Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • go Microsoft!
  • Lawliet
    Ouya jako sílící konkurence? *15* Vážně ? *1*
  • Článek je o hrách, ne o shitty QTE filmu.
  • netvrdili todle uz nekdy minulej nebo predminulej rok? mam pocit ze sem to cet dokonce tady
  • jestli to znamená novou verzi Games for Windows Live tak děkuju nechci *1*
  • walltar
    Tak takovou pecku už tu máme v přípravě ... Roberts dělal Freelancera a teď dělá Star Citizena.
  • nejak jsem se v tech blabolech ztratil
  • Sním či bdím? Neslyšel jsem to už víckrát? Mám tomu snad věřit ? Jako iluze krásná, ale fakt dokud neuvidím důkazy tak to beru jen jako apríl.
  • Takové sliby slýcháme pravidelně vždy když vyjdou/mají vyjít nové NEXT GEN konzole, slibovali to např. když měl vyjít Gears Of War 1 a pak nic, vyšel 1 díl pro PC a poté ticho po pěšině.
    Na tyto sliby jim kašle pes, ať koukají prezentovat něco hmatatelného, ne jen plácat do vody, to umí každý.
    Člověka pak takováto prohlášení jen rozčílí, protože je to opět jen hype a reklama na tahání vlastního trika, na Alana Wakea se čekalo roky (viz pseudo Alan Wait) a to má být ten přístup MS k PC hráčům?
    Ať koukají něco i dělat, až vyjde další Gears Of War i na PC pak OK, ale do té doby než přijdou ve větším počtu XBO hry i na PC jim nevěřím ani "nos mezi očima". Howgh.
  • Kolikrat jsem tohle uz od Ms za poslednich par let slysel?
  • calwin
    nech radšej nenaprávajú svoje pochrámané ego PR kecami a spravia nejakú riadnu pecku ako povedzme freelancer a tak podobne...
  • nekromant33
    Ryse?
  • Malleth
    jj, něco jako že díky Games for Windows zmizí instalace apod.
    Doufám že už se poučili a žádnou podobnou službu zavádět nebudou.
  • Mám nutkání dát ti mínus, už jen když vidím tu profilovku a nick :D
  • Stává se z toho evergreen, čtu to každý rok...no Fable 3 to moc nezachránil.
  • Neříkali něco podobného už tenkrát, když zaváděli tu kravinu Games for Windows/Live?
  • walltar
    No to se máme zase na co těšit. *7*
  • Jack1947
    Sliby, chyby...
  • JustinBieber
    :D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit