Přejít na výpis diskuzí
Microsoft Hololens chce propojit realitu a virtuálno ve všech aspektech běžného života
22.1.2015 | Ladislav Loukota
65 příspěvků
-
Lepší než Oculus.
-
-
Spis neco uplne jinyho nez oculus...
-
-
Jo je, je to daleko zajímavější než si dát krabici před oči, nikam nevidět, neslyšet a blít.
-
-
Vidis a slysis ale jen to co je ve hre. Proto je to virtualni realita.
S tim blitim to uz davno neni tak strasny a hlavne hrozne moc zalezi na hre. Half Life na to treba moc dobrej neni ale kdyz zkusis Elite tak to je uplne jiny kafe.
Proste tohle je uplne neco jinyho nez Oculus a na neco jinyho nez Oculus. To je proste asi jako kdybys mel problem s tim krumpacem spatne nabira pisek a proto je lopata lepsi.
-
-
-
-
omg stačí že už dnes někteří lidi nerozeznají realitu od fikce
-
Óóó, to bude snad ještě větší "bomba" než Google glasses! *7*
-
to je jedna z nejubozejsich veci co jsem videl za dlouhou dobu
-
-
Tak takhle závistivý komentář jsem taky dlouho neviděl *1* jk jen další do historie internetu
-
-
R.I.P real life
-
-
Proč, já si dokážu reálně představit využití v práci... a docela by se mi to i líbilo .)
-
Nemusí to tak nutně být. Samozřejmě pokud to má sloužit jen k zábavě a pobavení běžné populace, tak je to samozřejmě v p*deli a nechť pak zdegenerované lidstvo ochraňuje matka příroda, špagetové monstrum nebo jiná entita.
-
-
Zázrak... Futúrum lidstva... Už dnes vidíme ty světlé zítřky blížící se budoucnosti...
-
-
jo jo takové světlé zítřky budoucnosti jako v Terminátorovi
-
-
Jo jo, dneska ráno nám to dělalo topinky k snídani, a už zítra večer ti to bude stát u dveří s otázkou: "Hledám Johna Connora, je doma?"
-
-
-
No nevím, ale pokud to má mít vlastní výpočetní jednotku v sobě... Tak jaký to asi zvládne rozlišení?
Když si vezmu, že Rift potřebuje hodně výkoný GPU jenom pro 1080p ... a 1080p není pořád použitelný. Tak co chcou dělat s tímhle?
Možná pokud by se výkoné PC použilo ke streamování... ale tam zase narazí na problémy s datovým tokem a latencí.
Spíš bych řekl, že to je ukázka technologie, která půjde za pár let, ale pochybuju že to budou mít funkční dneska. Každopádně nechám se překvapit co jim z toho vyleze. -
-
Určitě tam půjde přichytit externí GPU aby to zlepšilo výkon.
Z každé strany si tam dáš nějakou GTX 980 a bude to *15* -
-
Jo a v zimě to bude příjemně hřát ... *1*
-
-
A pak že jsou v MS hlupáci. Mají to prakticky vymyšlené. *1*
-
-
-