých sa totálne vybodli na PC, sústredili sa na ryžovanie prachov na konzoliach a aby nám zavreli ústa, tak vydali stupídny OS Win 8 (pretože všetci chceme mať z kompu tablet) a teraz (ako to zatiaľ vyzerá) tak XboX One bude prepadák a nedokáže sa s PS 4 výkonnostne ani porovnať. U mňa de facto Microsoft skončil a čakám na to ako sa vyvinie Steam OS nech sa môžem zbaviť tejto pliagy. Som zvedavý koho si po tomto niekoľkoročnom fiasku ešte získajú.
-
go morons
-
go Sony !