Přejít na výpis diskuzí
Microsoft o internetu na Xbox One: lidé to vidí zbytečně černě
12.6.2013 | Adam Homola
113 příspěvků
-
Rád bych si dovolil poupravit Mattrickovo vyjádřění napsané panem Homolou: "A pokud nemáte vůbec žádné připojení? Pak si máte podle Mattricka koupit Xbox 360, který internet nevyžaduje a který se bude prodávat a podporovat i nadále."
Edit: "A pokud nemáte vůbec žádné připojení? Pak si kupte Play Station 4 za menší peníz, který internet nevyžaduje, neblokuje bazarový hry a který se bude prodávat i podporovat indie vývojáře lépe."
Na závěr si dovolím menší vtípek, který mě dnes ráno opravdu rozsekal:" After E3 conference - Xbox One is dead, somebody call the ambulance. Wii U, Wii U, Wii U, Wii U, Wii U, Wii U. -
-
Mne se libilo:
Actual score -
Xbox: 1
PS: 4 -
Wii U, Wii U, Wii U, Wii U, Wii U, Wii U. *1* *1* *1*
-
-
To je fakt logika... jasný, že má člověk všechno připojený k netu, mobil, telefon, počítač, ps3 i xbox... jasný, ale nejsem nucenej... pokud budu chtít stáhnout aplikaci, update atp. tak to asi neudělám jen tak, ale taky mě nikdo nenutí to udělat, aby si něco ověřoval... já nechci, aby si někdo něco ověřoval a podmiňoval tím funkčnost toho zařízení... nikdo me nenutí mít připojenej mobil k wifi nebo čemkoliv jinym, aby mi fungoval. Když si chci na tabletu něco zahrát offline, tak můžu i tam, kde neni wifi atp... tohle je fakt argument. Navíc představa, že mi přes O2 něco nedejbože vzdáleně dopočítává něco ve hře, aby fungovala plynule, tak se chci už předem zastřelit...
Ano, je jiná doba a jiný možnosti a právě proto bych naopak uvítal méně svazování nějakými nesmysly, když mám na výběr těch možností mnohem více, něž kdy jindy. Takže jo, stejně mám xbox píchlej k netu, ale zahraju si, i když tomu tak nebude. Tohle s dobou nemá nic společnýho... to je jako mít povinnej net k ledničce a pokud mi to doma náhodou bude blbnout, tak mam prostě smůlu a můžu jít všechno vyhodit.... -
Přirovnání k telefonům nezvolil moc vhodně. Teď můžu s mobilem dělat daleko více věcí, než dřív. Zatímco s novým Xboxem spíš méně.
-
Je hrozně důležitý jak tahle válka dopadne. Pokud si xšrot nikdo nekoupí a vyhraje Sony,je to dobrýá zpráva pro hráče.Pokud vyhraje xko, Sony se příště přizpůsobí a pojede se cestou špehování lidí ,různých DRM píčovin a podobně. Mně je mrkvosoft proti srsti s jejich politikou a doufám,že to zase nějací blbci nepodělaj a nebudou to kupovat.
-
-
Bojim se ze spousta lidi si rekne ze: Vsak co stejne jsem neustale online na mobilu, doma tak je to jedno. Neuvedomuji si ze jim nekdo dava retez na nohu.
Stejne se mi nelibi kam to smeruje (cloud computing) nekdo si proste rekne zavirame kram a hry co si koupite jsou vam k nicemu.
Mozna jsem dost konzervativni v tomto ale asi vzdy budu chtit mit po ruce to medium na nemz je ona hra a ne ze si za par let vzpomenu a budu se modlit at bezi servery pro onu hru -
naopak, pokud by konkurence odpadla byla by to špatná zpráva pro všechny
-
-
Ted se mi zda ze misky vah jsou 50:50 a mohou si obe spolecnosti zkouset ruzne pristupy k hracum. Jakmile by ale MS vladl vetsine trhu Sony by muselelo pro preziti ukazat podobne sluzby jako MS nebo to zabalit.
-
Nesouhlasim.Xbox neni konkurence,má trochu jinou krabičku.Snaží se svoji konzoli dostat k mase lidí na různý tv zbytečnosti,kinect atd.který ani v evropě fungovat nebudou .Zatímco Sony se zaměřila hlavně na hard core hráče a na hry. Microsoft ale zapoměl,že ta masa se řídí podle tý menšiny těch hard core hráčů a to se jí snad vymstí.Navíc cena a nemožnost si bezplatně měnit hry (pro mě osobně hodně důležitý) z toho dělá hodně slaboučkou konkurenci a tohle zlehčování věci Microsoftu stejně nepomůže. Jde o to,aby to tak zůstalo a Sony si tim ověřila,že její cesta je správná.To bude i vítězství hráčů ´´´´´´
-
-
Tak to bych právě neřekl, že se většina lidí řídí podle menšiny hardcore hráčů (toto funguje jen u nás v ČR u nepřizpůsobivých, kde se celá společnost musí řídit podle toho, jak si kde jaký cigán uprdne). Právě že nějakého tatíka, který si sem tam chce zahrát, vůbec nezajímá, na jaké konzoli se pořádají lan párty apod. Ten si ji koupí podle toho, co mu nabízí i kromě toho, jako třeba Kinect pro dítě, Kinect cvičení pro manželku, aby nemusel pořád jen čučet po té pěkné sousedce vedle apod.
-
-
Tak myslel jsem to tak,že hard core hráči jsou nejvíc slyšet a vidět .A Sony se rozhodla vyslyšet jejich přání a zacílila svoji konzoli na ně.Tak snad tu válku vyhraje Sony a příště už si dá mrkvosoft bacha,jestli chce bejt nadále konkurencí na poli herních konzolí a ne v set top boxech předražených.
-
Lanparty na konzoli?
-
-
No jo, častý to jev internetových diskuzí *15* . Lanparty jsou moje velká úchylka, tak mě to docela zarazilo. Se zbytkem víceméně souhlasím, většině průměrných lidí asi bude jedno na čem se hraje.
-
Ano, nejlepší je vyjmout jedno slovo z odstavce a zabývat se úplně něčím jiným, než je význam toho, co bylo řečeno :-D
-
-
-
-
-
-
No po představeni obou konzolí - jasná volba pro mě - PS 4. A to jsem stastnym majitelem xboxu. Ale tohle se mi proste nelibi. Jo fajn dneska internet je potřeba a kdyz budu chtit tak se připojim ale nikdo mě nebude nutit abych se musel připojit co 24 hodin. konzoli si beru i na chatu nebo kamkoliv kde neni internetové připojeni a co pak? mam smulu. A jako vyjadření že když nemam internet tak si mam koupit xbox 360? co to je za vylevy - trochu mimo. Arogance microsoftu prekračuje meze.
-
Muzete prestat davat tuhle fotku? *1* Ja kdyz ho tam takle vidim tak se nejdriv strasne smeju a pak je mi ho líto *2*
-
-
Je to ten typ výrazu" I have no idea what I'm doing" :-D
-
Teď se zrovna hodila, když je to o té konzoli a mluví přímo Mattrick... :)
-
ukaž svojí :) at se taky zasmějeme
-
-
No fotka vypada spis jako: Tady jsem měl bonbónky, ale už tu nejsou...
-
-
:D
-
-
-
-
Ano nekdo to tu uz napsal, proste kdyby po me telefon chtel abych na hrani na androidu musel 1x za 24hodin nahodit wifi budu taky dost nespokojeny a to zarizeni pujde z domu.
-
čo mne vadí je, že zabudol na fakt ak sa xbox1 raz za 24 h. nepripojí, je nasledujúcich 24 h. z toho len nepoužiteľná krabička...keby toto urobili vyrobcovia mob. telefonov, tabletov, notebookov tak ešte dodnes píšeme na strojí a voláme z búdky *1*
-
Je vcelku normální, že při vypuštění nové konzole přijde drtivá kritika od fanoušků z opačného pólu, tedy od majitelů PS. Microsoftu se ale podařilo docílit toho, že jejich novou konzoli tvrdě kritizují jejich vlastní zákazníci, kteří mají doma Xbox360.
-
-
Ked robia kroky preto aby sa na novej xbox dalo robit vsetko len nie hrat tak niet sa comu cudovat :\
-
-
Ono na ní nepůjde hrát?, to je mi novinka...... *1*
-
-
to neni novinka to je "vlastnost"
-
-
-
-
Taky jsem majitelem x360, potomhle uz ale nemam v umyslu prodluzovat ani XBL account. I kdyz jsem s x360 a kamosema prozil stovky hodin super zabavy tak si z celeho srdce preji at cely MS stimhle vymyslem spadne conejvice natlamu. Zatim tomu primo bezi naproti a uprimne i kdyby ted obratili o 180° nemam jiz zajem. *12* *7*