Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D
  • Miserius
    No fotka vypada spis jako: Tady jsem měl bonbónky, ale už tu nejsou...
  • Je hrozně důležitý jak tahle válka dopadne. Pokud si xšrot nikdo nekoupí a vyhraje Sony,je to dobrýá zpráva pro hráče.Pokud vyhraje xko, Sony se příště přizpůsobí a pojede se cestou špehování lidí ,různých DRM píčovin a podobně. Mně je mrkvosoft proti srsti s jejich politikou a doufám,že to zase nějací blbci nepodělaj a nebudou to kupovat.
  • to ano, to je druhá věc. ale zase narovinu řekli jak to bude a nelžou lidem. jasně, za upřímnost fanoušky nezískají, obzvlášť když Sony pak schválně řekne opak, že oni takoví nebudou. I když upřímně si myslím, že po zkušenostech s PS3 a tím co slíbili, tak k nějakým omezením taky dojde. jen to prostě podali tak, jak to chtěli všichni slyšet.
  • No, nepřijde mi to jako moc šťastná reakce. Mám pocit, že tady jde spíš o přístup k uživatelům - hráčům, než o nějaké připojení. Sony dala podle mě najevo, že jí na komunitě záleží. Neříkám, že na konzoli nechtějí vydělat, jen to přišlo, že je tam taky zájem o komunitu. Uvidí se ale, jestli to bude mít nějaký vliv na prodejnost, nebo tyhle věci většinu lidí minou.
  • Overwatch
    Teď se zrovna hodila, když je to o té konzoli a mluví přímo Mattrick... :)
  • Tak samozřejmě že mají víceméně pravdu, ale styl, jakým to sdělují a způsob, jakým (ne)reagovali, jim fanoušky rozhodně nezíská. Šlo by to lépe a od firmy, která vlastní a utrácí miliardy, bych to také čekal.
  • ukaž svojí :) at se taky zasmějeme
  • O jakých nových funkcích to mluví?
  • Tak defakto mají kluci pravdu, prostě lidi online budou, takže je nějaká nutnost připojení nebude vůbec omezovat. Většina lidí nenávistně reaguje už jen z principu na část "BUDE VYŽADOVAT", ať už následuje cokoli. Pomalu i kdyby tam bylo, že X1 "BUDE POTŘEBOVAT stůl/poličku na položení", tak to prostě Microsoft schytá, že to je nehoráznost, že PS4 nebude lidi nutit k takovým věcem... S nadsázkou řečeno :-D
    (tak a mínusy sem, zastal jsem se největšího nepřítele herní komunity :-D )
  • smejki
    Twisted logic na pochodu. No co, jsem rád, že necouvaj. Aspoň bude ten souboj zajímavej.
  • mdkGT
    Je to nejaky levobocek Billa Gatese, nebo jak se nekdo takovy mohl dostat tak vysoko? *2*
  • Miserius
    Muzete prestat davat tuhle fotku? *1* Ja kdyz ho tam takle vidim tak se nejdriv strasne smeju a pak je mi ho líto *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit