Přejít na výpis diskuzí
Microsoft o internetu na Xbox One: lidé to vidí zbytečně černě
12.6.2013 | Adam Homola
113 příspěvků
-
https://securecdn.disqus.com/uploads/mediaembed/images/516/4833/original.jpg
-
Nejde jenom o internet, jde o nucení koupit si kinect(a následně ho taky mít zapojený), zaplatit víc za teoreticky slabší konzoli, DRM ... jako dlouhodobý majitel Xboxu360 nejspíš časem přejdu na PS4. Už na X360 mi přijde, že se snaží Microsoft ždímat každý halíř (internet explorer, youtube - všechno pouze pro gold members, oblečky pro avatara za peníze, themes za peníze) ale abych u toho mel jeste zapnutou webkameru, musel být jednou denně připojenej, nemohl kupovat bazarovky ... to je silný kafe i když se mi víc líbí hry na XboxOne (TitanFall,Halo)
Mimochodem mobil mám pořád jenom na volání a sms ... -
-
Jsem úplně stejnej případ. Stačilo by mi, aby MS nabízel Xbox One ve variantě bez toho slavného Kinectu.
-
-
paranoia?
-
-
Zbytečně vyhozené peníze.
-
Opatrnost.
-
spíš nechuť koupit a následně být NUCEN používat něco, co s myslím že je absolutní nesmysl...kinect:)
-
-
-
-
vadi nam nutnost pripojenia
- pripojit sa mozete kdekolvek
- pripojit sa mozete i cez mobil
- 98% planety ma internetove pripojenie
to som zvedavy, ako dlho im vydrzi taketo prekrucanie temy z nutnosti k dostupnosti.
mimochodom, ano, som jeden z ludi ktory webkameru prelepuju :) -
-
umm to poslední je asi na kinect, ale mě zajímá jedna věc: To si jako nebudu moc vypojit kabel kinectu nebo co? že všichni tak plaší.
-
-
Ne, budes si ho moci softwarove vypnout a doufat, ze to OFF znamena opravdu vypnuto.
-
-
"98% planety ma internetove pripojenie"
Ha. -
Přesně, taky nechápu, co vadilo Židům na těch žlutých nášivkách. Vždyť to nic nevážilo, dostali je zadarmo a navíc tak mohli pěkně propagovat svojí víru...
-
-
Tak nevím jak si to pán představuje a k čemu to srovnává. Třeba já neustále připojení na smartphonu nepotřebuji, je něco jiného GSM volání. Pokud se chci odreagovat, tak si stáhnu z marketu hru pomocí WiFi, ale to neznamená, že poté musím být kvůli hraní připojen. Za týden se připojím znovu a apps si stáhne aktualizaci, tedy pokud jí to povolím.
Myslím si, že toto je omezování nutnost být připojen kvůli hraní a mělo by být na každém jak konzoli využije a to at' už online či offline někde v autě nebo buši např. Nehledě na bazarové hry z druhé ruky, vždyt' si každý raději koupí funkční hru za 600,- než aby dal 1200,- a víc a kdo na to má, tak zase koupí novou a jede to dokola, užitek má jak uživatel, tak vydavatel. Mé tajné přání je, aby Microsoft dostal pořádný kopanec a nikdo mu tu konzoli nekoupil ač jsem se do ted' zastával XBOXu a jsem majitel 360ky s Kinectem. -
On si to spletl s obhajobou always-online handheldu, ne? To až za rok.
-
co jineho ma ten korporatni bezpaterny panak rikat ... chce novy auto tak nam to musi vecpat ... i kdyby prodaval spinavy boty ... z takovych lidi se mi jezi chlupy a je na bliti ...
-
No, nepřijde mi to jako moc šťastná reakce. Mám pocit, že tady jde spíš o přístup k uživatelům - hráčům, než o nějaké připojení. Sony dala podle mě najevo, že jí na komunitě záleží. Neříkám, že na konzoli nechtějí vydělat, jen to přišlo, že je tam taky zájem o komunitu. Uvidí se ale, jestli to bude mít nějaký vliv na prodejnost, nebo tyhle věci většinu lidí minou.
-
-
Zajem o komunitu?Ale prosimte, tohle je ciste strategicke rozhodnuti, jak vyuzit nevyhodu konkurence ve svuj prospech. *3*
-
-
Tesim sa na prvotne problemy kde bude MS server zodpovedny za prihlasovanie xbox live vypadavat a nebudu moct mnohy sa prihlasit. Alebo to bude hadzat 100ky novych error kodov. Vtedy si az mnohy uvedomia ake to je dementne riesenie. Ale samozrejme aj vtedy vatsina bude trpezlivo sediet a cumiet na Xbox menu :)
V dnesnej dobe je tiez niekedy problem aj na starom xbox360 sa prihlasit/stiahnut nieco. A to je uz pekne par rokov co to bezi.
Keby sa konzola povedzme musela pripojit na net len kvoli aktivacii hry tak nic nepoviem. Ale taketo permanentne 24h pripojenie je uplna demencia.
Nechapem viacerych ludi ktory sa cuduju, ze vatsina sa kvoli tomuto poburuje. Snad by ste nechceli aby sa clovek usmieval ked ho obmedzuju zo vsetkych stran. To ze pri problemoch na strane MS budete mat len ciernu krabicku za 500$ nevadi? Tak fajn. To vam gratulujem.
Aby neprisla potom doba ked kinect 2.0 bude pauzovat hru ked nebudete sediet rovno no gauci. Lebo to bude podla studii MS nezdrave. A MS chce mat zdravych hracov. Btw mam Xbox360 a z novych nekupujem ani Xko ani PS4. Keby som ale planoval kupit tak jednoznacne PS4 -
Je to nejaky levobocek Billa Gatese, nebo jak se nekdo takovy mohl dostat tak vysoko? *2*
-
O jakých nových funkcích to mluví?
-
-
No predsa tie ktore budu fungovat len v USA. Co je mierne naznacenie nech si to pradavaju v USA. Inde to ani dovazat nemusia.
-