Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hololens používal běžný uživatel Windows 10.
    Windows 10 bude obsahovat poplatky, vsadím se že to udělají exluzivní pro Win 10 na Direct 12 jim sere pes, tak potřebujou lidi dostat na Windows 10 jinak.
  • Corvus
    Mě osobně by z toho bavilo akorát to zvíře. Žádný uklízení bobků, žádné kupování granulí a konzerv a když člověka nas***, tak ho prostě vypneš *4* A mít po boku třeba takovýho jaguára... *1*
  • od mediální masáže a tuny keců před vydáním x-box one bych microsoftu nevěřil ani slovo...dokud neuvidím neuvěřím
  • Asharak
    Vidět duchy u zobrazovacích zařízení dostane rázem nový rozměr *1*
  • Asharak
    Doma sï trč s Kinectem, tohle by mohlo být právě něco na venek *3*
  • jo jo takové světlé zítřky budoucnosti jako v Terminátorovi
  • Spis neco uplne jinyho nez oculus...
  • Asharak
    Tak takhle závistivý komentář jsem taky dlouho neviděl *1* jk jen další do historie internetu
  • jeste abyto fungovalo tak jak ma xD
  • Tak doufám že se s tím nebude chodit ven a zůstanete jenom jako "domácí spotřebič" v blízkosti wifi a PC jako procesoru. Jako to už by fakt lidi do sebe jenom naráželi na ulici
  • Proč, já si dokážu reálně představit využití v práci... a docela by se mi to i líbilo .)
  • MidnighT91
    The Machines od Hewlett Packard jsou skutečná budoucnost a o tom se tu nepíše http://www.hpl.hp.com/research/systems-research/themachine/
  • Corvus
    Upřímně? Jsem rád, že se tohohle nedožiju. Fakt jo. V Návratu do budoucnosti 2 mě to bavilo, ale jinak zůstávám u prvního System Shocku a Deus Ex *3*
  • Kokotiny, za naseho zivota uz nic lepsiho nez monitory nevznikne.
  • Keyz
    A pak že jsou v MS hlupáci. Mají to prakticky vymyšlené. *1*
  • Mart9
    Lepší než Oculus.
  • omg stačí že už dnes někteří lidi nerozeznají realitu od fikce
  • walltar
    Jo a v zimě to bude příjemně hřát ... *1*
  • Óóó, to bude snad ještě větší "bomba" než Google glasses! *7*
  • Chim
    Nemusí to tak nutně být. Samozřejmě pokud to má sloužit jen k zábavě a pobavení běžné populace, tak je to samozřejmě v p*deli a nechť pak zdegenerované lidstvo ochraňuje matka příroda, špagetové monstrum nebo jiná entita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit